Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
R

Gripa aviara: Manipulare grosolana!

Recommended Posts

Sa nu aducem in discutie decat ultima faza a acestui circus de 2 bani:

Minunatul Raport SRI despre gripa aviara. Raportul NU nominalizeaza cauzele, insa s-a sugerat presei ( Jurnalul National la inceput, apoi toti au preluat 'bomba") ca S-AR PUTEA ca de vina sa fie importurile de pasari din Ungaria, Slovacia si Olanda. Sa reiau ce am postat si altundeva:

Raportul lamentabil al SRI!

nou

Trimis de R

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revin cu toate ca-mi propusesem sa ma abtin. Am stat de vorba cu niste colegi britanici despre chestiunea gripei aviare in Romania si speculatiile care se fac despre importurile din Slovacia, Ungaria si Olanda. Parerea unanima este ca asistam la o manipulare de presa inceputa de Jurnalul National si orchestrata de dl. Radu Timofte.

In realitate nu exista dovezi directe care sa acuze acele importuri, mai ales ca aveau toate actele si avizele in regula. SRI nu face decat anumite conexiuni si induce o anumita opinie servita rapid de catre un anumit ziar....

Iar dl. Timofte? Isi intareste astfel scaunul subrezit si arunca pisica moarta in curtea vecinilor. Adica: Nu noi suntem principalii vinovati de lipsa de control, ci vecinii, conspiratia mondiala, masonii, etc.

Ca sa nu mai zic ca se vehiculeaza cifre aberante cum ar fi 500.000 tone de carne de pasare. Aceasta inseamna intre 13.000 si 20.000 masini frigorifice, ori cam tot atatea vagoane de cale ferata stiind ca un vagon frigorific are intre 25-40 tone. Reiau asta ca sa vedem clar in CE HAL SUNTEM MINTITI!

Se urmaresc si alte scopuri intre care: Pregatira opiniei publice pentru vestea neaderarii la 1 Ianuarie 2007. Timp de cateva luni populatia va fi intoxicata cu astfel de vesti care vor starni un curent anti UE si vor intari sentimentul xenofob. In final, aflarea vestii ca aderarea se amana va fi usor digerabila, ba chiar lumea va rasufla usurata.

Pe al treilea plan, potentatii diverselor regimuri care si-au cladit averile si afacerile in chip necurat si de multe ori cu sprijinul unor servicii oarecare sub obladuirea puterii, vor rasufla si ei usurati. Le convine de minune ca Romania sa nu adere la UE, pentru ca sa-si continue afacerile necurate.

In al patrulea rand se incearca o noua lovitura asupara guvernului. Se stie ca lipsa stabilitatii politice duce la amanarea aderarii.

Va las pe dvs. sa ajungeti la ce concluzii doriti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De pe net:

 

Cine beneficiaza?

 

Donald Rumsfeld, Secretarul Apărării al SUA, fost preşedinte al Gilead (companie biofarmaceutică

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil ca se intampla numite lucruri de care noi nu stim de izbucnesc atatea focare de infectie, de la o zi la alta... :friends:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa parerea mea autoritatile nu sunt capabile.au fost 55 focare dintre care mai sunt 5.restul de 50 au fost dezinfectate.iar intre timp gripa aviara a ajuns si in Arges

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasati omul sa zica ce are de zis. Eu personal gasesc posturile lui foarte informative. El e un adevarat revolutionar!

 

Dar in aditie la punctul lui de vedere, sa sustin ideea lui, recomand filmul "The Constant Gardner". E un film bazat pe traficul de medicamente si de virusuri, pentru a umple buzunarele politicienilor si a companiilor farmaceutice din lume. Exista stipulatia ca marile virusuri ale noului mileniu sunt manufacturate pentru a creea un medicament cura. Daca eu stiu ca o companie va lansa un nou medicament, singurul medicament cura a...sa zicem sidei...voi pune o mie doe de dolari in stock-ul acelei companii, o saptamana inainte de lansare..garantat! minimum 100% profit! Imaginati-va milioane de dolari investit astfel! Si poti vinde imediat, ti-ai facut banii...si dace esti la caliblrul asta ridicat, ai suficiente relatii sa afli si de urmatoarea lovitura..poate chiar poti participa la raspandirea unui nou virus...asa esti garantat o mare parte din profit...noi suntem prea mici..dar avand in vedere cati bani au pierdut americanii de cand Bush a inceput razboiul asta....au nevoie de un mare brake in economie...sunt plini de datorii. Medicamentul pentru "sida" e asul lor din maneca.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×