Esti frumos(a)! Ai un atuu in plus?!
Scris 05 October 2004 - 05:31 PM
Eu cred ca daca esti frumos ai sigur un atuu in plus. Ti se deschid mai usor usile. Ai si dezavantaje: tot felul de propuneri indecente, dar daca ai si ceva in cap sti foarte bine cum sa le ocolesti si sa iesi totdeauna in avantaj.
Apropo de frumusete: stiti ca prezentatorii de stiri nu trebuie sa fie nici frumosi dar nici urati? Daca sunt prea frumosi nu mai e nimeni atent la ce spun iar daca sunt prea urati nu se uita nimeni la stiri. :dee
Apropo de frumusete: stiti ca prezentatorii de stiri nu trebuie sa fie nici frumosi dar nici urati? Daca sunt prea frumosi nu mai e nimeni atent la ce spun iar daca sunt prea urati nu se uita nimeni la stiri. :dee
Scris 05 October 2004 - 05:43 PM
In orice caz, trebuie sa stii sa iti porti frumusetea. Asta nu presupune neaparat inteligenta ( :
: ) ci maidegraba un instinct de supravietuire. In orice caz consider frumusetea un atu puternic.
Scris 05 October 2004 - 05:56 PM
Citeaza
Apropo de frumusete: stiti ca prezentatorii de stiri ......:dee
Citeaza
dezavantaje: tot felul de propuneri indecente
cat despre
Citeaza
...ti se deschid mai usor usile...
Scris 05 October 2004 - 06:05 PM
Nu sunt eu genul care sa vrea sa fie in centrul atentiei, dar daca as fi participat la un inteviu cu siguranta ca nu as fi fost acceptat, din cauza ca sunt prea frumos (tot zicei tu de barbati).
Scris 05 October 2004 - 06:31 PM
Citeaza
Este frumusetea fizica un atuu sau un neajuns?
Un atuu, cu siguranta un atuu !!!
Scris 05 October 2004 - 06:51 PM
Citeaza
Este frumusetea fizica un atuu
Citeaza
sau un neajuns?
Scris 05 October 2004 - 07:17 PM
Citeaza
Nu sunt eu genul care sa vrea sa fie in centrul atentiei, dar daca as fi participat la un inteviu cu siguranta ca nu as fi fost acceptat, din cauza ca sunt prea frumos (tot zicei tu de barbati).
:
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Topul a 20 dintre cele mai incredibile coincidente | Marius-Doru | 7 | 3.429 |
|
Lumea stranepotilor nostrii...
Viitorul civilizatiei umane. se va ajunge la o specie de superoameni(b |
tjedy2000 | 6 | 6.153 |
|
Moartea prin infometare - in neatentia Parchetului General | pegassus | 1 | 4.279 |
|
Bomba cu apa din Retezat...
ce fac unii... |
monique | 1 | 5.123 |
|
Etimologia numelor | DSpawn | 31 | 83.022 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis