Sari la conținut
Forum Roportal
spider

Povestiti despre tara unde va aflati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Is Arizona no longer affordable?    Arizonans are calling for change at the State Capitol saying they're being priced out of affordable homes.

*Decand cu invazia evreilor din ultimii 4 ani, nu se mai gaseste o casa la un pret normal de cumparat ca ei au cumparat majoritatea caselor vechi, si in locul lor au construit case noi cu peste 1 milion de dolari bucata.   Nici munca nu mai este ca lumea iar banca nu da imprumut asemenea sume, lumea nu-si mai poate achita nici chiria, risca sa ajunga mai multi pe strada.   Phoenix este Jerusalem mai nou dar se tine secret informatia, sa nu vina aici si altii decat evrei.

Lumea protesteaza ca nu demult Arizona, Phoenix era cel mai ieftin Stat si oras, iar acum nu se poate deloc accesa nimic din cauza perciunatilor.

Am fost prevazatoare cand am cumparat casa aici, desi am locuit in San Diego inca 4 ani dupa ce am "investit in viitor".  Ma pregateam pentru pensionare.

Lumea din New York coboara si azi aici pentru lunile de iarna pana mai poate umbla pe picioare, de abia dupa aceea ramane parmanent in Phoenix, la vreme buna in comparatie cu alte State, de la atleti, staruri de cinema, politicieni, miliardari, toti au un locsor aici iar Canadienii care stau 6 luni pe aici, doar la prieteni cu chirie modesta ca n-au drept de cumparat casa ca sint locuitori temporari, flotanti.   Multi din Estul Europei au plecat inapoi ca nu aveau cum sa plateasca chirie.

https://www.msn.com/en-us/money/realestate/is-arizona-no-longer-affordable/vi-BB1jJeD4?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=7b42affff7864c68b9764cc3e8997cb5&ei=17

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Țânțari cat Texas de mari au aparut de ieri in Arizona!!!   Sint altceva dar majoritatea populatiei nu face diferenta.  Sint  "Crane flies"  ... 

Pe site se arata cum sint, inocenti de altfel, doar sint mai vizibili.   Vine primavara, au inflorit si alti pomi cu flori parfumate dar nu citricele inca.

Avem de cumparat si acele benzi lipicioase pentru bucatarie ca din toate alea zboara roiuri de insecte, chiar si in frigider se inmultesc.

Giant mosquito-like bugs are flying all over Phoenix right now. Here s what they are

Don't panic. Crane flies are harmless insects that do not bite, sting or transmit diseases to humans or animals. They primarily feed on nectar.

https://www.msn.com/en-us/news/technology/giant-mosquito-like-bugs-are-flying-all-over-phoenix-right-now-here-s-what-they-are/ar-BB1jKJ7R?ocid=winp1taskbar&cvid=a80aa66e69c74087b082d27f1fc1d73c&ei=42

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri in Arizona s-a votat pentru a stabili care din candidatii o sa fie avansat pentru treaba oficiala recunoscut de toti si toata lumea. 

Ca Cetateni foarte constiinciosi, am votat si noi, pe Trump desigur.  Au venit si rezultatele la stirile de seara si pe Biden au votat 90% dintre Democrati,

iar pe Trump 74% dintre Republicani, insa n-a fost loc si pentru Independenti separat ca la voturile din Noiembrie la Prezidentiale.

Nu ma mir ca au votat cu toti si din Cimitirile din SudWest dar si toti din biznizurile de babe adusi cu masini speciale in scaune aproape morti sa-l voteze pe Biden.

Dar ce trafic aveam azi si pe strazile cele mai mici, am vazut si masina cu numar din Statul Massachusetts, care nu-i colea la marginea Arizonei. 

De la un loc de votare mergeau pe alt centru sa fie bine acoperit NEBUNUL cu voturi ca a promis ca va lucra pe crearea de locuinte affordabile pentru cei nevoiasi. 

Nu cred ca doar atat le-a scos la urne pe acei nevoiasi ca n-am vazut pe nimeni pe jos sa ajunga acolo la urne si nici in rable nu era nimeni.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Femeile care se pensionează acum sunt mai predispuse să bea alcool decât mamele și bunicile lor.  Studiu!!!

*Se uita adeseori ca bunicii nostri locuiau in zone rurale unde programul de munca a fost intre rasarit si apus de soare!!!

