Sari la conținut
Forum Roportal
Aditzuuu

Vindecarea prin Imaginatie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hello, sper ca nu am postat intr-o categorie gresita, nu prea scriu pe forumuri, daca am gresit, va rog sa ma scuzati. In fine, sa revenim la subiect. In urma cu cativa ani buni am fost diagnosticat cu vitiligo (aparitia pete albe pe piele). Intr-o buna zi am citit despre autovindecare si ce implica ea, asa ca m-am apucat sa "meditez" si eu. Mi-am imaginat pata respectiva, apoi in imaginatia mea aplicam o crema sau orice alta metoda, apoi vizualizam respectiva pata pigmentata. Dupa ceva timp am observat ca pata disparuse . Este impotriva lui Dumnezeu aceasta metoda ? Va rog sa-mi raspundeti, iar cei ce vor sa critice ceva la postul meu, va rog sa va abtineti .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din ce spui tu ca ai facut, nu este impotriva lui D-zeu. Imaginatia nu e totuna cu vraji sau ceva demonic, este o calitate umana. Mie una mi se pare uimitor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, oricum rezultatu nu apare instant, dupa calculele mele in 2-3 saptamani, asta dupa ce mi-am imaginat 2-3 seri consecutive. Probabil cu cat mai mult incerci, cu atat mai repede apare si rezultatul .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu, el nu vrea ca noi sa fim bolnavi, nu ? Dar am crezut ca este impotriva lui, crezand ca doar rugandu-ne lui putem sa ne vindecam

Cred ca nu vrea, :D

Aha, si atunci doctorii ce fac?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Boala ta are o componenta psihica.Exista boli care se manifesta ca reactie la anumite stari ale psihicului.De exemplu unui depresiv poate sa-i cada parul, sa-i slabeasca sistemul imunitar.Alergia, iarasi, tine de psihic.Exista o multitudine de boli si afectiuni care sunt categorisite ca "psihosomatice".

De obicei exista un fond organic (somatic) al bolii, la care componenta psihica definitiveaza procesul.

Foarte multe boli sunt fapt rezultat al intersectiei unui fond fizic defectuos, cu stari psihice negative.

Ceea ce ai tu, boli de piele, cele mai multe intra in categoria asta.Pentru genul asta de boli merge foarte bine autosugestia (adica ce ai facut tu).Fiecare emotie pe care o simti are ca rezultat o cascada de neurotransmitatori, hormoni, care fac niste treburi prin organismul tau.

Literatura psihanalitica e plina de cazuri cu pacienti la care suferinta psihica (conflicte interne, refulari) provoca adevarate simptome fizice (eruptii pe piele, caderea parului, dintilor, impotenta).Cele mai multe boli de piele au de-a face cu chestia asta.Imediat cum componenta psihica a bolii era indepartata, hop si boala disparea.Asta ai facut si tu.

 

P.S. Religia e buna si ea, dar doar daca o adaptezi realitatii.

Editat de haydn91
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum observ, spui ca e vitiligo.Ai facut analize serioase ? Ca boala in sine tine de metabolism.Nu consuma chestii cu azot, gen proteine.Fac rau.Totusi, sa nu uitam ca insusi diabetul e trecut ca boala psihosomatica.Deci probabil si in acest caz, o fi la baza vreo tulburare psihologica.

 

Tu nu lua de buna parerea mea.Fa ce spun doctorii, dar chestia cu sugestia nu iti poate face rau, oricum.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×