Sari la conținut
Forum Roportal
nuti_a

Sfat pentru melanom malign excizat

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

@bac, exact asta mi s-a spus si mie dupa operatie, ca "mi s-a scos tot" si ca nu am motive de ingrijorare... si nimeni nu a facut nici un pronostic pentru cat mai am de trait. Medicul care m-a operat mi-a spus du-te acasa si creste-ti copilul... si sa ma inviti si pe mine la nunta! ( nascusem de curand, ma astepta acasa o fetita de 6 luni ). Fa-ti si limfoscintigrafia, sper sa ai un rezultat bun si la ea....daca tie ti s-a spus acelasi lucru ca si mie, ca s-a scos tot, eu ma gandesc ca o sa ai si tu norocul meu, ce zici? ...si nu ne vom opri la 16 ani, ca eu am de facut o nunta!

Iti doresc numai bine si sa ai o nunta frumoasa! Ocupa-te de asta acum si mai luam legatura apoi daca vrei....

Multumesc pt raspunsurile atat de optimiste adresa mea de mail este: novacanamaria@yahoo.com va rog poate aveti timp sa mai vorbiti si cu mine sa imi spuneti ce dieta urmati sau ce ati respectat pt a pacalii aceasta boala deabia astept sa vb cu cineva despre asta pt ca sa vorbesc cu familie e foarte greu pt ca ii vad cum sufera cand se gandesc ce se poate intampla si prefer sa creada ca nici eu nu ma mai gandesc la asta. multumesc si astept raspuns pe mail.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma numesc Gabriel si implor la ajutorul dumneavoastra cat mai urgent posibil. Mama mea a fost depistata de mai bine de doi ani cu Melanom malign, localizat pe spate. Melanomul a fost excizat dupa cateva luni la sectia oncologie Timisoara, apoi a fost vazuta si la Cluj si i-au dat un tretament de chemioterapie usoara timp de un an. Totul a fost ok un an apoi au aparut 2 tumori in spate in zona in care se afla melanomul si s-au umflat ganglionii inghinali(mentionez ca l-a prima oferati i s-a mai extras un ganglion inghinal pt biopsie). In momentul de fata Mama se afla la Cluj si a fost operata, i s-au scos cele doua tumori din spate si au fost scosi toti ganglionii inghinali si am inteles ca si o tumora de dimensiuni relativ mari 4/7 cm din zona abdominal/inghinala. Medici sunt foarte rezervati asupra sanselor de vindecare si ne-au spus ca situatia este deosebit de grava cu doate ca nu au fost depistate alte metastaze.(Mama a facut si tomogravie pe care au aparut tumorile mai sus mentionate si extrase, precum si oecografie...mai speciala, nu stiu termenii tehnico medicali). In urma operatiei in zona inghinala a fost taiat si un nerv care am inteles ca ii va afecta mai tarziu mersul. Am mai inteles ca ar fi o problema cu lichidul limfatic, datorita extragerii ganglionilor, pt ca isi va cauta alte locuri in care sa se localizeze. Deci prognosticuri foarte negative. Noi cei din familie totusi traim cu speranta ca exista o solutie cu ajutorul bunului Dumnezeu si de aceea varog, va implor, daca stiti vreo solutie de tratament ajutati-ne. Mama are un nepotel pe care il iubeste enorm si am dori sa fie alaturi de noi multi ani de acum in colo. Dati-ne o raza de speranta...va rugam !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gabriel, incearca sa te linistesti, imi pare rau pentru mama ta, si pentru voi, familia dumneaei, dar sunteti pe maini bune acolo la Cluj. Trebuie sa aveti speranta, nu stiu ce am putea sa te sfatuim noi aici pe forum, medicii de acolo au in fata tot ce tine de cazul ei si va vor indruma pasii...am fost si eu in spitalul din Cluj, nu eram eu bolnava, am avut si eu un melanom malign excizat in urma cu 16 ani, dar la Cluj imi insoteam copilul...trist...am vazut de toate acolo, inclusiv oameni vindecati ! Sanatate multa mamei si va doresc sa aveti noroc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×