Sari la conținut
Forum Roportal
arpad

De ce țin atat de mult unele femei sa-i convinga pe barbati ca pentru ele nu conteaza aspectul fizic?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

4 minutes ago, arpad said:

Mergand pe aceste considerente, poti deduce usor ca aspectul fizic este cel care iti stabileste valoarea pe piata socio-sexuala. Altfel, da, poti fi un om cu caracter, un bun profesor, un programator talentat, un muncitor harnic, dar daca fizicul nu te ajuta deloc, atunci cel putin dpdv statistic vei avea o valoare foarte scazuta pe piata socio-sexuala. 

Că de aia a venit aici Nick si v-a acuzat ca trebuie sa intrati in calduri ca sa simtiti ceva pentru un barbat (...)

Unu la mana, sa speculeze despre intratul in calduri cu cine ii permite.

In al doilea rand, voi scrieti manuale pentru mersul in picioare, cum ar veni. Teoretizati fara rost. Si nu pricepeti ca fiecare are alte crierii; depinde totul de la persoana la persoana.

Femeia nu e nici resursa naturala de distribuit populatiei de sex opus, nici utilaj agricol venit cu instructiuni din fabrica. E o persoana, asa cum sunteti si voi. Daca nu intelegeti asta, degeaba.

  • Like 4
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 4 minute, arpad a spus:

1. Neah, nu asa, ca oamenii intotdeauna vor da raspunsuri frumoase, pacifiste, corecte dpdv politic. Procedam altfel; plecam de la o teorie sau afirmatie in genul simtul umorului si inteligenta sunt criterii de selectie. Sau luam 20 de barbati/femei si ii intrebam ce i-a atras la partenerii lor. Ne vor raspunde ca umorul, inteligenta, atitudinea. Cand vom trece la testari vom constata ca subiectii sunt in cel mai bun caz mediocri din toate punctele de vedere, n-au nimic iesit din comun. Daca te hazardezi sa faci o afirmatie despre criteriile de selectie, nu numai ca nu vei gasi confirmari, ci vei gasi foarte multe cazuri care contrazic afirmatia ta. De exemplu, poti afirma ca oamenii cu bun simt sunt atragatori pentru sexul opus. Insa in realitate vei gasi la tot pasul indivizi fara cei 7 ani de acasa, care au relatii de succes, si indivizi cu bun simt care nu prea au succes. Si atunci ce valoare de adevar mai are afirmatia noastra?
 

De ce, ca nu-ti convine tie adevarul? Pentru tine un om mediocru nu poate fi placut de cineva la fel ca el? atunci de ce isi gaseste si ala o partenera?

Iar umorul este o chestiune foarte subiectiva, si care tine de nivelul de educatie si intelegere al fiecaruia/fiecareia. Unele femei pot sa se inece de ras de la glume gen vacanta mare, asa ca pana si un mediocru care are asa ceva in repertoriu va avea succes la cateva femei cel putin. Alte femei prefera un umor mai subtl, asa ca si aia mai inteligenti vor avea succes la cateva femei cel putin cu umorul lor. Deci da, umorul este o parte foarte importanta, pentru foarte multe femei. nu vrea niciuna sa stea cu unul crispat si incruntat tot timpul. Prezenta umorului este unul din factorii care duce la selectie pozitiva.

Si indivizii fara cei 7 ani de acasa vor avea succes, bineinteles, exista femei similare lor, la fel si cei cu bun simt.

Nu inteleg cum iti imaginezi tu cu mintea aia a ta pe care o pretinzi stralucita ca suntem toti copii xerox, clone, si toti tresarim la aceleasi cateva 2-3-4 lucruri din lista ta mica.

Citat

Daca la nivel de populatie se cupleaza atat prostii cat si desteptii, atat sinistrii cat si normalii, atunci ce rost mai are sa vorbim despre criterii de selectie comportamentale si intelectuale? Unde mai e selectia aici? Daca bac-ul s-ar lua si cu note de la 1 pana la 5, atunci ce rost ar mai avea un astfel de examen?
 

Are rost sa vorbim de criterii de selectie din moment ce sunt unii care habar nu au pe ce lume traiesc si se vad perfecti, invidiindu-i pe altii pe care ii considera inferiori lor pentru succesele lor la sexul opus.

