Jump to content
Forum Roportal

Teddy ''-''

Full Members
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Irelevant

About Teddy ''-''

 • Rank
  Trandafir

Recent Profile Visitors

158 profile views
 1. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  aha deci catolicii au dreptate
 2. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  Deci catolicii au inteles bine?
 3. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  Pai catolicii cred ca papa e capul Bisericii. Pentru ca este urmasul lui Petru (cap de Biserica sau ''piatra''). Dar nu e asa. Ei mint. Întâia Epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Petru 4. Apropiaţi-vă de El, piatra cea vie, de oameni într-adevăr neluată în seamă, dar la Dumnezeu aleasă şi de preţ; 6. Pentru că scris este în Scriptură: "Iată, pun în Sion Piatra din capul unghiului, aleasă, de mare preţ, şi cel ce va crede în ea nu se va ruşina". 7. Pentru voi, deci, care credeţi, (Piatra) este cinstea; iar pentru cei ce nu cred, piatra pe care n-au băgat-o în seamă ziditorii, aceasta a ajuns să fie în capul unghiului, Iar ei mint ca Piatra din capul unghiului e papa. Si tu ai sustinut la fel, tot din Biblie bineinteles.
 4. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  Perfect. Daca cunosti Biblia asa de bine. Datorita neintelegerii versetului in care e mentionata ''Piatra'' ca fiind Petru, a degenerat in asta. Drept urmare ai inteles si tu precum catolicii. Cum ca 'piatra'' ar fi Petru. Sa inteleg ca au dreptate cand afirma asa ceva? Tu crezi ca ''Piatra'' este Petru?
 5. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  si-atunci de ce te bagi in piatra din Biblie?
 6. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  te-ai bagat in curvasareala acum ti-ai luat flit. Te lasi cu muzicuta la fund acuma? Ce faci? Zi si mie ce a zis gresit popa in video? I s-au terminat ''intelepciunile'' la stapanul tau? Vai si amar. Nu e in stare sa raspunda la o intrebare...jalnic. Vezi deaia ziceam eu ca nu poate un om echilibrat la mansarda sa il slujeasca pe tatal minciunii.
 7. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  pai are dreptate ce spune omul sau nu? Daca nu, atunci spune-mi la ce minut se inseala sau secunda...sa vad si eu unde se inseala.
 8. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  Imi poti arata si mie cum ne minte popa asta din video? Eu nu am detectat.
 9. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  atunci ne blocam aici. Tu ai deschis subiectul asta. Deci crezi tu asa ceva sau nu? De cand esti pe topic l-ai facut varza. Acuma cu inca o lovitura in plus sau minus tot acolo e. Deci au dreptate Ortodocsii sau nu?
 10. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  e randul tau sa raspunzi daca crezi tu asa ceva sau Ortodocsii au dreptate. Daca nu, stai in banca ta cu toate ereziile tale.
 11. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  Enki (sumeriană: DEN.KI(G)) este ''zeul'' apelor și al ''înțelepciunii'' mincinoase în panteonul sumerian. Mai târziu a fost cunoscut în Babilon sub numele Ea,'' zeul'' babilonian al ''înțelepciunii'' și ''cunoașterii'' ecumenismului din zilele noastre, care viseaza a fi creatorul primilor oameni, organizatorul și ''binefăcătorul'' omenirii, ''zeu'' al apelor se visa a fi, dar defapt e un parlit, patron al abisului focului , protectorul tuturor îndeletnicirilor artizanale și al descântecelor demonice, fiind considerat și vrăjitor, deoarece mesopotamienii credeau că omul a fost creat de el din argilă. Dupa cum ii minte si in ziua de azi pe rataciti. Iar acum zi. Crezi tu asa ceva? Sau Ortodocsii au dreptate si Ortodoxia e Dreapta Credinta. Si n-ai cum sa ma contrazici ca ti-am dat cu flit.
 12. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  Petru este unul din cei 12 egali. Erezia asta a fost inventata la 1054 ca sa fie papa peste toti...minciuni iezuite si tu le mananci Crezi tu asa ceva? Sau Ortodocsii au dreptate cand nu cred asa ceva.
 13. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  de-aia l-am pus pe Hovind aici ca urasc sectarii? Minciuni de-ale lui Enki/Ea...
 14. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  Petru este unul din cei 12 egali. Erezia asta a fost inventata la 1054 ca sa fie papa peste toti...minciuni iezuite si tu le mananci Crezi tu asa ceva? Ortodocsii au dreptate cand nu cred asa ceva. Ortodoxia e Dreapta Credinta.
 15. Teddy ''-''

  Credinta sau Stiinta

  minciuni de-ale lui Enki/Ea, stapanul tau
×