Jump to content
Forum Roportal

Teddy ''-''

Full Members
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Irelevant

About Teddy ''-''

 • Rank
  Trandafir

Recent Profile Visitors

41 profile views
 1. al-Biruni confirma Sfanta lumina inca de 1000 de ani. Si ghici ce? Nici macar nu a fost ortodox. Al-Biruni (973-1048), deşi este foarte puţin cunoscut în lumea occidentală, a fost unul dintre cei mai mari oameni de ştiinţă ai tuturor timpurilor. A fost astronom, filozof, matematician, fizician, istoric, geograf, farmacist, specialist în geodezie, geolog, cartograf, antropolog, călător etc., iar opera sa ştiinţifică se estimează că depăşeşte 150 de lucrări, în care se ocupă aproape cu toate ştiinţele.1 Cunoştea foarte bine limba greacă veche şi, aşa cum arată D. Tsibukidis, a studiat zeci de scrieri, chiar în original, ale vechilor oameni de ştiinţă greci.2 George Sarton, supranumit părintele Istoriei Ştiinţelor şi profesor la Universitatea din Harvard, spune că al-Biruni a fost „unul din cei mai mari oameni de ştiinţă ai Islamului şi, aşa cum toţi consideră, unul dintre cei mai mari ai tuturor vremurilor”.3 De asemenea, profesorul de Istoria Ştiinţelor de la Universitatea din Harvard şi din Alexandria, Abdelhamid I. Sabra, l-a numit pe al-Biruni „una dintre cele mai luminate minţi în domeniul ştiinţei din întreaga istorie”.4 Aici este marturia lui. http://www.skarlakidis.gr/ro/thema/14--1000-.html Iar acum ontopic. Reclama Noua DezOrdine Mondiala, ne indeamna pe cei nestiutori sa acceptam semnul lui satan din Apocalipsa.
 2. ca de obicei raspandesti barfe, in schimb nici o dovada. Cred ca te potrivesti cu una din țațele alea de pe la colturi... ''Ai auzit maică? Fata lu cutare am auzit ca ar fi gravida cu altul'' Si din vorba in vorba...ajunge scandal in familie. Pai asta stiu indracitii sa faca.
 3. O alta demascare a Noii DezOrdini Mondiale...patronata de satanisti. Traim intr-o lume amortita de televizor si nu vedem ce se intampla zi de zi. Daca avem aici vreun specialist in programare...as fi bucuros sa ne spuna cum se poate ajunge la o asemenea ''eroare''
 4. Biserica catolica este mama curvelor din Apocalipsa. Adica mama tuturor sectelor. Ei nu au de ce sa se zbata, ca sectele ii apartin. Mai nou vor ecumenism. Impotriva Canoanelor care spun ca rugaciunea impotriva cu ereticii este interzisa. Noi nu-i uram, pentru ca omul de rand nu stie ca aia e sinagoga lui satan, omul de rand e si el victima. Nu ai cum sa urasti o victima. Parerea ta o fi ca ortodocsii urasc sectarii. Dar parerea ta e si ca ne tragem din maimuta...deci...nu prea conteaza. ''Preoti' dinastia cunosc si eu. Dar nu vor reusi preotii sa darame ce a facut Iisus. Orice rang ar avea. Uite iohaniis are rang de reprezentant al unei natii crestine, care defapt a tradat tot crestinismul. E un eretic votat de crestini. Oameni de nimic sunt peste tot. Dar asta nu inseamna ca ne putem increde in ei doar pentru ca au statut. Ii cunoastem dupa roadele lor. Ben e un geniu in a da replici homosexualilor. Nimeni nu e perfect. Fiecare poate fi bun intr-un domeniu. Uite mie imi place sa repar telefoane, laptopuri, pc-uri, cam orice e electronic. Dar nu ma pricep la desen. Iar mama mea face orice fel de pictura, portrete si din carbune. Dar nu stie sa repare un laptop. Deci nu exista omul prefect bun la toate. Nu exista. Mama mea e un geniu in ale picturii, dar nu stie sa desfaca un telefon. Deci teoria ta e praf. Einstein a fost un om destept, dar nu cred ca stia sa faca portretele ce le face mama mea. Am impresia ca vorbesc cu un copchil necopt la minte.
 5. Teddy ''-''

  Religia in scoli, pro sau contra?

  Care regulament? asta? Care lege? Ce e aia lege? Ce tot faceti baloane? Voi nu vedeti ca legea e dezechilibrata? Legea pe care o venerati nu mai este una sanatoasa. Oamenii au innebunit, promoveaza anormalitatea. Vor o Noua DezOrdine Mondiala, defapt sunt robotei teleghidati. Asta vreti?
 6. speculatii, catolicii ar face ravagii prin mass-media pentru a-si arata ''dreptatea.'' Poate nu stiati ca catolicii primesc Lumina de la noi. Ei vin acolo sa ia lumina, dar de la noi. Asa ca restul incercarilor de barfe sunt degeaba. Sunt multi care pentru bani spun ce li se da ca pe o poezie.
 7. Si asta ii face cinste la nasa? Deci de data asta functioneaza asa, dar cand Sfanta Lumina vine numai la ortodocsi si catolicii sunt acolo ca sa caute nod in papura la fel ca si musulmani si armeni, care merg acolo doar sa observe...acum sa ne punem intrebarea ta. Oare nu erau catolicii primii cei care acuzau ortodoxia...ca minte? a era sa uit de musulmani si de armeni si toti agentii de la securitate care merg acolo pentru a perchezitiona Sfantul Mormant si inclusiv Patriarhul Ortodox inainte de a intra in Sfantul Mormant care este sigilat si pazit dupa verificari. Iar treaba asta este valabila in fiecare an.
 8. starurile care marturisesc ca au facut un pact cu satan, nu zic nimic de statuia lui Baphomet. Ei vorbesc de ? Cum a zis mai sus? ''-Cu...cu..seful suprem. -De pe acest pamant? -Al acestui pamant si al lumii care nu se vede.'' Si tu stii destul de bine cine e, pentru ca tu lui ii slujesti.
 9. inventii ne spui tu aici...alea sunt marturii ale celor care au facut pact cu satan. Ei recunosc ca au facut pact cu satan sa ajunga acolo. Asa ca nu mai specula aiurea. Tu stii mai bine ca omul ce a facut si ce nu? Tu stii mai bine si ca Buzz Aldrin cand spune ca nu au fost pe luna...nu mai duce lumea in eroare ca nu esti tu atotstiutoare. Cunosc fenomenul...am avut si deastea care vroiau sa deschida gura la orice sa spuna ''eu stiu'' doar de dragul de a capta atentia celorlalti. Fenomenul se manifesta la cele care erau mai singuratice...care duceau lipsa de comunicare. In general nu prea ieseau din casa si de aici li se tragea asta...cum ar veni vorba ''copii cu parul alb''... E specific la femei acest fenomen. In schimb nu vad pe nimeni altcineva pe acest forum sa se manifeste ca si tine. Nici femei, nici barbati, esti caz unic. Iti recomand un preot bun daca e cazul, te exorcizeaza 100%. Pe gratis!
 10. dupa ce vezi tot, te astept cu argumente sa vedem daca nu cumva tu consumi ciuperci.
 11. ai gresit topicul, vezi acolo la culinare...poate il gasesti. Daca nu te intereseaza subiectul, nu e nevoie de offtopic cu ironii. Din cate am vazut sunt topicuri si pentru glume. Mi se pare inutil sa postezi aiurea daca nu te intereseaza subiectul. Am inteles ca ''nu crezi'' in conspiratii...stie toata lumea. Ironile tale nu isi au rostul.
 12. Demascarea industriei mondiale. Declaratii ale unor staruri care si-au vandut sufletul lui satan pentru a avea faima. ''-Am facut un pact cu el, cu mult timp in urma. -Care a fost intelegerea? -Sa ajung acolo unde sunt acum. -Pot sa intreb cu cine ai facut pactul? -Cu...cu..seful suprem. -De pe acest pamant? -Al acestui pamant si al lumii care nu se vede.''
 13. Teddy ''-''

  Religia in scoli, pro sau contra?

  Avand in vedere ca el a confirmat ca este o conspiratie, inainte sa dispara el...fiind din interior, avand legaturi cu illuminati, eu cred ca e demn de luat in seama.
 14. Teddy ''-''

  Religia in scoli, pro sau contra?

  lasa extraterestrii, vezi ce spune Michael Jackson. Navele alea sunt create de oameni, nu de extraterestrii ca ei nu exista
×