Citat

Aici nu ne intelegem noi, ca eu aduc in discutie esentialul, iar tu ( voi ) sari repede sa subliniezi ce criterii nobile trebuie sa indeplinesti ca sa ai parte de o relatie. Tu tot traiesti cu impresia ca oamenii se selecteaza dupa cine stie ce criterii divine, ori societatea umana pe ansamblul ei general, e mizerabila, josnica, animalele dandu-ne adevarate lectii de caracter. Cand vei citi aceste randuri, imediat te vei gandi, "hm, cat bate campii prostovanul asta, pai cum nu exista selectie cand o profesoara inteligenta nu s-ar uita la un cocalar, oricat de bine ar arata el!"
 

Nu, tu nu aduci in discutie esentialul, aduci in discutie ceva foarte superficial, cum ar fi aspectul. iar eu iti repet, aspectul este doar primul pas, este primul criteriu care te face sa vrei sa cunosti persoana aia mai mult, sa o lasi sa te abordeze sau sa o abordezi tu. Nu stiu ce criterii divine ti se par tie a fi simtul umorului, sa nu-ti puta gura sau sa nu te scobesti in nas, sau sa vorbesti politicos cu cine te serveste la masa, sau sa fii o persoana sociabila nu unul care sta inchis in casa toata ziua, sau... sau... sau

 

Citat

In primul rand, nu stim sigur daca s-ar uita sau nu. In al doilea rand, comiti o greseala elementara de judecata. Si anume, pleci de la ideea ca tipul si-ar dori sa fie cu respectiva. Nu, daca tipul arata decent, il doare in cot de criteriile si aspiratiile profesoarei. A, si-ar dori-o doar daca l-ar atrage sexual. Altfel, cum am zis, daca arata ok, isi poate construi relatii durabile cu femei din lumea lui. E ca si cum as zice eu ca urasc mercedesul. Pai d-aia nu mai pot aia de la mercedes de impresiile mele. Mergand pe aceste considerente, poti deduce usor ca aspectul fizic este cel care iti stabileste valoarea pe piata socio-sexuala. Altfel, da, poti fi un om cu caracter, un bun profesor, un programator talentat, un muncitor harnic, dar daca fizicul nu te ajuta deloc, atunci cel putin dpdv statistic vei avea o valoare foarte scazuta pe piata socio-sexuala. 

D

Poliloghie fara scop sau concluzie. Mercedesul cu mercedesul, panda cu panda. oamenii similari se cupleaza adica, pe intelesul tau. nu aspectul fizic iti stabileste valoarea. Repet, aspectul fizic este cel care te face sa faci primul pas. Din nou, pe ce lume traiesti, de nu ai auzit de barbati sau femei care arata bine sau ok, si care au fost parasiti de parteneri sau care au fost refuzati cand au incercat sa aiba o relatie? E clar ca ceva dincolo de aspectul lor frumos sau ok a constituit criteriu de respingere.

Citat

De unde stii ca Nicolae si-a pierdut abilitatile? Apoi, zi-mi si mie cine ti-a spus ca ne cuplam datorita unor abilitati. Nu si-a pierdut nicio abilitate. Treaba e f. simpla; daca ii faci cunostinta cu o femeie, aia o sa descopere in el un tip inteligent, interesant si cam atat. Iar tipa iti va marturisi ca Nick e foarte destept si ca nu se plictiseste niciodata cu el, insa pur si simplu nu simte nicio atractie sexuala fata de el, percepandu-l ca pe un bun frate. Scurt si simplu. Că de aia a venit aici Nick si v-a acuzat ca trebuie sa intrati in calduri ca sa simtiti ceva pentru un barbat, că a tot primit replica asta " nu simt nimic sexual in preajma ta ". Asta e problema, ca nu le incita sexual pe femei, nu ca fug alea de el cand deschide gura.

Pai Nicolae are abilitati? Daca are abilitati, atunci mai e tulburat autist? Daca nu mai e tulburat autist, si nici dismorfic nu e, atunci ce anume din caracterul, mirosul, gesturile, comportamentul sau vorbele lui face femeile sa il respinga, care e turn off-ul pentru femei? Pentru ca e clar ca nu aspectul, din moment ce cu aspectul pe care il are, a avut cateva intalniri la viata lui.

 

  • Like 4
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 34 minute, Maeve. a spus:

Cand un barbat deschide gura ca sa ne zica teorii stiintifice si doar atat, nu inseamna ca ne atrage din punct de vedere intelectual.

 

Sapiosexualii se atrag intre ei pentru ca isi zic lucruri destepte intr-un mod natural si ludic. Latura umana se imbina cu cea intelectuala

Poti fugi foarte usor de un barbat foarte analitic si fara o anumita carisma. 

Nicolae nu are cum incita o femeie pentru ca nu stie sa se raporteze la o femeie in mod natural. 

