Remediul obezitatii

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriMedicina
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7540

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compania Herbalife International Inc USA, a aparut pe piata ca raspuns la tendinta extrem de periculoasa de crestere a procentului de persoane cu surplus de greutate si obezitate, manifestata in ultima jumatate de secol. Mai ales ca s-a dovedit stiintific ca alimentatia nesanatoasa este raspunzatoare de mai multe decese decat chiar fumatul si ca in proportie de 75% cele mai grave boli, precum diabetul,tesiunea,boli de inima, sint generate de o nutritie deficitara,specifica omului modern.

Multi factori au condus la aparitia si agravarea acestei tendinte, printre care :

- schimbarea stilului de viata, prin deplasarea populatiilor din mediul rural caracterizat prin munca fizica indeosebi, catre mediul urban si munca psihica ;
- alimentatie incorecta si nesanatoasa, datorata lipsei de timp si a convenabilitatii produselor tip fast-food ;
- folosirea, din ce in ce mai mult, in producerea alimentelor fie de ingrasaminte chimice (in cazul produselor agricole), fie de potentatori, conservanti si indulcitori chimici (in cazul alimentelor si bauturilor), toate de natura sa afecteze nutritia corecta a celulelor organismului ;

Pe scurt, nutritia necorespunzatoare si lipsa de miscare au condus la situatia existenta. Experienta acumulata si studiile de specialitate au aratat ca doar miscarea si controlul atent al alimentatiei nu sunt suficiente persoanelor cu surplus de greutate mare sau obezitate, pentru simplul motiv ca atunci cand esti obez este destul de greu sa faci sport si foarte greu sau imposibil sa-ti schimbi modul de alimentatie, fara ajutor. Ca sa nu mai vorbim de repunerea in functiune si reechilibrarea functiilor organismului, mai exact de reglarea metabolismului la nivel celular.

In cei peste 26 de ani scursi de la infiintare, Herbalife a devenit nr.1 mondial in domeniul nutritiei celulare interne si externe (ingrijire ten, corp, par, etc), prin rezultatele extraordinare obtinute : prezenta in 63 de tari, peste 45.000.000 clienti multumiti si mai mult de 1.000.000 de consultanti de nutritie in toata lumea. In toate aceste tari, inclusiv in Romania, produsele sunt avizate de ministerele sanatatii. In tara noastra Herbalife este prezenta de aproape 9 ani, timp in care am acumulat peste 250.000 de clienti multumiti si rezultate spectaculoase. La toate acestea a contribuit in mod decisiv modul in care Herbalife a inteles sa-si ajute si sustina clientii prin intermediul serviciilor permanente oferite acestora de catre consultantii sai.

Mai jos sunt prezentate pe scurt avantajele folosirii produselor noastre :

  • Sunt programe de nutritie echilibrata, asigura cele mai bune elemente nutritive naturale. Ajuta corpul sa reduca asimilarea de calorii, in timp ce sustine asimilarea factorilor nutritivi necesari sanatatii. Acesti factori sunt oferiti intr-o forma usor digerabila, astfel incat, celulele  sa poata functiona cu o eficienta maxima, chiar si atunci, cand exista antecedente referitoare la subnutritie, diete excesive sau diferite boli.
  • Restabilesc vilozitatile intestinului subtire (fragmente digitiforme microscopice), imbunatatind asimilarea substantelor nutritive consumate. Celulele bine hranite din intregul corp se insanatosesc, astfel, dispar chiar si unele probleme de sanatate.
  • Curata organismul de toxine.
  • Ofera protectie celulara.
  • Programele HERBALIFE sunt programe alimentare, care furnizeaza organismului un supliment complex si echilibrat de vitamine, oligoelemente, bioflavonoizi si alte substante nutritive, cu o cantitate minima de calorii, pe langa aceasta, il ajuta sa asimileze.
  • Sunt sursa de enzime naturale din plante cu rol de activatori celulari. Celulele functioneaza in mod optim cu activatori celulari si intreg organismul utilizeaza in mod eficient hrana pentru imbunatatirea sanatatii, vitalitatii, pentru procesele naturale de regenerare si pentru controlul greutatii.

Oricine poate folosi un program Herbalife. Este o dieta echilibrata, cu eliminarea exceselor nocive, o dieta benefica si eficienta pentru fiecare.

Cum functioneaza programul ?

Pentru a obtine rezultatul dorit, organismul are nevoie de 3 mese pe zi in cadrul unui program regulat de alimentatie. In acest sens produsele Herbalife inlocuiesc cu un minim de calorii si un maxim de elemente nutritive, 2 (doua) dintre cele 3 mese zilnice, oferind corpului tot ceea ce acesta are nevoie intr-o compozitie perfect ehilibrata si extrem de usor de ingerat. In cazul programului de ingrasare, la cele 3 mese / zi se adauga 3 shake-uri / zi si de 3 ori/zi suplimentii de nutritie recomandati.

Produsul de baza este FORMULA 1 (pudra) shake proteic nutritiv care inlocuieste o masa de cca. 2,5 kg alimente, echivalent cu doar 250 calorii. La acesta se adauga complexul de multivitamine si minerale FORMULA 2 (plante tabletizate), precum si PUDRA PROTEICA PERSONALIZATA (pudra) care are rolul de a asigura si suplimenta necesarul de proteine vegetale (cu precadere din soia de cea mai buna calitate), astfel incat procesul de slabire sa afecteze exclusiv tesutul gras si nu masa musculara.

Produsele de mai sus fac parte din programul de slabire de baza si functie de surplusul de greutate existent, de nevoile fiecarui organism in parte si/sau posibilitatile financiare, se pot adauga si alte produse din gama Herbalife, care au fost dezvoltate special pentru accelerarea procesului de slabire si imbunatatirea sanatatii.

Astfel pentru eliminarea tesutului adipos si a celulitei (cell-u-loss), pentru reglarea tractului intestinal si anihilarea grasimilor (activated fiber), pentru imbunatatirea sistemului circulatoriu si a reglarii nivelului de colesterol (herbalife line), pentru activarea si sustinerea celulelor in acumularea vitaminelor si nutrientilor ingerati (cell activator Formula 3), antioxidanti (Rose-ox si Schizandra), suplimenti pentru reglare sistem hormonal / genital femei (tang kuei) si barbati (male factor), etc.

In urma programului personalizat de slabire si a respectarii intocmai al acestuia, Herbalife garanteaza o rata de slabire intre 3 si 5 kg.pe luna.

Consultant nutritie
Florina Vacarescu

Va invit sa vizitati rezultatul de slabire al lunii Decembrie 2006 :
http://www.slabestesitu.ro/rezdec2006.htm