Ce sunt bateriile termostate si cum contribuie la confortul nostru zilnic

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguribaterii de baie
Ultima actualizareMarti 8 ianuarie 2019
Vizualizari1249

Voteaza & Distribuie

Descriere

Una din problemele cu care cei mai multi oameni s-a intalnit cand vine vorba de baie, este legata de mentinerea apei la o temperatura constanta in timpul dusului, in special cei cu centrale pe gaz sau electrice prevazute sa incalzeasca apa instant. Instalarea de baterii termostate in dus a devenit solutia preferata pentru oricine si-a dorit un control ridicat asupra temperaturii apei.

De ce avantaje beneficiem cu baterii termostate?

Daca pana acum te identifici cu randurile de mai sus, s-ar putea ca din baia ta sa lipseasca baterii termostate la dus. Ca sa ai o perspectiva si mai clara asupra ce inseamna ideea de baterii termostate la dus exista cateva aspecte pe care ti le vor prezenta. Bateria cu termostat pentru dus este un dispozitiv inteligent care te va ajuta sa menti tempreatura apei la un nivel constant.

Ti se intampla ca dupa ce ai lasat apa 30 de minute sa curga pentru a se incalzi, sa devina brusc foarte rece? Vezi ce beneficii vei avea la instalarea de baterii termostate in dusul tau.

  • Pret accesibil-Pentru a rezolva problema temperaturii apei in dus, exista si alte solutii care ar putea functiona. De exemplu, putem apela la schimbarea clasicei centrale pe gaz sau electrica, intr-una prevazuta cu boiler. Totusi, aceasta investitie va fi mult mai complicata in ceea ce priveste implementarea ei, fiind cu mult mai scumpa decat instalarea de baterii termostate in dus. Rezultatul final va fi acelasi in cazul ambelor metode, insa cu bateriile termostate veti economisi o mare parte din buget;
  • Siguranta maxima- Cand vorbim de baterii termostate, vorbim de un nivel mare de siguranta la dus. Sunt foarte eficiente mai ales pentru familile unde exista copii mici, deoarece acestia vor fi protejati in cazul in care intra la dus nesupravegheati. Multe din baterii sunt dotate cu anumite butoane special, pe capacul termostatic, care au rolul de a limita temperatura apei la 38 de grade, insa fiind prea dificil de utilzat de catre cel mic, riscul de oparire fiind eliminat;
  • Economie de energie si apa- Cel mai benefic avantaj pe care ti-l pot aduce bateriile termostate este setarea autormata a temperaturii apei, cu un minimum de intarziere. Astfel, nu va mai fi nevoie sa astepti minute intregi pentru a ajunge la tempreatura potrivita, in timp ce o mare cantitate de apa este irosita. Acest lucru se va reflecta atat in factura ta de utilitati, cat si in cea de curent, in cazul in care ai o central termica, prin costuri mult mai reduse decat inainte;
  • Prevenirea schimbarilor neasteptate de temperatura- Pentru a-ti rezolva pentru totdeauna problema inconsecventei tempreaturii apei in dus, instalarea de baterii termostate vor fi aliatul tau principal. Bateriile termostate vor preveni orice schimbare brusca a temperaturii apei, fiind dotate cu un mecanism securizat, special conceput impotriva modificarilor involuntare. Mai mult, central ta va fi protejata de schimbarile repetate de temperatura ale apei, in timp ce tu te bucuri de un confort ridicat.

Alege baterii termostate de la un furnizor de calitate


Tu ce solutie ai ca temperatura apei sa ramana constanta in timpul dusului? Daca randurile de mai sus te-au convins ca locuinta ta are nevoie de o noua investitie, iti recomandam sa verifici cele mai bune oferte de baterii termostate accesand aici sau la telefon 0721482872, pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie.