Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
pity_boss

Pentru cei care sufera sau au suferit dupa o relatie

Rate this topic

Recommended Posts

Cine a suferit cand a pierdut pe cineva apropiat?cred ca majoritatea, deci, dati drumul.Eu am trecut prin asa ceva si nu am avut cu cine sa vb, acesta este motivul pt care am lansat acest subiect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da? pt ce? cu cine ai putea ajuta tu o persoana deceptionata ? :cheers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu vorbe frumoase, cu psihologie de nivel primar, cu vorbe duhovnicesti, cu ideea ca nu este singur, nu este primul/prima si nici ultimul/ultima care pateste asta, cu ideea ca nu stii ce iti rezerva viitorul si ca trecutul te face persoana care esti astazi, deci nu il renega ci invata din el... Poate si cu mai mult, dar de multe ori e foarte important sa vorbesti cu cineva si nu ai cu cine pentru ca restul sunt mult prea preocupati de problemele lor pentru a le mai auzi si pe-ale tale...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omului in realitate ii vine sa isi ia gatul, n-are nici un chef de filme sau alte alea ca orice ar face isi aduce aminte de fosta iubire asa ca prefera sa stea in casa si sa isi piarda timpul la calculator. Dupa ce trece o vreme va incepe sa iasa. Pana atunci cine stie, poate isi gaseste pe altcineva... Majoritatea cauta solutia asta... desi nu stiu cat de corecta e...

Share this post


Link to post
Share on other sites

:cheer: aleluia parinte

 

poti sa vorbesti o mie de ani :cheers: ca situatia nu se schimba .. vorbe multeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu schimba faptele .. in fine mai bine se duce omul in realitate si se distreaza la un film la un cart la un meci la ceva antrenant nu sa stea sa se gandeasca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cui pe cui se scoate ....... wrong :cheers: oamenii urasc singuratatea si se amagesc cu oricine care le ofera atentie si afectiune . dar nici pe net sa nu stea ca nu i fun .. in real sa aiba puterea si sa rada ... sa faca ce nu a facut in viata lui . lucruri noi atata . ce atata cuplat ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

In real nimeni nu rade daca nu are motiv... In parcul de distractii sau la bar sau in club nu e nimic distractiv daca te duci de unul singur. Daca nu ai cu cine comunica, nu ai pe cine tine in brate, nu ai pe cineva apropiat nu te vei simti complet. Omul nu este o fiinta solitara. Cine nu accepta sub nici o forma parerile celorlalti, cine nu vrea sa discute ci doar sa se impuna pe principul "c-asa zic eu" merita singuratatea, toata lumea fuge de o persoana de genul asta. Asa ca multi stau si isi blesteama zilele ca sunt niste persoane asa de bune si cuminti si totusi nu ii baga nimeni in seama. Cine nu e multumit de cei pe care ii cunoaste trebuie sa isi schimbe mediul. Forumul asta e un loc deosebit pentru ca aici ne adunam oameni de diferite varste, din diferite categorii sociale, din diferite tari, si vorbim, facem schimb de pareri si de experiente. Unora le foloseste, altora, care sunt refractari si intra doar ca sa fie aprobati, nu. Iar fata de alte forumuri, acesta este prietenos, e o atmosfera deosebita, calda, si poate da nastere la noi relatii de prietenie sau amor. Sau pur si simplu te poate ajuta sa te simti mai bine. :cheers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

forumul e un mijloc de relaxare . eu ma gandeam la actiunile de durata ca initatorul topicului sa nu sufere . omul nu e o fiinta solitara dar decat sa se cupleze de dragul unor gesturi , placeri si afectiune mai bine asteapta persoana potrivita . aici e liber oricine sa vorbeasca si sa se simta bine . eu doar subliniam ca virtualul si faptul ca te gandesti la nefericire nu ti aduce nimic bun . si unele lucruri se pot face si cand esti singur . afli mai bine ce poti cum poti si de ce poti :cheers:

Share this post


Link to post
Share on other sites
In real nimeni nu rade daca nu are motiv... In parcul de distractii sau la bar sau in club nu e nimic distractiv daca te duci de unul singur. Daca nu ai cu cine comunica, nu ai pe cine tine in brate, nu ai pe cineva apropiat nu te vei simti complet. Omul nu este o fiinta solitara. Cine nu accepta sub nici o forma parerile celorlalti, cine nu vrea sa discute ci doar sa se impuna pe principul "c-asa zic eu" merita singuratatea, toata lumea fuge de o persoana de genul asta. Asa ca multi stau si isi blesteama zilele ca sunt niste persoane asa de bune si cuminti si totusi nu ii baga nimeni in seama. Cine nu e multumit de cei pe care ii cunoaste trebuie sa isi schimbe mediul. Forumul asta e un loc deosebit pentru ca aici ne adunam oameni de diferite varste, din diferite categorii sociale, din diferite tari, si vorbim, facem schimb de pareri si de experiente. Unora le foloseste, altora, care sunt refractari si intra doar ca sa fie aprobati, nu. Iar fata de alte forumuri, acesta este prietenos, e o atmosfera deosebita, calda, si poate da nastere la noi relatii de prietenie sau amor. Sau pur si simplu te poate ajuta sa te simti mai bine. :crazy:

sa numai zici aia niciodata!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×