Sari la conținut
Forum Roportal
marius_cta

Produsele Herbalife?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Deci, Kammy22, mai incearca. :) Inteleg perfect faza cu promovarea, fiecare trebuie sa castige un ban, dar hai sa nu mergem cu minciuna chiar atat de departe.

 

Salut.sa-mi incep si eu prea minunata experienta cu "extraordinarul" herbalife.la fel ca si altii,ma lupt cu cateva kg in plus si cum hoinaream intr-o seara pe fb,am observat ca un bun prieten de al meu din copilarie lucreaza la ei.

 

SUNT DE 3 LUNI IN PRG DE SLABIRE, MA SIMT F BINE, AM SLABIT 14 KG,IMI PARE RAU CA TR S-O SPUN , DAR NU SUNT PRODUSE PTR TOATA LUMEA, E NEVOIE DE PUTINA INTELIGENTA PTR A LE CONSUMA. NU FAC RECLAMA LA NIMIC, NU SUNT IN AFACERE, DAR AM INTELES MECANISMUL. E LA ALEGEREA FIECARUIA CE FACE CU SANATTEA SA. NU CONTIN NICI EFEDRINA , NICI ALTCEVA DAUNATOR, NU DEREGLEAZA RINICHII. ASA CA NU MAI DATI VINA PE HERBALYFE PTR TOATE BOLILE CARE LE AVEATI DEJA INAINTE DE LA VECHILE OBICEIURI ALIMENTARE .

Editat de Aseneth
Editat citate kilometrice.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te cred ca te simti bine. Sper sa te simti bine si pe viitor.

Nu a spus nimeni ca toata lumea va avea probleme; cu siguranta exista si organisme rezistente la abuz, mai ales daca esti tanara.

Dar istoria companiei ar trebui sa iti spuna ca sanatatea clientului nu a fost si nu este o prioritate pentru ei.

Editat de Finnian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si ti se pare sanatos 14 kg in 3 luni? Nu sunteti normali cand recurgeti la ceva asa brusc. O sa o repet prafurile cu care inlocuiesti mancarea, le poti inlocui efectiv cu un fruct ceva si stii ca e mai sanatos si mai ieftin.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

hmmm...am folosit si eu asa cv,sa stiti k in 2 luni am slabit doar 2 kg,cu toate k tineam un regim f sever,doar 1 data pe zi mankm adik la pranz,dim si seara beam coctailu...iar dupa ce l.am intrrupt m.am ingrasat c.am 10 kg...deci nu va sfatuiesc sa.l folositi....acum am 60 kg si am av 79..tin un regim care mi l.am facut eu singura

 

 

 

eu am luat acum 2 ani.si am slabit 8-9 kg,fara nici un pic de sport si nu il tineam serios.mai mancam si seara.si de atunci pana acum m-am ingrasat doar 4-5 kg.si nu mananc sanatos.cand am luat prima data aveam 60 de kg si am ajuns la 52 de kg.si acum am 56,57.si multe persoane cand au vazut cum am slabit au incercat si la fiecare persoana s-au vazut rezultate destul de bune.si nu spun asta ca sa le fac reclama.dar am vazut cu ochii mei.si nu stiu ce constipare si balonare ai avut tu.ca am luat 2 luni si nu am avut nimic.si nu te ingras daca te lasi de ele.te ingrasi daca mananci mult si nu iti calculezi caloriile.nu ai cum sa te ingras asa din nimic :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna.Ce parere aveti despre aceste produse?

Eu stiu pe cineva care se chinuia de foarte mult sa slabeasca si a reusit intr-un final cu aceste produse.

Am inceput si eu sa le folosesc si sincer ma simt mai bine chiar aveam mari probleme cu digestia si eram mereu balonata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×