Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Bun gasit!

 

Stau si ma gandesc oare de ce am ajuns sa scriu aici?! Cred ca e vorba de incertitudinea in care ma zbat de atata vreme. Iata pe scurt despre ce e vorba...

Cu foarte multi ani in urma viata m-a adus fata in fata cu un barbat interesant. Prin natura meseriei el a avut mereu contacte cu oamenii, femei frumoase, femei realizate...etc. Pe de alta parte viata mea e total opusa: rutina, oameni obsinuiti, casa, serviciu. Aveam insa amintiri din anii de liceu, chiar daca am terminat in promotii diferite, locuiam in acelasi oras si nu foarte departe. Eu divortata, el casatorit. O casatorie care ii dadea multa libertate dar in majoritatea timpului era preocupat de viata profesionala, de a castiga cat mai bine. O casatorie din care el a incercat sa mai evadeze, apoi a revenit. Au urmat patru ani in care ne vedeam din cand in cand, oficial nu mergeam nicaieri, el apare in general singur. Aparent era un fel de prietenie amestecata cu dragoste. Si acum realizez ca nu eram singura femeie din viata lui. Dar eram femeia la care revenea fara ca eu sa ii cer acest lucru, prin felul meu de a fi aici isi gasea linistea.

La un moment dat viata lui ia o intorsatura excelenta si la foarte scurt timp isi face curaj sa divorteze si sa puna capat realtiei cu mine fara explicatii. Era foarte plin de sine si gesturile lui tradau "lasa-ma, n-am timp de tine...stiu eu ce fac".

Am suferit nu pentru ca asteptam ceva de la el dar ma obisnuisem cu timpul petrecut impreuna. Ce sa fac? Mi-am vazut de viata mea, am evitat sa-l vad chiar si intamplator, au trecut anii, am fost si plecata din tara, am incercat sa-mi vad de hobby-uri, sa fac cursuri interesante. Definitiv, nu l-am putut uita!

Asa se face ca dupa sase ani i-am trimis un mail simplu, doar pentru a mai sti ce e cu el. Si a venit si raspunsul lui, si telefonul lui si prima reintalnire cu el. Din concluzii puse cap la cap este intr-o relatie cu o colega de cativa ani. O relatie nu prea vizibila. Viata se pare ca l-a lovit din nou, tot ce parea ca va tine o vesnicie in plan profesional a luat alta intorsatura, acum a ajuns la concluzia ca pe primul loc sunt copiii si observ ca incearca sa ii ajute cat poate. N-am avut curajul sa-l intreb daca regreta pasul facut, al divortului, nu doar pentru despartirea in sine cat si pentru faptul ca se distruge un camin. Fara a-i cere nimic, din timp in timp ma suna sa ne vedem. A trecut mai bine de un an, am avut si momente in care am stat in fata telefonului fara sa-i raspund incercand sa pun punct, am avut si momente in care i-am spus ca nu e posibil sa ne vedem. Cu toate astea mi-am dat seama ca timpul nu a facut decat sa creasca in intensitate dorinta de a-l vedea in loc sa ma plictisesc de el. Dar el? Ma intreb de ce face toate astea? Nu e genul de om care se distreaza, aparent e sobru, serios si introvertit. L-am intrebat o singura data de ce ma mai cauta si mi-a spus "mi-a fost dor de tine...dar astfel de lucruri se simt, nu se intreaba". Eu caut doar o explicatie...ce inseamna toate astea? Ce il determina sa se comporte asa? O iubeste pe cea cu care sta(o persoana care ii controleaza telefonul/mailul/tot) sau sunt alte lucruri care ii leaga?

Editat de Cristally

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bun gasit!

 

Stau si ma gandesc oare de ce am ajuns sa scriu aici?!

Pe de alta parte viata mea e total opusa: rutina, oameni obsinuiti, casa, serviciu. Eu divortata, el casatorit.
Editat de Olivier Dzidzi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parcă e un text de pe un blog personal, care se sfârşeşte cu o întrebare retorică.

 

Ce răspuns poate fi dat decât că...natura umană e complexă. Probabil nu e felul de om care să fie închis într-o căsnicie, ci e unul căruia îi place libertatea, iar relaţia cu o femeie durează câtă vreme există libertate, adică, să nu existe o căsnicie între el şi ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca nu e bine sa te cuplezi cu cineva cuplat si nici sex sa nu faci cu cineva cuplat. Cam d-aia.

N-are bre legatura. Pai ce, daca e cuplat inseamna ca si iubeste?

Tu n-ai "iubit" nici o sotie (a altuia zic)? Si...n-a fost bine? Daca vrea...vrea si daca-ti si place...de ce nu? Pacat e sa ratezi, nu sa nu.

Ce-are sula cu prefectura?

 

Eu caut doar o explicatie...ce inseamna toate astea? Ce il determina sa se comporte asa? O iubeste pe cea cu care sta(o persoana care ii controleaza telefonul/mailul/tot) sau sunt alte lucruri care ii leaga?

Esti si tu p'acolo...

Important pt. el e sa fiti mai multe, sa aiba de unde alege.

Nu-i asa ca-i sublim?

...DAR... daca iti place, asta e tot ce conteaza. Restul...apa de ploaie. Cate vieti ai? Fa ce-ti place, nu ce-i normal, sau ti se inoculeaza ca ar fi. Ai timp sa faci asta (ce e normal) cand vei avea copii. Pana atunci...baga mare!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca-ti pun o poza cu un babuin si zic ca-l cheama TzomPing zici ca-s al dracu' si am ceva cu tine. Din cauza astora ca tine e societatea romaneasca asa cum e.

Nu mai fii, mah, asa libidinos si disperat dupa vagin, ca-ti strici casnicia.

In cunostinta de cauza NU iubesc sotiile/prietenele altora, flirtez cu ele, dar daca e de ceva, intai ies din relatiile in care sunt, se spala cu detartrant de urmele psihice si fizice ale predecesorilor, apoi vedem ce iese. Asta e calea unui barbat.

Editat de S.R.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta e calea unui barbat.

Unuia mai mic...asa...de felul lui. Cu sechele lasate de vreun sot gelos...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unuia trecut de faza de catelus in calduri, piticule. De care sechele vorbim aici in conditiile in care se stie ca eu sunt micut, fragil, non-agresiv, inapt la batai si mi-e frica rau si de tigani, si de gasti de cartier, si de suporteri de fotbal... ? :think:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am un prieten care depaseste suta, si nu-i gras. N-ai vrea sa-i admiri sotia. Crede-ma.

Oricum, deviem si divagam. Ideea e alta...fiecare e liber sa faca ce doreste, cata vreme nu incalca demnitatea, sau integritatea altuia.

Casnicia nu certifica dragostea si intelegerea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca te casatoresti din alte motive decat dragostea si intelegerea, esti prost.

Daca umbli cu sotia altuia, panarama e si aia, dar prost si panarama esti si tu.

Daca iei prietena altuia, nu-i nimic, ea e pasare calatoare si va zbura si cu urmatorul.

Daca nu intelegi ce scriu, nu mai vorbi cu mine ca ma jenezi.

Daca te maturizezi si belesti ochii la ce faci, asumandu-ti toate consecintele, bune si rele, e o alegere.

Daca inca traiesti cu impresia ca valoarea masculina sta in numarul de vaginuri penetrate, mai ai de crescut, ca nu ti-ai gasit identitatea de barbat, ai ramas adolescent care are ceva de demonstrat. Evident, nici perechea nu ti-ai gasit-o, fie ca esti single sau nu.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×