just be 0 Report post Posted October 20, 2006 nu stiu daca mai este vreun topic astfel dar mi-ar placea sa imi povestiti si mie cum a fost prima intalnire cu parintii prietenului respectiv prietenei tale? Share this post Link to post Share on other sites
Helene 23 2 Report post Posted October 20, 2006 inca nu i-am intalnit, dar mi-e cam frica...am auzit chestii nasoale... in rest, la fostii a fost ok :cheer: Share this post Link to post Share on other sites
Anca/Maria 85 Report post Posted October 20, 2006 cand am fost prima oara la ei m'au dat afara... :P rad, dar nu e o gluma :cheer: Share this post Link to post Share on other sites
just be 0 Report post Posted October 20, 2006 cand am fost prima oara la ei m'au dat afara... :P rad, dar nu e o gluma :cheer: dar de ce teau dat afar?:-s Share this post Link to post Share on other sites
qusay 5 Report post Posted October 20, 2006 Stiu cum a fost cand ai mei l-au cunoscut pe sot. Tata i-a facut o lista lunga de obligatii, mama o lista lunga cu ale mele fragilitati. Ma mir ca n-a fugit. Pesemene a crezut ca glumesc. Ei bine, nu glumeau. Sa nu credeti ca ai mei faceau asta de draga ce le eram ci de neincredere ce aveau ei in mine. Plus ca tata era adeptul ideii - barbatul tre sa stie una-alta, sa faca una-alta, sa fie totul in casa... SI ma mai mir ca dadeau bietii oameni bir cu fugitii... La prima intalnire sotul meu a muscat-o pe mama de mana (amandoi dupa 2 pahare de vin) pt ca ea insista sa sparga gheata si s-o puna in pahare, el voia sa arate ca lucrurile de forta le face un barbat... Am crezut ca o sa-l dea afara dar... surpriza... abia de atunci l-a indragit mai tare - cat de cat, dar performant pt mama. Share this post Link to post Share on other sites
:x 67 Report post Posted October 20, 2006 Stiu cum a fost cand ai mei l-au cunoscut pe sot. Tata i-a facut o lista lunga de obligatii, mama o lista lunga cu ale mele fragilitati. Ma mir ca n-a fugit. Pesemene a crezut ca glumesc. Ei bine, nu glumeau. Sa nu credeti ca ai mei faceau asta de draga ce le eram ci de neincredere ce aveau ei in mine. Plus ca tata era adeptul ideii - barbatul tre sa stie una-alta, sa faca una-alta, sa fie totul in casa... SI ma mai mir ca dadeau bietii oameni bir cu fugitii... La prima intalnire sotul meu a muscat-o pe mama de mana (amandoi dupa 2 pahare de vin) pt ca ea insista sa sparga gheata si s-o puna in pahare, el voia sa arate ca lucrurile de forta le face un barbat... Am crezut ca o sa-l dea afara dar... surpriza... abia de atunci l-a indragit mai tare - cat de cat, dar performant pt mama. cred ca asa sunt toti tatii de fete... il recunosc pe socru'meu in ceea ce spui... :cheer: Share this post Link to post Share on other sites
Anca/Maria 85 Report post Posted October 21, 2006 dar de ce teau dat afar?:-s nu stiu exact din ce motiv... cred ca nu le'a placut fata mea... n'am apucat sa spun decat "Buna ziua" :crazy: Share this post Link to post Share on other sites
crocobaur 19 Report post Posted October 21, 2006 (edited) nu stiu exact din ce motiv... cred ca nu le'a placut fata mea... n'am apucat sa spun decat "Buna ziua" :crazy: Or fi avut alt motiv de suparare si te-au gasit pe tine sa se descarce!. Acum o duceti mai bine? La mine nu a contat prea mult ce au zis ca atunci nu intelegeam boaba de limba, asa ca puteau sa ma injure si tot atata era :hi:, dar nu cred ca au facut-o ca azi ne intelegem bine Edited October 21, 2006 by lauraven Share this post Link to post Share on other sites
Anca/Maria 85 Report post Posted October 21, 2006 Or fi avut alt motiv de suparare si te-au gasit pe tine sa se descarce!. Acum o duceti mai bine?La mine nu a contat prea mult ce au zis ca atunci nu intelegeam boaba de limba, asa ca puteau sa ma injure si tot atata era , dar nu cred ca au facut-o ca azi ne intelegem bine :D :hi: ... nu o ducem mai bine nici acum... nici nu ma cunoscusera si m'au facut curva, plus ca au zis ca le este scarba de mine :hi: .... ca baiatu lor la 25 de ani nu e de insurat, ca eu imi bat joc de el si ca l'am distrus (?!) :crazy: ... bine ca sunt departe.... Share this post Link to post Share on other sites
crocobaur 19 Report post Posted October 21, 2006 ... nu o ducem mai bine nici acum... nici nu ma cunoscusera si m'au facut curva, plus ca au zis ca le este scarba de mine :hi: .... ca baiatu lor la 25 de ani nu e de insurat, ca eu imi bat joc de el si ca l'am distrus (?!) :crazy: ... bine ca sunt departe.... :hi: Ce mult iubesc eu parintii de genul asta Share this post Link to post Share on other sites