Se poate sa fie doar o impresie a mea, dar tind sa trag concluzia ca barbatii peste 30 de ani prefera relatii in care sa nu se implice, complice, sa nu li se ceara mai mult decat sunt ei dispusi sa ofere. Poate o intrebare mai specifica ar fi sunat asa: cat/ce sunt barbatii dispusi sa ofere?
fug barbatii de asumarea responsbilitatea unei relatii stabile?
Scris 23 September 2006 - 07:36 PM
Se poate sa fie doar o impresie a mea, dar tind sa trag concluzia ca barbatii peste 30 de ani prefera relatii in care sa nu se implice, complice, sa nu li se ceara mai mult decat sunt ei dispusi sa ofere. Poate o intrebare mai specifica ar fi sunat asa: cat/ce sunt barbatii dispusi sa ofere?
Scris 23 September 2006 - 07:50 PM
Scris 23 September 2006 - 08:01 PM
harald, la Sep 23 2006, 09:20 PM, a spus:
Maturitatea presupune, printre altele, intelegerea si acceptarea faptului ca, daca cineva nu te-a apreciat, inteles ori te-a ranit, asta nu insemana ca toti ceilalti vor face la fel. Se produce un cerc vicios al neincrederii, prudentei, reticentei si chiar razbunarii. qui prodest?
ce te faci cu cei care te declara femeia vietii lor, te iubesc si ti-o arata in (ne)numarate feluri, mai putin in cel pe care tu il doresti: construirea unei relatii in doi?
Scris 23 September 2006 - 08:11 PM
harald, la Sep 23 2006, 07:50 PM, a spus:
eu ti-am spus ca nu esti bun
albella, la Sep 23 2006, 07:36 PM, a spus:
barbatii de peste 30 ani stiu sa defineasca personalitatea unei femei si prin asta stiu sa si selecteze
Scris 23 September 2006 - 08:12 PM
albella, la Sep 23 2006, 09:01 PM, a spus:
Crezi? As vrea sa te vad pe tine cum, dupa ce ai pierdut parte din tine din cauza unei femei (sau barbat) in repetate randuri, mai poti sustine aceasta afirmatie.
Ce zici tu nu tine de maturitate, ci de acceptare, pur si simplu, ca in lume exista si idioti.
Aceasta postare a fost editata de nightwish: 23 September 2006 - 08:13 PM
Scris 23 September 2006 - 08:20 PM
nightwish, la Sep 23 2006, 09:42 PM, a spus:
Ce zici tu nu tine de maturitate, ci de acceptare, pur si simplu, ca in lume exista si idioti.
Da, cred!
Scris 23 September 2006 - 08:27 PM
nightwish, la Sep 23 2006, 08:12 PM, a spus:
1 nu exista pur si simplu
2 acceptarea unor cauze pierdute tine de maturitate
3 oamenii au insusiri diferite, atat psihice cat si fizice
ps: si eu sufar si urasc, dupa cum se vede in semnatura mea: " iti doresc o boala care sa te faca urat si rece" dar asta nu inseamna ca voi face ceva pt asta sau ca nu mai cred in iubire
Scris 23 September 2006 - 10:25 PM
pasa11, la Sep 23 2006, 08:57 PM, a spus:
Nu e o scuză, e o realitate.
Yvonna, la Sep 23 2006, 09:11 PM, a spus:
barbatii de peste 30 ani stiu sa defineasca personalitatea unei femei si prin asta stiu sa si selecteze
albella, la Sep 23 2006, 09:01 PM, a spus:
ce te faci cu cei care te declara femeia vietii lor, te iubesc si ti-o arata in (ne)numarate feluri, mai putin in cel pe care tu il doresti: construirea unei relatii in doi?
Nu se produce nici un cerc vicios. Eu am şi în prezent o persoană cu care mi-ar place să-mi petrec restul vieţii, dar asta nu înseamnă că o să afle şi ea. Iar în timpul ăsta, îmi petrec restul vieţii cu o persoană cu care îmi e indiferent dacă voi mai fi sau nu împreună peste 2 sau peste 5 ani.
Scris 23 September 2006 - 10:46 PM
Nu e o scuză, e o realitate.
sincer, incerc sa te inteleg...e greu sa fi casatorit cu cineva si sa traiesti o viata paralela...ma intreb insa, ce te retine, daca intr'adevar iti doresti asta cu toata fiinta, sa rupi pisica'n doua si sa incerci sa te debarasezi de trecut?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
...si totusi "daca dragoste nu e, nimic nu e"... | ramonix | 65 | 19.284 |
|
In atentia tinerilor burlaci si a fetelor... |
SithLord | 60 | 13.224 |
|
Certuri cu prietena | George85 | 0 | 1.320 |
|