Aparate de sudură profesionale VELT - cumpără, încurajat de calitate și de ofertele de preț

Aparate de sudură profesionale VELT - cumpără, încurajat de calitate și de ofertele de preț

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriaparate de sudura, Sudura
Ultima actualizareVineri 4 noiembrie 2022
Vizualizari94

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe finele anului începe și febra cumpărăturilor. Nu toată lumea este după goana cadourilor tipice. Unii aleg să își facă pentru ei înșiși un cadou. Dacă te-ai tot gândit și ai dorit un aparat de sudură profesional de marcă VELT și ai tot amânat, acum este momentul. Nu doar că ofertele de preț sunt tentante, dar ai găsit și o extra motivație - să-ți faci un cadou sau mai bine spus să investești în ce trebuie.

De ce VELT? Vorbim de producător autohton de aparate de sudură profesionale și industriale. Aparatura de acest tip realizată sub marca aceasta înseamnă calitate și raport optim cu prețul. Distribuit la scară largă în țară, brandul este despre tradiție ce continuă, despre calitate durabilă, autohtonă și despre prețuri de producător, competitive de altfel, care încântă publicul interesat să cumpere.

De la sudură ca pasiune la meserie și proiecte ce te răsplătesc

Muncește cu drag și fă ce îți place și nu vei simți de fapt că muncești. Așa spune o vorbă din popor. Nu doar atât, dar investind în pasiunea ta de a suda, poți avansa în a prelua proiecte diverse care să te și răsplătească financiar vorbind - fie că este vorba de proiecte în inox, reparații diverse ce țin de bricolaj sau montări de uși la garaje și câte și mai câte situații când sudura este necesară.

Investiția inițială va fi un din acele aparate de sudura profesionale de la VELT. Sunt aici disponibile aparate de sudură cu electrod MMA, cu argon TIG/WIG sau cu sârmă MIG/MAG. Despre alegere, este o altă poveste. Primul mod este cel legat de tipul de materiale sudate. Ține cont de buget de asemenea, dar și de calitatea aparaturii. Marele avantaj al celor de la VELT este că produc aparate de sudură compacte. Dimensiunile mai reduse înseamnă automat și manevrare mai ușoară, fără prea mult efort, depozitare facilă de asemenea.

Consilierea profesională este o dovadă de pasiune și profesionalism

Un alt mare avantaj, de data aceasta de client, răsplătit să spunem pentru alegerea sa, este consilierea profesională, complexă. Reprezentanți ai magazinului online desudura.ro sunt dispuși să facă instructaj complet celor care își fac achiziții de aici și vor utiliza aparatura de sudură.

Ce înseamnă asta? Consiliere telefonică, cu detalii tehnice oferite, pentru a te hotărî asupra achiziției, precum și consiliere post vânzare, la cerere. De la aceeași sursă pot fi achiziționate de asemenea și accesorii de sudură - măști, kituri cabluri etc., practic ce este necesar să completezi comenzii tale pentru ca la fiecare utilizare a aparaturii să fie totul sigur.

În plus, ai parte de transport cu acoperire națională și poate fi solicitată verificarea coletului. Garanția produsului este inclusă - 12 de luni dacă achiziționezi ca persoană juridică, 24 luni în cazul persoanelor fizice.

Poți comanda și din pagina oficială, acolo unde vei găsi și campania activă de reduceri de sezon - accesează desudura.ro.

Contact:

Calea București, nr 261C, Ciorogârla, Ilfov
office@vladicom.ro
comenzi/consultanță telefonică: 0372.912.497