De obicei barbatii situati in friendzone, nu au acel sex appeal. Care nu are legatura cu sexul. Ci cu felul de a glumi cu o femeie, de a o tachina frumos, de a flirta cu ea. abilitati dobandite prin experienta socializarii adaug eu, nu stand intre patru pereti

El sta si le asculta pe femei cum vorbesc. Nu ofera nimic altceva. Poate se lauda cu colocviile lui stiintifice. Asteapta ca ele sa vina spre el doar ca e astrofizician. 

 

Nu sunt vinovate femeile pentru ca el a stat incuiat in biblioteca si nu si-a dezvoltat barbatia pana la o anumita varsta. 

Uite arpad,.multumeste-i lui Maeve pentru acest raspuns, poti sa iei notite iti subliniez cu bold la ce mai tarziu, acum am putina treaba 

Editat de Enki
(dupa ce ai fost atat de porc)
  • Like 3
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
38 minutes ago, Maeve. said:

1.Cand un barbat deschide gura ca sa ne zica teorii stiintifice si doar atat, nu inseamna ca ne atrage din punct de vedere intelectual.

 

2.Sapiosexualii se atrag intre ei pentru ca isi zic lucruri destepte intr-un mod natural si ludic. Latura umana se imbina cu cea intelectuala. 

3.Poti fugi foarte usor de un barbat foarte analitic si fara o anumita carisma. 

4.Nicolae nu are cum incita o femeie pentru ca nu stie sa se raporteze la o femeie in mod natural. 

5.De obicei barbatii situati in friendzone, nu au acel sex appeal. Care nu are legatura cu sexul. Ci cu felul de a glumi cu o femeie, de a o tachina frumos, de a flirta cu ea.

6.El sta si le asculta pe femei cum vorbesc. Nu ofera nimic altceva. Poate se lauda cu colocviile lui stiintifice. Asteapta ca ele sa vina spre el doar ca e astrofizician. 

 

7.Nu sunt vinovate femeile pentru ca el a stat incuiat in biblioteca si nu si-a dezvoltat barbatia pana la o anumita varsta. 

1. Nu conteaza ce zic barbatii pentru ca oricum marea lor majoritate spun banalitati.

2. Nimeni nu e interesat in mod deosebit de sapiosexuali. A, daca o sapiosexuala arata cool, atunci da, devine interesanta pentru un normal. 

3. Poti, numai ca in realitate majoritatea oamenilor nu sunt nici analitici dar nici complet lipsiti de carisma. Asa ca exemplul tau are valoare pur teoretica.

4. Aha, si prichindeii aia de 17 ani stiu, de ajung sa faca sex chiar de la varsta aia. Aha.

5. De unde stii? Ai agatat vreo femeie in viata ta? =)) Iar teatrul ala de il descrii acolo, nu functioneaza decat atunci cand persoana pe care vrei sa o seduci este atrasa din start de tine. Altfel iti refuza avansurile. Mai mult de atat, irl barbatii nu joaca acest game ci procedeaza mai simplu. Deci vorbesti din filme si carti.

6.Pai ce ai vrea sa ofere? Cei +90% indivizi care se cupleaza ce crezi ca ofera asa special? De unde stii cum procedeaza el?

7. Nu e nimeni vinovat pentru nimic. Aici discutam despre natura umana, insa voi o imbroboditi frumos, o gatiti ca pe un brad de craciun. Nu mai deformati realitatea!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
28 minutes ago, Enki said:

Uite arpad,.multumeste-i lui Maeve pentru acest raspuns, poti sa iei notite iti subliniez cu bold la ce mai tarziu, acum am putina treaba 

N-am de ce sa-i multumesc pentru ca ce peroreaza ea nu are treaba cu lumea reala. Cica nu si-a dezvoltat barbatia. Pai ea are impresia ca baietii isi dezvolta in mod constient barbatia ca si cum si-ar dezvolta abilitatile matematice studiind intens matematica?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Chiar acum, arpad a spus:

N-am de ce sa-i multumesc pentru ca ce peroreaza ea nu are treaba cu lumea reala. Cica nu si-a dezvoltat barbatia. Pai ea are impresia ca baietii isi dezvolta in mod constient barbatia ca si cum si-ar dezvolta abilitatile matematice studiind intens matematica?

Pai si-a dezvoltat-o la timp? Cand a avut prima relatie sexuala? De ce pana la varsta aia inaintata nu a avut nicio experienta? Ce pazea in timpul asta, stelele?

