Jump to content
Forum Roportal
CrissGirl

Acu la moment

Recommended Posts

Ajungem și la Săpânța, da. Restul nu știu, că nu avem mașină, să vedem.

• Like 1

Calatorie placuta!!!   La ultima vizita, am cumparat linguri de lemn de peste tot unde ne-am oprit si erau artizani cu marfuri din lemn cioplit. 

Sint 26*C la orele 6:00 PM in Desertul Sonora!!! ... dar nu se simte deloc ca vara daca si Pasarile Colibri iar au revenit din vacanta de la NORDul Arizonei unde precis ninge iar!!!

De asta este frig ca de Craciun jumatatea zilei, iar spre seara fac plaja si pisicii pe iarba verde.

Dupa 5 ore termin postarea ca intre timp OMU' nu stiu ce miscare a facut dar si-a tras usa de portbagaj pe degetul mare si nu vrea sa mearga la spital desi l-am speriat ca poate muri!!!

Nu curge sange, are doar durere si crede ca unghia va cadea.   Cu secunde inainte a adus in casa niste apa minerala, incuiam usa cand aud urland.  Credeam ca o pasare a fost calcat de o masina pe strada ca el face un story si din asta sau postarita i-a spus ceva.   Si posta vine cand poate ca au fost dati afara multi angajati.   Am iesit in curte dupa el sa-mi spuna ce are ...       i-am bagat degetul intr-un borcan de smantana ca nu gaseam iaurtul la repezeala, ajuta un pic, dar tot se vaita de atunci.  

Afara sint 27*C la 5:00 PM ... fac plaja, stau la soare, eu in camera, soarele pe cer dar bate/arde :cool:  in birou prin geamul deschis ...   

Vremea asta ne ucide pe cei cu dureri oriunde.   Azi sint 27*C iar maine, daca vor fi 16*C, ca asa vor sfintii.   Am  multe de facut si nu stau degeaba dar e mult si de luptat cu conditiile atmosferice.   Am spalat si s-au uscat deja, DA in Duminica Floriilor, ca eu n-am treaba cu florile nimaui.  Le iubesc, am si eu destule, pisicii si-au facut cuiburi in ierburile inalte de langa flori ca sint inalte si acolo lenevesc,  si ei iubesc florile.   Am lasat special acolo iarba ca le place locul dupa amiaza cand soarele merge spre west.  Nu folosesc uscator de haine!!!  Mai spal si cu mana ca la noapte se usuca, trebuie termin cu ceva, pe langa ca si gatesc. 

Tocanita cea faimoasa deja este aproape gata, si orezul alb mai are un pic, ca se mananca si azi ceva.   

Ca joburi secundare sa sfintesc ziua de azi am avut de curatat Thyme o gramada mare de tot, aproape 1 kg si intra multe firicele acolo ca-s usoare.   3 legaturi de Marar, de curatat 20 de capatini de usturoi si de razuit cam jumatatea din cei mari ca si maine gatesc, Sos de Spaghetti.  Am curatat si 10 cepe mai dar mai incolo le voi maruntii ca deja nu-mi simt bratele, pe langa ca nici un miros nu am simtit o vreme din cauza Thyme-ului.   Am revenit acum si incerc sa pun totul afara din cale pana maine.  Le voi portiona inainte de miezul noptii si le las afara la noapte sa raceasca, va fi aproape de temperatura din frigider.  

In masina am si cizme de cauciuc dar si sandale 2-3-4-5 feluri de tops, depinde de moment ce trag pe mine  :cool: 

La 28.03.2023 la 1:43, Amarena a spus:

AMR 7, apoi 24 de zile de concediu... doamne ferește, am trăit s-o văd și pe asta. Și o să-mi îndeplinesc un vis, de a vedea măcar puțin Maramureșul. 

Cluj, Oradea, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Borșa... apoi acasă la Galați.

Sa pregătiț sănioara. Săptămâna asta e iarna. 

• Like 1

On 3/28/2023 at 1:43 AM, Amarena said:

AMR 7, apoi 24 de zile de concediu... doamne ferește, am trăit s-o văd și pe asta. Și o să-mi îndeplinesc un vis, de a vedea măcar puțin Maramureșul. 

Cluj, Oradea, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Borșa... apoi acasă la Galați.

Calatorie placuta si zile cat de faine!

• Like 1

1 hour ago, Rodica` said:

Sa pregătiț sănioara. Săptămâna asta e iarna. 

Eu fug :))))

• Like 1

Nepotul a propus la parinti sa faca un Christmas Tree ... daca e ger dimineata la 7:00 AM si are de imbracat caciula si manusi, haine de iarna!!!

La 15*C si un vant rece care macar sufla puternic praful si toate alea de pe case avem de incalzit si ziua ca altfel trebuie sa ne bagam in pat.

Va fi si mai frig si se vor impacheta hainele de iarna, ne-au spus la TV, este cam ultima lor zi in folosinta, ca de Paste vor fi aproape de 37*C.

Noi nu credem pana nu vedem/simtim!!!    La Nord de Phoenix, sint multe localitati unde saniuta este in folosinta inca o vreme!

Imi pare rau ca se scutura florile de pe citrice si acel parfum abia se mai simte noaptea.    

• Like 1