Sari la conținut
Forum Roportal
Jugulator

Ce te mai tine aici?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ultimele doua decizii geniale ale guvernului Boc (prelungirea pomenilor pentru incalzire si impozitarea aberanta si neconstitutionala a drepturilor de autor) m-au ajutat foarte mult sa imi gasesc un scop in viata pe termen scurt: fuga in alte parti pina la sfirsitul lui 2012. Faptul ca am parintii in viata, oarecum sanatosi dar nu intr-o situatie chiar roz dpv financiar (nici muritori de foame, din fericire) nu ma tine deloc aici, ci dimpotriva. Legat de prieteni... am citiva prieteni foarte buni cu care oricum abia ma vad de maxim 2-3 ori pe luna datorita programului lor incarcat de la munca si a faptului ca sintem in orase diferite, asa ca... la urma-urmei, exista Skype, messenger, telefon.

 

Nu o sa pling dupa muntii si padurile noastre pline de PET-uri, nici dupa pitzipoancele cu sinii si fesele expuse strategic prin mall-uri/pe strada, nici macar dupa traditiile noastre extraordinare dar care lipsesc cu desavirsire sau dupa seriozitatea incomensurabila de care dau dovada majoritatea romanilor. Vreau sa platesc impozite unui sistem care chiar face ceva cu banii mei si, eventual, sa vad niste stiri la TV/sa citesc un ziar fara sa injur.

 

Singurul lucru care ma tine momentan aici e lipsa resurselor financiare si, nu in ultimul rind, faptul ca nu am de gind sa plec la spalat bude in alte parti. Pe voi ce va mai tine???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un singur motiv m-ar putea determina sa plec de aici, insa...ramane de vazut.

Editat de Sicily

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot scursuri erau si aia care conduceau pe timpul lui Ceausescu!Atunci, ca si acum. Au fost si sunt la suprafata. Numai ca astia de acum sunt din seria a 2-a, lingaii primilor, crescuti in umbra acelor glanetasi analfabeti care au condus tara din 46 pana in 89.

 

 

Securisti imputiti!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dragostea de tara. Desi stiu ca suna exagerat pentru multi.

 

:) Credeam ca esti in USA ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tare asta cu dragostea de tara. Nu ca as avea probleme cu sentimentul asta si intelegerea lui, doar ca am probleme cu intelegerea in cazul relatiilor unilaterale. Adica tu iti dai sufletul, si tara iti da... m**e. Nu mi se pare o afacere deloc buna.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×