ColorMagic.ro – preturi pentru orice buzunar si calitate superioara la produsele de grund pentru parchet lemn

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, Grund, parchet
Ultima actualizareLuni 13 martie 2017
Vizualizari1949

Voteaza & Distribuie

Descriere

Parchetul este o pardoseala speciala, realizata din variate tipuri de lemn, cu diferite modele geometrice, oferind o estetica deosebita. Pentru a va putea bucura de frumusetea acestei tip de pardoseala trebuie sa utilizati produse speciale de curatare, cum sunt cele de grund parchet lemn, care faciliteaza intretinerea corespunzatoare a parchetului.

Color Magic este o companie care ofera clientilor sai un astfel de produs de grund parchet lemn, la o calitate net superioara. Compania Color Magic este una dintre cele mai apreciate si prefesioniste companii romanesti care exceleaza in domeniul vopselelor si a diferitelor produse de infrumusetare si intretinere a suprafetelor din lemn. Compania se bucura de clienti fideli care revin datorita calitatii si eficacitatii de care dau dovada produsele achizitionate de la Color Magic.

Color Magic detine relatii de colaborare cu diferite companii cu renume international din domeniu, produsele oferite de compania romaneasca purtand sigla unor companii celebre, precum Levis, Sikkens si Trimetal. Pe aceste companii internationale le recomanda experienta de peste doua secole din domeniul vopselelor si a diferitelor produse de conservare a materialului lemnos.

Produsele puse la dispozitia clientilor sai de compania Color Magic – internationale, variate si accesibile

Produsele pe care le puteti achizitiona de la compania Color Magic sunt produse apreciate pe intreg mapamondul, avand o calitate superioara si un pret care se doreste a fi unul dintre cele mai mici de pe piata. Printre produsele puse la vanzare de Color Magic se numara:

  • Produse pentru intretinerea parchetului: diferite produse de grund parchet lemn, lacuri pentru parchet;
  • Produse pentru conservarea lemnului: chituri de lemn, o gama variata de lacuri pentru lemn, produse de grund pentru lemn, lacuri pentru infrumusetarea materialului lemnos;
  • O gama variata de produse industriale;
  • Diferite produse pentru pereti : produse pentru interior si produse pentru exterior;
  • Produse pentru metal: produse care faciliteaza procesul de acoperire finala si diferite produse de grunduire.

Produsele de grund parchet lemn – produse care curata pardoselile in profunzime

Pentru a va putea bucura de privilegiile oferite de un parchet bine realizat este absolut necesar sa apelati la produse profesioniste care prelungesc durata de viata a suprafetelor avute in vedere. Un astfel de produs profesionist este produsul de grund parchet lemn oferit de compania Color Magic. Acest produs este unul calitativ, care acopera chiar si cele mai mici dintre crapaturile parchetului, oferind o protectie care este proiectata a rezista vreme indelungata.

Cu toate acestea, produsul de grund parchet lemn ofera doar temelia pentru intretinerea parchetului. Lucrarile urmatoare realizate cu diferitele tipuri de lac ofera efectul estetic pe care fiecare dintre dumneavoastra si-l doreste pentru pardoseala sa. Mai mult, este important de retinut faptul ca alegerea perfecta a produsului de grund parchet lemn depinde intr-o foarte mare masura de lacul pe care doriti sa-l aplicati ulterior pe suprafata avuta in vedere. Astfel, un lac care are in componenta sa solvent sau poliuteran va functiona de minune impreuna cu un produs de grund parchet lemn care are un continut bogat in solventi.

Produsele de grund parchet lemn sunt realizate de compania olandeza Sikkens, lider mondial in piata produselor de grund parchet lemn si a lacurilor pentru astfel de suprafete. Purtand marca companiei Sikkens puteti avea certitudinea ca produsul de grund parchet lemn comercializat de Color Magic este un produs de o inalta calitate care nu va va dezamagi asteptarile.

Pentru comenzi sau detalii suplimentare va rugam sa accesati pagina de internet a companiei: www.colormagic.ro sau sa comunicati telefonic cu agentii companiei care va stau mereu la dispozitie la urmatoarele numere de telefon:
004 0722650145 / 004 0724336280 (Bucuresti)
sau 004 0734736842 / 004 0268335167 (Brasov)