  • Like 1
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
41 minutes ago, Enki said:

De ce, ca nu-ti convine tie adevarul? Pentru tine un om mediocru nu poate fi placut de cineva la fel ca el? atunci de ce isi gaseste si ala o partenera?

Iar umorul este o chestiune foarte subiectiva, si care tine de nivelul de educatie si intelegere al fiecaruia/fiecareia. Unele femei pot sa se inece de ras de la glume gen vacanta mare, asa ca pana si un mediocru care are asa ceva in repertoriu va avea succes la cateva femei cel putin. Alte femei prefera un umor mai subtl, asa ca si aia mai inteligenti vor avea succes la cateva femei cel putin cu umorul lor. Deci da, umorul este o parte foarte importanta, pentru foarte multe femei. nu vrea niciuna sa stea cu unul crispat si incruntat tot timpul. Prezenta umorului este unul din factorii care duce la selectie pozitiva.

Si indivizii fara cei 7 ani de acasa vor avea succes, bineinteles, exista femei similare lor, la fel si cei cu bun simt.

Nu inteleg cum iti imaginezi tu cu mintea aia a ta pe care o pretinzi stralucita ca suntem toti copii xerox, clone, si toti tresarim la aceleasi cateva 2-3-4 lucruri din lista ta mica.

Are rost sa vorbim de criterii de selectie din moment ce sunt unii care habar nu au pe ce lume traiesc si se vad perfecti, invidiindu-i pe altii pe care ii considera inferiori lor pentru succesele lor la sexul opus.

Nu, tu nu aduci in discutie esentialul, aduci in discutie ceva foarte superficial, cum ar fi aspectul. iar eu iti repet, aspectul este doar primul pas, este primul criteriu care te face sa vrei sa cunosti persoana aia mai mult, sa o lasi sa te abordeze sau sa o abordezi tu. Nu stiu ce criterii divine ti se par tie a fi simtul umorului, sa nu-ti puta gura sau sa nu te scobesti in nas, sau sa vorbesti politicos cu cine te serveste la masa, sau sa fii o persoana sociabila nu unul care sta inchis in casa toata ziua, sau... sau... sau

 

Poliloghie fara scop sau concluzie. Mercedesul cu mercedesul, panda cu panda. oamenii similari se cupleaza adica, pe intelesul tau. nu aspectul fizic iti stabileste valoarea. Repet, aspectul fizic este cel care te face sa faci primul pas. Din nou, pe ce lume traiesti, de nu ai auzit de barbati sau femei care arata bine sau ok, si care au fost parasiti de parteneri sau care au fost refuzati cand au incercat sa aiba o relatie? E clar ca ceva dincolo de aspectul lor frumos sau ok a constituit criteriu de respingere.

Pai Nicolae are abilitati? Daca are abilitati, atunci mai e tulburat autist? Daca nu mai e tulburat autist, si nici dismorfic nu e, atunci ce anume din caracterul, mirosul, gesturile, comportamentul sau vorbele lui face femeile sa il respinga, care e turn off-ul pentru femei? Pentru ca e clar ca nu aspectul, din moment ce cu aspectul pe care il are, a avut cateva intalniri la viata lui.

 

Pai are mai mult decat un mediocru care se cupleaza fara probleme. Daca Maeve ar iesi cu Nick si ar iesi si cu un mediocru, ar constata lejer ca Nick e mult mai interesant. Si daca ar fi sincera, ar recunoaste ca mediocrul a atras-o sexual, iar Nick nu.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si daca ar fi Nicolae si inca unul  deloc mediocru? Daca e competitie, macar sa fie ambii la acelasi nivel. Sau toti barbatii in comparatie cu Nicolae sunt mediocri by default? 

Un singur lucru e cert. Nicolae nu m-ar atrage din niciun punct de vedere. Iar celalalt nu e garantat ca m-ar atrage sexual pentru ca nu toate femeile au acelasi criteriu. E posibil sa nu ma atraga niciunul. 

Tu nu ai abilitatea de a sesiza nuantele. La tine e totul alb si negru. 

 

:o:

Editat de Maeve.
  • Like 3
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, arpad a spus:

Daca la nivel de populatie se cupleaza atat prostii cat si desteptii, atat sinistrii cat si normalii, atunci ce rost mai are sa vorbim despre criterii de selectie comportamentale si intelectuale?

Daca la nivel de omenire se cupleaza cum-necum atat uratii, cat si urateii, cat si banalii, cat si aratosii, cat si extrem de aratosii, ce rost are sa vorbim de criteriul fizic?

Exista perechi pentru aproape oricine.

