Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Stiri: Magazin unicat de cadouri exclusiviste, la Timisoara

Rate this topic

Recommended Posts

Silviu Sofronie, consulul onorific al Republicii Moldova la Timisoara si sotia sa, Liliana, au deschis recent cel mai inedit magazin de cadouri din Timisoara. Locul in care kitsch-ul nu este permis este ascuns de privirea tuturor curiosilor. Tocmai...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai ca ma darima doamna ambasadoare cu ideile ei!!! Cand locuiam in ROmania, nimeni nici nu indraznea sa intre in casa cuiva fara un asemenea cadou, si acum ea ne invata traditia lor. Cam greu se propaga civilizatia pe acolo am impresia!!!

Pana si in Sighetu-Marmatiei era un magazin de cristale si portelan din Aghires, Cluj, cea mai buna calitate de caolina dupa Limoges si Herendi poate, se scoate de acolo din care se facea portelanuri fine si mergeau la export majoritatea. Sa nu fie chiar marfa romaneasc de pe vremuri stocat undeva in Ucraina si acum se revinde romanilor ca si asa nu mai sint la moda!!! Eu le cumpar la Second Hand magazine cu documentul de autenticitate cu tot, in cutie de multe ori, ba de multe ori sint cadouri de nunta care n-au fost deschise dupa decade, se vinde casa si se curata podul casei ... totul merge la yard sale :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×