Macete

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriLindsay Lohan, Michelle Rodriguez, Robert De Niro, Robert Rodriguez
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1072

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Machete
An: 2010
Durata: 105 minute
Regia: Ethan Maniquis, Robert Rodriguez
Scris de: Robert Rodriguez, Álvaro Rodríguez
Actori: Danny Trejo, Robert De Niro, Steven Seagal, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez
Gen: Actiune, Crima, Thriller

Machete (Danny Trejo) este un politist mexican cinstit, care nu accepta mita, spre intristarea lui Torrez (Steven Seagal), traficant de droguri. Torrez este nemilos in dorinta sa de a scapa de Machete, drept penru care il incolteste pentru a-l omori, dar nu inainte de a le ucide pe sotia si pe fiica lui Machete.

Dupa ce-si paraseste mortii, Machete trece granita in Texas si isi cauta de lucru ca muncitor. In timp ce locuieste intr-o parcare cu alti nelegiuiti straini, Machete o intalneste pe  Luz (Michelle Rodriguez), proprietara unui camion, care e si ea implicata in Retea (o organizatie care ii ajuta pe oameni sa treaca frontiera si sa obtina locuri de munca).

Michael Booth (Jeff Fahey), un om de afaceri ii  explica lui Machete ca McLaughlin (Robert De Niro), un senator corupt, s-a pus pe expulzarea sutelor de emigranti ilegali. Pentru a opri acest lucru, Booth ii ofera lui Machete 150.000 dolari pentru a-l ucide pe McLaughlin. Machete accepta,  si in timpul unei tentative de asasinare este impuscat de unul dintre oamenii lui Booth. Se dovedeste ca Booth i-a inscenat totul lui Machete, pentru a castiga sprijinul public pentru McLaughlin.

Ranit, Machete este dus la spital si reuseste sa scape de cei trimisi de Booth sa-l omoare. Agentul Sartana (Jessica Alba) este trimisa sa-l gaseasca. Cu ajutorul lui Luz, Machete il recruteaza pe Padre (Cheech Marin), si le rapeste pe sotia si pe fiica (Lindsay Lohan) lui Booth. Sartana dezvolta un interes pentru Machete si acesta, in dorinta lui de razbunare, aduna o gasca pentru a se razbuna pe toti care l-au infruntat.