Sari la conținut
Forum Roportal
dark_light

Politia romana vegheaza !

Postări Recomandate

Incercat. Nu merge sub nici o forma in Iasi . :yes:

niste porci :good: ata ete...muta-te in bucuresti sau in timisoara :yahoo: ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mda... :tease:

Se pare ca ne meritam soarta, daca continuam sa gandim asa. ;)

si eu am patit tot ceva de genul asta . Nu am fost amenintata dar cand am venit la politie cu un avocat pentru ca am facut o plangere si nu mi se dadea nici un raspuns, m-au rezolvat dansii. Pentru reclamatia respectiva pe care o facusem , mi-au strans dansii niste "caracterizari" de la vecini binenteles nefavorabile si le-au trimis catre parchet si dupa aceea catre instanta de judecata. Si? ce credeti? binenteles ca am fost declarata vinovata datorita acestor caracterizari si platesc si financiar urmarile acestui proces pornit de catre dansii ca normal ce caut eu sa reclam niste lucruri daca nu tot eu am rezolvarile?

ASA CA OAMENI BUNI! NU VA MAI MIRATI! si nu mai cautati ajutorul politiei "NEVER"

deoarece riscati si voi sa deveniti niste infractori civilizati si buni de plata ca doar Politia romana si Justitia romana trebuie sa traiasca si ei de undeva . si daca nu de la cei care au tupeul sa ceara dreptate de la cine?

:good: :scare: :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dap....trebuie sa recunosc ca sunt stupefiat de povestile voastre,am avut si io multe contacte directe,indirecte cu politia si n-am avut niciodata onoarea sa particip la un circ ca al vostru.cand am dat de politisti incompeteti(si clar...sunt multi) am fost incisiv,artagos,si i-am amenintat cu audiente la superiori,si siliti si-au facut treaba

cand ganditi in felul ala...e grav....inseamna sa accepti ca ai gresit cand sti ca nu ai facu nimic gresit....io in locul tau mergeam in panzele albe,in audiente peste audiente.....cum naiba sa acepti asa ceva??? :yes: trebuie sa-ti schimbi mentalitatea.prin intermediul tau si a altor ca tine supravietuiesc acest gen de politisti,trebuia sa reclami,din ce in ce mai sus in ierarhie,pana se rezolva ceva....(cel putin asa as fi facut eu)

problema politiei nu e mentalitatea invechita.....ci incompetenta de care dau dovada multi militieni(ca nu se pot numi politisti)multi au probleme la completarea unui proces verbal,si altor formalitati puerile..... :yes:

"nu apelati la politie"....dar la cine sa apelam???la camatari si recuperatori????:doh: :tease:

Editat de Don_bv

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am citit cu atentie acest topic si ajung la concluzia ca voi nu realizati ca traim in Romania! SISTEMUL E DE VINA! In Politia Romana lucreaza pe langa politisti si militieni si nepoti!

Iar ca o paranteza sa stiti si voi ca pe plan mondial Politia Romana ocupa un loc fruntas! Problema e ca nu sunt tratate cazurile minore cu aceeasi importanta ca si cele majore, sau care au ajuns in presa!

Nu vorbim de cazurile de coruptie si de mafia gulerelor albe unde nu se poate face nimic datorita faptului ca nu vrea "IL CAPO".

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×