Sari la conținut
Forum Roportal
yvonne_ni2006

Educatia copiilor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acces gratuit la Festivalul Forever Hit pentru elevii care au luat BAC-ul cu medii de 9 și 10 – Evenimentul Zilei (evz.ro)

De ce nu pentru toti care au luat BAC-ul???    Odata in viata sa aibe o amintire ca tara le-a considerat cetateni de onoare ca n-au reclamat multe, au invatat in conditii de puscarias si totusi au luat examenul.   Cu toti au suferit acesti copiii, macar asta le-ar incalzi sufletul, dar nu se poate doar pe pile!!!   Abia asteapta sa iasa din tara si bine fac, cat mai departe de acolo e mai linistitor dar nu se poate uita prin ce au trecut.  Mediile 9 si 10 nu prea sint pe merit, stiti foarte bine.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sorin Cîmpeanu anunță măsuri dure. Cine sunt profesorii care nu vor mai corecta niciodată lucrările de la Bacalaureat – Evenimentul Zilei (evz.ro)

*Nu credeam ca vad bine ce citesc!!!   Si elevii au dreptate???  Pacat ca e tarziu pentru multi, dar mai bine decat sa nu se fi intamplat niciodata!!!   Un mare numar de profesori faceau asta decand ma stiu in scoli la toate nivelele, munca lor era doar unu de colectat cadouri si bani, masina, lot pentru casa, etc.  Great job Sorin Cîmpeanu, felicitari!!!*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Frumusetea ni se ofera undeva in Univers, nu pe Pamant, si asta se vede la nastere!  Sfantu' Pătru ne imparte aspectul acolo sus, e dupa el in ce forma il vom reprezenta pe Planeta asta. 

Seamana cu mine copilul, spun multi care ne cunosc, insa eu nu vad asemanarea, inca.  

Are deja un cont bancar de invidiat, pe care-l rotunjesc eu din munca mea, sa nu duca lipsa cand creste.   Era sa uit, va trebui sa imparta cu sora cea mica totul, care-i pe drum deja, va ajunge pe Planeta asta inainte sa se incheie Septembrie.  

Pentru facultate strang deja bani, daca va mai exista Institutia asta cand ii vine randul sa studieze acolo :surrender:  ca de ar fi dupa democRATS l-ar distruge, doar au studiat ei destul ca sa lucreze pentru NOI, n-avem decat sa le votam. 

Ii adunam zestre deja de antichitati, bani vechi, timbre, portelanuri si ceramica pe langa picturi si altele care vor avea valoare.  Am gasit o carte colorata cu orasul nostr' cu zeci de ani in urma, precis se vindea le TV ca era inca in celofanul original din fabrica dar deja desirat ambalajul subtire.   Deja totul a fost daramat si reconstruit, sper sa conteze candva sa documenteze timpul ca au trait oameni pe aici si cu 200 de ani in urma ... in antichitate!!!       

Gasesc Diplome de studii la toate nivelele in casele unde se vinde totul dupa ce au murit parintii batrani, ca sa se vanda si mai repede si profitabil.   Documentul va justifica ca au existat scoli pentru studii superioare ... sint in rame care mereu sint valoroase si cele vechi cautate.   Am vazut intr-un cabinet medical privat aceasta decoratie si mi-a placut ca si lozinca:

"Medicina nu este stiinta noua precum nici Spirtul, tutun/tabac-ul sau alte narcotice, doar folosirea lor a capatat si un alt aspect". 

Am si cateva ceasuri dar nu digitale, ci originale.   Masina mea care va functiona si atunci ca si alte valori pe ce mai pot sa pun mana.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.irishmirror.ie/news/irish-news/young-irish-boy-8-found-27140929

https://metropol.hu/aktualis/halal-helium-lufi-kisfiu-gyasz-723028/

Am citit ceva groaznic in ziarul maghiar despre un baietel de 8 ani din Dublin, site-ul este in engleza si maghiara dar merita citit. 

Parintii l-au gasit fara suflare, a inhalat Helium din balon si creierul n-a primit oxigen, inima s-a oprit, a venit salvarea au facut ce au putut dar in spital dupa 3 zile a murit.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/incident-grav-un-elev-din-arges-si-a-injunghiat-colegul-de-scoala-pe-terenul-de-sport.html

Foarte trist cand copiii minori ajung la asemenea incidente.   De ce-si pierd cumpatul anumiti copiii, nu stiu si nici de ce nu stie cineva din educatori ca a aparut un conflict si trebuie rezolvat prin discutie nu cu obiecte taioase, ca agresorul mai are putin si va fi arestat si inchis, desi nu intelege de ce, sint sigura de asta.  De unde vine asa cu violenta s-a rezolvat totul, precis.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×