In orase locuiau doar "boieri" dar si cativa amarati pe langa altii ca profesori/dascali, avocati, militieni, securisti desigur, preoti, muncitori in fabrici, CFR-isti, cizmari si de alte profesii marunte, macelari ca se manca si carciumari in locuri aglomerate precum Gara,  Piata cu vanzatori de la tara al produselor obtinute, etc.   

Femeia de la tara nu prea arata bine, nu pentru ca nu voia, viata n-a fost buna cu ea, avea un OM bataus si bautor, era de ajuns sa fie fara dinti in gura si cu oasele rupte, albita de griji.

Mai erau si cateva curve renumite in targuri, dar nu era revolatator in acea societate.   Parca nu era barbat destul care nu avea cel putin o amanta.  Tatal meu avea inca 4 copiii cu alte femei de care stia toata zona, doar noi nu eram updated :eek:  decat din zvonuri ne ajungea ceva la urechi.   Bunica blama pe mama, noi copiii nu intelegeam despre ce-i vorba doar ca ea nu facea bine ceva.   Totusi ea nu s-a luat de bautura ca nu era in caracterul ei, era si invatatoare, a inceput sa fie calugarita dar comunistii erau impotriva, asa ca si-a schimbat meseria.

Femeile din orase mergeau sa beau in carciumi sau pe terase si se imbatau rau de tot la Sighetu-Marmatiei ca in Secuime n-am vazut pe niciuna beata niciunde.   Era deja femeia care era angajata ca Tractorista in Cooperatva Agricola de Productie;  si alte firme agrare: - Statiune de Mecanizare al Agriculturii;  Intreprindere Agricola de Stat.   Alea se aliniau la egalitate cu barbatii in carciumi ca nu aveau ce sa piarda, deja renume bun nu aveau!!!  

Una de familie buna nu-si permitea sa se imbete in public!!!  doar cele de low class, in comparatie cu femeile din orasele de azi care mai mult in baruri stau, si totul este OK.

Doar femeile din orase s-au pensionat, taranii muncesc pana traiesc!!!  Sa fie clar si asta ca jurnalistul era cam afumat cand observa viata pe PAMANT al taranilor romani, al femeilor mai ales, sau nu voia sa se uite la ele ca nu-i placea peisajul.  In partile cu zone viticole, era mai la moda dar in Secuime unde am crescut nu se prelucra nimic in alcool, apa minerala gazoasa din izvoare era cea mai TARE bautura!!!

Pe poza vedem tinere cu sticle de bere in maini de 300 ml in State, ca mereu Amerika se vede mai clar decat Romania.   Aici nu prea se bea tarii, berea este alcoolul care acopera oricare party, incepand de la Revelion, Nunta, Inmormantare si intre ele ce o mai fi de celebrat.   Lumea se imbata usor, am observat, de la cateva guri de bere chiar foarte slaba chiar si barbatii!!!  

Ar fi multe de scris despre asta dar nu prea mi-e bine azi, parca am si temperatura, de la calatoria de ieri, dar m-am tratat deja cu Ginger crud si mere ca este foarte iute altfel, zeama de lamaie cel putin 100 ml., ceaiuri de 2 feluri si cafea, dar tot ma simt slaba.  Cred ca ma culc sa dorm, desi n-am baut nimic de la Paste, dar si atunci doar un pic sa nu fie paharul gol.*  

https://evz.ro/femeile-care-se-pensioneaza-acum-sunt-mai-predispuse-sa-bea-alcool-decat-mamele-si-bunicile-lor-studiu.html 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

10 Underrated Cities In Arizona That Are Just As Exciting As Phoenix

*chiar ne cred naivi sau ne indica sa ne mutam afara din Phoenix, sa lasam evreilor in intregime teritoriul ca doar ei conteaza!!!*

https://www.msn.com/en-us/travel/tripideas/10-underrated-cities-in-arizona-that-are-just-as-exciting-as-phoenix/ar-AA1mxet1?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=60c2f01308b943cfd90ddb3408b2ed74&ei=33

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

15-year-old Miles Russell makes history with T20 finish at Korn Ferry Tour event, earns another start

Tanarul de 15 ani a castigat un pas mare inainte in Golf in turneul din Florida!!!  S-a facut om mare, ce mai ... 

Miles Russell, who is the youngest player on record with a top-25 finish on either the PGA Tour or Korn Ferry Tour, made seven birdies in a 10-hole stretch on Sunday. 

 

https://www.yahoo.com/sports/15-year-old-miles-russell-makes-history-with-t20-finish-at-korn-ferry-tour-event-earns-another-start-002935633.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×