Ai aur de care nu mai ai nevoie? Cumparam monede din aur si oferim banii cash!

Detalii

CategoriiEconomie
Taguriaur, casa de amanet
Ultima actualizareMiercuri 1 septembrie 2021
Vizualizari634

Voteaza & Distribuie

Descriere

La un amanet vei obtine intotdeuna suma de bani de care ai nevoie, cu atat mai mult la casa-amanet.ro, locul unde anunta clar si raspicat: Cumparam monede din aur si oferim banii cash pe loc!

Monedele din aur nu sunt obiecte pe care le detine oricine, aceste ori au fost transmise din generatie in generatie, ori, la un moment dat, au fost achizitionate. Cert este ca acestea nu au un scop functional in societatea de zi cu zi, neputand achizitiona bunuri. Acestea se pot transforma in bani cash prin intermediul unui amanet.

Aurul este respectat in intreaga lume pentru valoarea si istoria sa bogata, care a fost impletita in culturi de mii de ani. Monedele care contin aur au aparut in jurul anului 650 i.Hr., iar primele monede de aur pur au fost lovite in fraul regelui Croesus al Lidiei aproximativ 100 de ani mai tarziu. De-a lungul secolelor, oamenii au continuat sa detina aur din diferite motive. Societatile si acum economiile au acordat valoare aurului, perpetuandu-si astfel valoarea. Este metalul pe care il folosim atunci cand alte forme de moneda nu functioneaza, ceea ce inseamna ca are intotdeauna o anumita valoare ca asigurare impotriva vremurilor dificile. Mai jos sunt opt motive practice pentru a va gandi sa detineti astazi aur.

Spre deosebire de moneda de hartie, monede sau alte active, aurul si-a mentinut valoarea de-a lungul veacurilor. Oamenii vad aurul ca o modalitate de a transmite mai departe si de a-si pastra averea de la o generatie la alta. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au apreciat proprietatile unice ale metalului pretios. Aurul nu se corodeaza si poate fi topit peste o flacara obisnuita, facandu-l usor de lucrat si stampilat ca moneda. Mai mult, aurul are o culoare unica si frumoasa, spre deosebire de alte elemente. Atomii din aur sunt mai grei, iar electronii se misca mai repede, creand absorbtia luminii. Este un proces care a dus la teoria relativitatii lui Einstein.

Aurul a fost in mod istoric o acoperire excelenta impotriva inflatiei, deoarece pretul sau tinde sa creasca atunci cand creste costul vietii. In ultimii 50 de ani, investitorii au vazut ca preturile aurului au crescut si ca piata de valori a scazut in anii cu inflatie ridicata. Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand moneda fiduciara isi pierde puterea de cumparare din cauza inflatiei, aurul tinde sa fie evaluat in acele unitati monetare si, astfel, tinde sa apara impreuna cu orice altceva. Mai mult, aurul este vazut ca un bun depozit de valoare, astfel incat oamenii pot fi incurajati sa cumpere aur atunci cand cred ca moneda lor locala pierde valoare.

Aurul nu este folosit astazi ca moneda, dar rolul sau de bani il face superior oricarei monede. De fapt, aurul a fost folosit mai mult decat orice alta moneda din istorie. Aurul este un depozit de valoare de cel putin 3.000 de ani, in timp ce una dintre cele mai lungi monede din istorie, lira sterlina, are aproximativ 1.200 de ani.

Una dintre promisiunile cruciale ale banilor este ca va servi ca un depozit de valoare pe termen lung. Aurul indeplineste aceasta promisiune mai bine decat orice moneda fiduciara. Uitati-va cat de multa putere de cumparare au pierdut toate monedele guvernamentale majore in comparatie cu aurul.

La fel ca un stoc, valoarea aurului este, de asemenea, mereu fluctuanta. Din fericire, aceste informatii sunt usor de obtinut si de urmat. Aurul este tranzactionat 24/7 pe piata deschisa. Puteti utiliza pretul aurului ca punct de referinta pentru a determina pretul bijuteriilor sau al barelor de aur.

Dar trebuie totusi sa intelegeti cum isi determina preturile magazinele de bijuterii care cumpara aur.
Evenimente majore, cum ar fi alegerile prezidentiale, pot influenta chiar si pretul aurului. Cererea si oferta, valorile de valuta si puterea de cumparare influenteaza, de asemenea, preturile.

Casa de amanet sau cumparatorul local de aur trebuie sa stabileasca pretul de rascumparare a aurului pe piata actuala. Inainte de a merge in cel mai bun loc pentru a amaneta bijuterii din aur, verificati mai intai cat de mult se poate vinde aur. Pe baza pretului aurului stabilit de piata, agentul de amanet sau cumparatorul va va plati neaparat mai putin decat valoarea sa de piata, astfel incat sa il poata returna si sa-l vanda cu profit.
Karatul este ceea ce determina puritatea. Daca aurul pe care il detineti este sub forma de bijuterii, cel mai probabil va fi amestecat cu alte metale. Intrebarea este cate alte metale sunt amestecate.

Recunoasteti aurul ca gaj

Inainte de a verifica magazinele care cumpara aur, faceti cateva cercetari despre bijuteriile din aur. De exemplu, aurul de 24 de karate valoreaza mai mult decat aurul de 14 karate. Daca stiti procentul de aur din bijuteriile pe care le vindeti, il puteti folosi pentru a determina aproximativ valoarea aurului. Puteti face acest lucru verificand prezenta semnelor de aur sau efectuand un test de aur.

Inainte de a promite sau vinde bijuterii din aur, este important sa le separati de karat. Acest lucru se datoreaza faptului ca unii cumparatori de aur va vor cantari tot aurul impreuna si va vor oferi o estimare bazata pe cea mai mica valoare de karat. Deci, daca aveti un amestec de 22 de karate si aur de 12 karate, nu va fi o afacere buna.

Insa un lucru este cert: la casa-amanet.ro toti vor primi o suma cinstita pentru aurul lor!