Aceasta postare a fost editata de mayama34: 24 May 2006 - 04:27 PM
PARANORMAL sau NORMAL Ce stim?
Scris 24 May 2006 - 03:50 PM
Scris 24 May 2006 - 07:07 PM
mayama34, la May 24 2006, 04:50 PM, a spus:
De multe ori cand nu intelegem ceva spunem: "ce ciudat!" V-ati gandit vreodata ca expresia este destul de plina cu energie activata de toti care o pronunta? Calitatea energiei depinde de calitatea celui care o gandeste: de mirare, de neintelegere, de confuzie, de groaza, de ura, de iubire, de incantare...
Acum sa ne referim la o superstitie: am scapat sare pe jos, deci o sa ma cert...
Cat de adevarata este?
Pai, daca cu gandul stationez pe afirmatia de mai sus, chiar o sa ma cert, gasesc repede cu cine.
Spuneam intr-un articol ca mintea noastra CREEAZA. cu cat avem o gandire mai pozitiva, cu atat faptele gandite vor avea, in plan fizic, o imagine mai clara, pozitiva. Sigur ca, superstitia afisata mai sus are activitatea ei malefica, activitate activata de fiecare in parte, care se gandeste: "o sa ma cert"...Acest cumul de energii pentru expresia de mai sus va actiona si la mine, in sens negativ, i-mi va crea intr-o prima faza o stare de neliniste, de oboseala, de furnicaturi pe spate, o stare incomoda...si, ...sigur voi gasi un partener de CEARTA.
Concluzia: Ganditi pozitiv si paranormalul din superstitii devine Normalul benefic. "Mie mi se intampla doar lucruri BUNE!"
Scris 24 May 2006 - 07:18 PM
Scris 24 May 2006 - 07:33 PM
Sailor-Moon, la May 24 2006, 08:18 PM, a spus:
Nu este vorba de autosugestie, este cu totul altceva ce se intampla, este: ce emit eu mental si ce simt fata de emisia respectiva.
Energetic, pot influenta cu mintea desfasurarea benefica sau malefica a evenimentelor.
Nu exista ghinion daca nu mi-l aduc cu mintea sau cu FAPTELE pe care le fac.
GAND, VORBA, FAPTA...benefice!
Scris 24 May 2006 - 07:51 PM
mayama34, la May 24 2006, 07:33 PM, a spus:
EU INCERCARE INTELEGERE la mine!
Scris 24 May 2006 - 08:49 PM
mayama34, la May 24 2006, 08:33 PM, a spus:
Energetic, pot influenta cu mintea desfasurarea benefica sau malefica a evenimentelor.
da, in principiu, gandul este o forma de energie ce ne guverneaza in plan spiritual, poate nu e cel mai bun cuvant.
din pacate ne lipseste exercitiul, iar uneori si teama are si ea un rol important. este usor sa creezi, insa mult mai greu este sa-ti controlezi "creatia", iar atunci lucrurile pot scapa de sub control.
din pacate sunt Om in forma dualista si supus antagonismului ereditar, definitie ce exclude perfectiunea umana, sau biblica !
Sailor-Moon, la May 24 2006, 08:51 PM, a spus:
DA
Scris 24 May 2006 - 10:03 PM
Fluturel, la May 24 2006, 10:41 PM, a spus:
eu cred ca,nu exista o axioma in acest sens. astfel ca emisia de energie eliberata pozitiv sau negativ de catre expeditor nu intalneaste destinatarul, atunci aceasta se poate intoarce la expeditor,altfel...!?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Despre Soare si Ascendent | ciuboda | 75 | 36.922 |
|
Chestionar:
Sexul anal (topic pentru concurs)
Intre mit si realitate |
Jugulator | 1 | 1.573 |
|