Nelamurirea mea e daca un astfel de om merita osteneala noastra/a mea. Se vor schimba vreodata?
Iubitul meu este un astfel de om, are 27 de ani si nici in zi de azi (dupa 8 ani impreuna) nu am reusit sa schimb asta, chiar daca am locuit impreuna 1 an jumate (acum nu mai stam
Speram ca timpul va clarifica totul, am ajuns sa ma indepartez, sa evit vizitele la parintii lui , le-am dat de inteles tuturor ca fiecare ar trebui sa-si vada familia lui, si am ajuns sa aflu ca ii viziteaza pe ascuns,sau ca in orice plan pe care-l facem impreuna,sau orice lucru pe care vrem sa-l cumparam, trebuie sa aflu mai apoi ca 90% din parerea lui a fost de fapt a parintilor lui. DE CE ???
Nu vreau sa ne despartim, dar simt ca iubirea incepe sa paleasca, incep sa ma satur, m-am plictisit pur si simplu de atatea implicatii cateodata inutile, de "casatoria" cu parintii lui, eu asa o vad, am ajuns sa nu mai am chef sa fac nimic in comun cu el.
Nimeni nu-mi poate spune ce sa fac cu relatia mea,sau ce drum sa aleg, dar oricine imi poate fi prieten si ma poate ajuta cu un sfat, o corectare acolo unde gresesc.
Intrebarea ramane.......se vor schimba? Daca da.....atunci cand? (ca eu tot astept)
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis