Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Daca astia traiesc in interiorul Pamantului, cum de acolo exista soare "din plin"? :cry:

 

Pamantul s-a format dupa modelul nebuloasei Lira, adica in interior are un soare central care lumineaza acea lume interioara.Te-ai intrebat vreodata ce este Aurora Boreala? Este reflexia soarelui interior la suprafata Pamantului.

Amiralul Byrd nu a traversat pe deasupra Polul Nord si nu a calatorit 1700 de mile, spre sud, in partea opusa. Daca ar fi facut-o, ar fi intrat interitorii inghetate. In loc de asta el a intrat intr-un tinut cu clima calda, lipsit de gheata si zapada, constand in paduri, munti, lacuri, vegetatie verde si viata animala. Acest nou tinut necunoscut peste care el a zburat 1700 de mile si care nu era trecut pe nici o harta, exista inauntrul deschiderii polare care duce spre interiorul gol al Pamantului, unde este mai cald decat in exterior, care este, aici, un tinut cu gheata si zapada.

Atunci, de ce SUA nu a trimis o noua expeditie aeriana spre tinutul descoperit de amiralul Byrd, facand efortul de a-l explora complet si a-i determina dimensiunile? De ce a fost complet uitata o asemenea descoperire importanta? Este ca si cand Columb ar fi descoperit America si apoi n-ar mai fi urmat nimic, iar europenii n-ar mai fi facut calatorii ulterioare pentru a explora continentul vestic. De ce aceasta apatie?

Explicatia este evidenta. Daca amiralul Byrd a facut o asemenea descoperire monumentala, fara indoiala cea mai mare din istorie, a unei noi intinderi de uscat necunoscute, cu o suprafata nedeterminata, peste care expeditia lui a zburat in total 4000 de mile patrate, atunci ar fi in interesul guvernului Statelor Unite sa pastreze aceasta descoperire secreta, astfel incat alte natiuni sa nu afle de ea si sa nu pretinda acest teritoriu pentru ele.

Se pare ca stirea marii descoperiri a amiralului Byrd n-a ajuns in Uniunea Sovietica, sau poate ca Uniunea Sovietica are cunostiinta despre acest nou tinut netrecut pe nici o harta, dar a adoptat aceiasi politica a tacerii si secretului.

Daca Uniunea Sovietica ar cunoaste descoperirea, ar trimite, in mod sigur, flote intregi de submarine atomice, spargatoare de gheata si avioane in acest teritoriu necunoscut de dincolo de Pol si ar fi prima care sa-l exploreze si sa-l pretinda pentru sine. Probabil ca pentru a se impiedica acest lucru, stirea despre marea descoperire a amiralului Byrd a fost trecuta sub tacere si suprimata imediat dupa comunicarea ei. Totusi, intrucat secretul a fost deja dezvaluit si raspandit de catre Giannini Palmer si altii, si este de notorietate publica, nu mai poate fi numit secret.

cartea ZEUL FUMURIU, descriind calatoria neobisnuita a lui Olaf Jansen in iteriorul gol al pamantului, a fost publicata in 1908 deci anterioara marii descoperiri a amiralului Byrd. In ea se povesteste despre oamenii care traiesc in interiorul pamantului, pe care el si tatal sau i-a intalnit in timpul sederii lor acolo, si a caror limba a invatat-o. Spunea ca traiesc intre 400 si 800 de ani si sunt foarte avansati in domeniul stiintelor. Isi pot transmite gandurile, de la unul la altul, printr-un fel de radiatii si au surse de energie mai puernice decat electricitatea noastra. Ei sunt creatorii farfuriilor zburatoare, care sunt actionate de aceasta energie superioara, luata din electromagnetismul din atmosfera. Sunt inalti de douasprezece picioare sau mai mult. De remarcat cum aceasta relatare, a unei vizie in interiorul pamantului, povestita si editata la 1908, corespunde cu cea descrisa de pacientul scandinav al Dr. Nephi Cottom din Los Angeles si care amandoua sea mana izbitor de bine cu descrierile amiralului Byrd din expeditia sa incheiata in martie 1956.

post-59790-1162164343_thumb.jpg

Editat de scorpionhunter

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu chiar aveam pe undeva pe un CD harta exactă a lumii interioare (Agharta, cu capitala Shamballa). Dacă găsesc CD-ul cu fişierul (un jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cartea pe care autorul topicului o foloseste este "O lume ascunsa" de Raymond Bernard. Este interesanta si merita citita.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

atunci de ce nu iau legatura cu noi ? ne pot invata sa devenim mai buni?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pentur ca nu meritam, suntem prea rai si le-am distruge echilibrul ...cred ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
atunci de ce nu iau legatura cu noi ? ne pot invata sa devenim mai buni?

 

Putem deveni mai buni luptand noi insine cu noi. Nu cred ca trebuie sa vina altii. Cu siguranta ca am reusi daca ne-am dori si, cu adevarat, am vrea sa fim mai buni. Puterea de a deveni mai buni trebuie s-o cautam in fiecare dintre noi. Haideti sa incercam si-apoi sa ne spunem unul altuia, ce-am reusit sa obtinem!...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si cum facem? ne straduim sa fim buni si apoi venim si ne laudam "vai ce buna sunt" ... o vorba chinezeasca spune sa nu aduci laude celor merituosi ca sa nu caute lumea maretia ... fii bun si basta , Dumnezeu stie ...e de ajuns

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Respectivii nu vor lua prea cur

Editat de PSC2007

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×