Ce inseamna sa arati bine sau sa fii supraponderal in afara formelor ?!?

Ce inseamna sa arati bine sau sa fii supraponderal in afara formelor ?!?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari864

Voteaza & Distribuie

DescriereCe anume, oare, face diferenta intre o persoana bine proportionata, cu forme frumoase, care se ingrijeste de aspectul fizic, care nu are depozite de grasime asezate inestetic si neconventional pe suprafata corpului si pe organele interne si o persoana in planul opus, neinteresata de frumusetea si sanatatea personala, de aspectul estetic si conditia umana armonioasa?

Poate am sa deranjez pe multi, dar daca unii dintre voi veti simti revolta, inseamna ca puteti sa simtiti mai mult de atat, puteti sa constientizati adevarul cuvintelor mele si daca unei singure persoane, prin acest mesaj, reusesc sa transmit dorinta de reglare interioara si exterioara, asta inseamna ca am reusit ceva. Si e o mare bucurie!!!

Astfel, persoanele atente cu ce mananca si de cum arata sunt cele preocupate de propria existenta, sunt oamenii constienti care inteleg importanta echilibrului dintre minte, corp si stare de spirit. Sunt oamenii care traiesc mai aproape de adevar sunt cei ce reusesc sa-si gestioneze viata armonios si au stabilite prioritati si obiective in vietile lor.

Un om supraponderal este un om ce are nevoie de schimbare si de intelegere, este un om cu cel putin o ‘necunoascuta mare’ in viata si cu cel putin un dezechilibru la nivelul sau personal. Nu putem sa vorbim de un om echilibrat si armonios atata timp cat el consuma o alimentatie inconstienta si se ingrijeste de exterior, fiind mereu preocupat de cu totul altceva decat propriul corp si propria existenta sau stare de spirit, decat de propriul organism si buna lui stare si functionare.

El este absent din programul numit "descopera-ti viata si bucura-te de magia ei!"

Mai auzim in jur si persoane asumate, spun ele: "mie imi place cum arat, nu ma deranjeaza kg in plus, ma simt foarte bine astfel!". Dragiii mei, este o masca foarte bine asezata si perfect de purtat, doar ca, atentie!, va functiona doar o perioada de timp si va cadea…nu are cum sa lupte cu natura umana si cu modelul de vitalitate uman, reprezentat de un corp zvelt, armonios si fara staze in grasime, adica blocaje energetice si vitalitate scazuta.

Un om care are grija de el, este un om evoluat, un om constient, un om ce traieste peste instincte, depasindu-si conditia initiala. Venim pe Pamant sa procreem specia, una dintre insusirile fiecarei fiinte, iar mai presus de aceasta, venim sa ne trezim, sa devenim parte constienta dintr-o lume ce o descoperim inimaginabil, odata cu accesarea superioara a esentei umane.

Vreau sa va fac atenti si sa constientizati armonia vietilor voastre atunci cand reusiti sa aveti in echilibru intreaga existenta. Sa va fac atenti si sa va indemn in a avea curajul sa tindeti spre perfectiunea unui echilibru personal, intr-o buna stare fizica, intr-un bun randament psihic si intr-o simpla armonie sufleteasca. Un om ce are grija de el, ce este constient si atent la toate aceste aspecte, este un om ce tinde sa inteleaga sensul vietii, sensul propriei vieti si sa faca pasii firesti ai acestei calatorii. Doar acesti oameni, cu un echilibru personal, sunt cei ce trimit energie exterior, sunt cei ce te fac sa te simti formidabil in prezenta lor!

Daca nu te intereseaza ce mananci, daca nu te intereseaza cum arati si cum isi desfasoara corpul fizic activitatea, inseamna ca inca ‘nu te-ai trezit’, sau daca te-ai trezit, inca nu stii despre ce este vorba in aceasta calatorie, numita Viata!

Echilibrul vietilor noastre ne vine din suma data de:
  • somnul bun,

  • miscarea fizica,

  • alimentatia sanatoasa,

  • constientizarea gandurilor si actiunilor personale.
Doar astfel reusim sa facem pasi si sa traim frumos, cand vom intelege ca accesarea interiorului nostru si cultivarea educarii starii de bine interioare si personale, ne poate face impliniti si fericiti. Tot ce este exterior si raportarea la exteriorul nostru, fiecare cautare in exterior, este doar o fuga de adevar, o fuga de propria viata…si ce pacat sa fie astfel!

Va indemn la stare de bine, la frumusete interioara si exterioara!Lavinia Ceuta

Sursa informatii: lavi-enrose.com