Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: Magazin unicat de cadouri exclusiviste, la Timisoara

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Silviu Sofronie, consulul onorific al Republicii Moldova la Timisoara si sotia sa, Liliana, au deschis recent cel mai inedit magazin de cadouri din Timisoara. Locul in care kitsch-ul nu este permis este ascuns de privirea tuturor curiosilor. Tocmai...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca ma darima doamna ambasadoare cu ideile ei!!! Cand locuiam in ROmania, nimeni nici nu indraznea sa intre in casa cuiva fara un asemenea cadou, si acum ea ne invata traditia lor. Cam greu se propaga civilizatia pe acolo am impresia!!!

Pana si in Sighetu-Marmatiei era un magazin de cristale si portelan din Aghires, Cluj, cea mai buna calitate de caolina dupa Limoges si Herendi poate, se scoate de acolo din care se facea portelanuri fine si mergeau la export majoritatea. Sa nu fie chiar marfa romaneasc de pe vremuri stocat undeva in Ucraina si acum se revinde romanilor ca si asa nu mai sint la moda!!! Eu le cumpar la Second Hand magazine cu documentul de autenticitate cu tot, in cutie de multe ori, ba de multe ori sint cadouri de nunta care n-au fost deschise dupa decade, se vinde casa si se curata podul casei ... totul merge la yard sale :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×