LeasingAutomobile.ro – Oferte auto rulate leasing pentru pasionatii de cai putere – Conditii avantajoase de finantare

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareJoi 13 aprilie 2017
Vizualizari1395

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intermediul parteneriatelor cu firme specializate in leasing si pentru solutii promte si concrete, este important sa apelati la un dealer autorizat si cu experienta in asigurarea celor mai bune oferte pentru auto rulate leasing si masini performante, atat noi cat si second hand. Firma Leasing Automobile si-a format de-a lungul timpului, in cei peste 15 ani de existenta, parteneri care activeaza in domeniul auto prin intermediul sistemelor de finantare prin leasing sau credit auto bancar pentru achizitionarea masinilor, astfel incat obtinerea acestor credite de finantare sa implice proceduri incredibil de simplificate pentru pastionatii de masini performante. In acest mod, in urma furnizarii documentatiei necesare pentru incheierea unui contract de leasing si a stabiliriituturor clauzelor contractuale, un astfel de credit poate fi obtinut in maxim 24 de ore.

Finantare de auto rulate prin leasing sau credit auto bancar

La LeasingAutomobile va asteapta o echipa de specialisti cu experienta, ce va ofera toate informatiile necesare in legatura cu acest tip de contract.In plus, fiind o firma care presteaza si servicii de leasing, achizitionarea masinii dorite devine o posibilitate mult mai apropriata de realitate, caci prin intermediul programelor de leasing, prin Bt Leasing, Brd Leasing, Tiriac Leasing, etc. se pot obtine credite de finantare si astfel se poate realiza plata in rate a autoturismului dorit.

Indiferent ca alegeti leasing-ul financiar sau creditul auto bancar, trebuie sa indepliniti cateva cerinte:

  • Un avans de 15%-50% (suma necesara firmei de leasing pentru a putea achita masina dealer-ului)
  • Contract pe o perioada de 12-60 de luni (utilizatorul are dreptul de a prelungi contractul pentru a deveni proprietar cu drepturi depline).

De ce sa alegeti Leasing Automobile pentru achizitionarea unei masini?

Aceasta companie va pune la dispozitie un parc auto complet dotat cu masini second hand importate din tari precum Germania. Aceste automobile sunt bine intretinute, nu au defecte ascunse, au un istoric real si au preturi foarte avantajoase de vanzare. Astfel, evitati orice risc de a cumpara masini cosmetizate, cu piese originale inlocuite, un numar de kilometri mult mai mare decat cel declarat in realitate si multe alte probleme ce necesita investitii suplimentare. Asadar, Leasing Automobile nu doar ca va ofera o gama variata de masini, dar isi respecta clientii cu informatii reale si corecte, servicii rapide si prompte, precum si posibilitati de finantare personalizate.

Servicii rapide si oferte de auto rulate leasing avantajoase – Leasing Automobile

Inainte de a va cumpara o masina rulata trebuie sa luati in calcul mai multe aspecte, printre care: tipul de masina dorit, anul de fabricatie, bugetul disponibil, posibilitatile de intretinere a unui model scump si multe altele. Leasing Automobile este una dintre companiile romanesti care va intampina cu cele mai bune si avantajoase oferte de auto rulate leasing, pe care le puteti descoperi daca accesati www.leasingautomobile.ro. Specialistii de aici va ofera consultanta si o multime de alte informatii, precum si posibilitatea de a comanda masina dorita, in cazul in care aceasta nu se afla pe stoc.

Date firma
Galati: office @ leasingautomobile.ro / telefon: 0741414488
Arad: officearad @ leasingautomobile.ro / telefon: 0741414466