Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

7 hours ago, Fiero said:

Eu mulțumesc! :) Și eu mă bucur enorm. Cu tine am fost eu însămi, asta pentru că am simțit o conexiune extraordinară între noi, iar așa ceva nu mi se întâmplă decât foarte, foarte rar.

Nici mie nu îmi place deloc să gatesc, aveam același sentiment, de epuizare, dar cum sunt nevoită să gătesc zilnic, chiar și de mai multe ori pe zi, am învățat să o iau ca pe un dat. Și a funcționat. :) Culmea e că gătesc și bine, poate și pentru că sunt foarte mofturoasa. 

Cu drag, și eu tot eu insumi :notworthy:

Probabil așa voi proceda și eu la un moment dat, dar deocamdată imi ocup atat de mult timpul cu proiecte/alte activitati in afara serviciului, incat nu mai ramane energie si nici cine stie ce timp, ma si misc foarte greu in bucatarie (si nici nu mi-a iesit pana acum mai nimic gustos).

 

O, vad ca au fost reparate si emoticoanele!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am terminat cafeaua de baut si ma uit la stirile zilei ca e devreme inca de mers la cumparaturi in magazinele de haine.  Vreau sa-mi cumpar ceva lejer si la moda daca mai conteaza!!!

Aici se fac multe operatiuni ca X-Ray sau alt Imaging Tests, MRI sau  CT scan sau CT 3 D, etc., cu haine pe pacient insa trebuie sa fie fara fermoar de metal sau alte metale.   

Pe cat este de open la sex America, cu atat sint mai inchisi la cap cand e vorba de dezbracat pentru doctori sa controleze un pacient!!!   

Asa s-au imbogatit chinezii ca au cusut nadragi cu sfori in loc de elastic pentru americani  si de atunci a ramas pe loc si industria asta, prinde bine doar de mers la testari.    

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu pe toți ii pun sa îmi gătească pește. Dacă nu e bun, out. Iar dacă nici peștele nu e bun.... Dacă tot veni vorba de conexiuni. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M-am speriat de numa' ... pe moment sint singura acasa, este ore miezul zilei si eu aud o galagie parca cineva voia sa intre pe usa cu usa cu tot, desi avem unu din fier pentru siguranta.

Am fugit afara, dar nu e nimeni niciunde, doar asa se aude parca cineva umbla si in podul casei si nici macar un soricel nu locuieste acolo si sint plase de metal peste locurile de aerisire.  Stiu ca este de la dilaratea sau strangerea materialelor de constructii sub influenta temperaturilor locale, dar de multe mai ma sperie ce aud.   Dupa ce adorm n-am treaba, desi nici atunci nu se opreste activitatea asta, doar ca eu nu mai aud NIMIC, dorm foarte bine odata am ajuns in pat sau pe canapea sa vad ceva important.

Nu mai tin minte daca si acasa pe vremuri am auzit asa ceva.   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un alt moment de panica, surpriza mai bine zis, acum cand scriu se intampla ca un Țânțar mare si negru care pluteste chiar foarte lenes in fața mea si al monitorului ca m-am speriat de ce   sunet puternic a scos.   Pana sa ma ridic sa pun mana pe un Spray, deja a disparut.   Enervant este, pe unde a intrat???

Ieri am gasit un Țânțar mort, deshidratat, transparent ca-i puteam numara si oasele, era pe o cutie rotunda destul de mare de crema de mana.

Un alt mister este si acolo, din ce cauza a murit ca nu a fost lovit de avion??? 

Trebuie sa dezvolt o strategie militara de contra-atac, sintem doar la inceput de sezon de vara, aproape oficial. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Yeah!!!  Asta-i un eveniment excitant!!!

Am avut si eu odata un bilet scump la un concert cam pe vremea asta in plin Sezon de Muson. Era organizat pe arena Universitatii in aer liber unde s-au organizat si Vaccinarile de Covid.

Concertul incepea dupa apus de Soare pe la 8:30PM dar pe la 3:30 a inceput o furtuna care a smuls mult pomi si le-a aruncat pe drumurile cele mai importante, a distrus tot aranjamentul de concert, s-a taiat curentul electric si alte pagube am suferit.  Ne-au anuntat la TV din timp ca nu se va tine acel concert.   Muzicienii n-au mai revenit, dar am fost rambursati si s-a facut public ca in Arizona vara nu-i ca la Monte Carlo, din pacate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Wow.. that's unfortunate, sper să fie totul ok. O să fie probabil ultimul lor concert la care mă duc. Am un feeling că și ultimul turneu mondial. 

 

 

În altă ordine de idei, a murit fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. 86 de ani.

Editat de Amarena
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×