Curățenia de Toamnă 2018 începe cu tine!

Curățenia de Toamnă 2018 începe cu tine!

Detalii

CategoriiSocial
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMarti 9 octombrie 2018
Vizualizari620

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, ediția a XIII-a, eveniment ce se desfășoară din 2006 în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

„Curățenia de Toamnă” va avea loc pe parcursul a trei weekenduri: 13-14, 20-21 și 27-28 octombrie 2018 și se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani. În cele șase zile de curățenie sunt așteptați voluntari care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător, prin pregătirea spațiului din Grădina Botanică pentru sezonul rece. Acțiunile centrale pe care le vom efectua sunt: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul zilnic de lucru este între orele 09:30-14:30, iar sectoarele Grădinii Botanice București în care vom lucra vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie. La finalul activității vor fi acordate diplome de voluntariat fiecărui participant la Curățenia de Toamnă.

Înscrierea la Curățenia de Toamnă 2018 se face online, prin intermediul completării formularului de pe https://tinyurl.com/HaiLaCurateniaDeToamna

Partener instituțional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândza” a Universității din București.