Toata atractia ta nebuneasca fata de virgini se invarte in jurul cozii ca un catel turbat intr-o zi caniculara.

 

1 oră în urmă, arpad a spus:

Că de aia a venit aici Nick si v-a acuzat ca trebuie sa intrati in calduri ca sa simtiti ceva pentru un barbat, că a tot primit replica asta " nu simt nimic sexual in preajma ta ". Asta e problema, ca nu le incita sexual pe femei, nu ca fug alea de el cand deschide gura.

Pai nu le incita si nu le excita, asta e, nici pe noi aici nu poate, si are doar tastatura la indemana.

Dar asta nu e "criteriu fizic".

Asta ti-am si spus alta data, ca nu are sexualitate perceptibila. Ce draq o insemna si asta  :)))

E baietzel, da vibe de baietzel, eventual de colegutz, dar nu de barbat.

Si va fi asa probabil pana la 45-50 de ani.

Sunt cu siguranta si femeiutze care ar fi atrase sau ar invata sa fie atrase de felul lui de a fi.

Ceea ce lui nu-i convine, ca vrea sa fie Optiunea numarul UNU. Si-ar dori sa rupa gaturi si sa orgasmeze instant. Desi aici vine cu zaharelu' ca cica tre' sa alegi cu creionul pe hartie, cuminte, asezat, superior, fara sa ti se scoale nimic. Cand ti-o tragi o faci asa cosmic si curatel. Il doare maxim ca nu poate fi animalic, si femeile animalice cu el  :)))

  • Like 3
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
44 minutes ago, Enki said:

1.De ce, ca nu-ti convine tie adevarul? Pentru tine un om mediocru nu poate fi placut de cineva la fel ca el? atunci de ce isi gaseste si ala o partenera?

2.Iar umorul este o chestiune foarte subiectiva, si care tine de nivelul de educatie si intelegere al fiecaruia/fiecareia. 

3.Nu inteleg cum iti imaginezi tu cu mintea aia a ta pe care o pretinzi stralucita ca suntem toti copii xerox, clone, si toti tresarim la aceleasi cateva 2-3-4 lucruri din lista ta mica.

4.Are rost sa vorbim de criterii de selectie din moment ce sunt unii care habar nu au pe ce lume traiesc si se vad perfecti, invidiindu-i pe altii pe care ii considera inferiori lor pentru succesele lor la sexul opus.

5.Nu, tu nu aduci in discutie esentialul, aduci in discutie ceva foarte superficial, cum ar fi aspectul. iar eu iti repet, aspectul este doar primul pas, este primul criteriu care te face sa vrei sa cunosti persoana aia mai mult, sa o lasi sa te abordeze sau sa o abordezi tu. Nu stiu ce criterii divine ti se par tie a fi simtul umorului, sa nu-ti puta gura sau sa nu te scobesti in nas, sau sa vorbesti politicos cu cine te serveste la masa, sau sa fii o persoana sociabila nu unul care sta inchis in casa toata ziua, sau... sau... sau

 

6. nu aspectul fizic iti stabileste valoarea. Repet, aspectul fizic este cel care te face sa faci primul pas. Din nou, pe ce lume traiesti, de nu ai auzit de barbati sau femei care arata bine sau ok, si care au fost parasiti.

 

1. Mediocrul isi gaseste partenera pentru ca cineva de sex opus l-a gasit atragator fizic. Daca eu scot niste bile verzi dintr-un bol numai cu bile verzi si declar ca le-am ales dupa culoare, pai ce fel de selectie e asta? Are vreo logica afirmatia mea?

Cand dumneta spui ca mediocrul a fost placut pentru nu stiu ce calitati, dar nu poti sa le denumesti concret si, mai rau decat atat, cand investighezi subiectul, sa constati ca nu are calitatile pe care le-ai banuit, atunci afirmatia dumitale e lipsita de sens, reprezinta o insiruire de cuvinte, corect transpuse dpdv gramatical, dar fara niciun continut logic.

2.  Daca e prea subiectiva, atunci nu e umor ci hăhăială de maidan. Si daca so asta atrage, atunci am ajuns  o specie degenerata.

3. Pai anumite chestii sunt general valabile pentru toti oamenii. De pilda, instinctul sexual, care este starnit la vederea unui corp de sex opus. 

4.Iarasi faci afirmatii fara continut logic. Pai ce mai conteaza criteriile atata timp cat cei mai multi oameni au verde la relatii? Unde mai este selectia? Ce-i pasa unui taranoi ok fizic de criteriile tale academice, atata timp cat el are parte de atentie, sex, dragoste, iubire din partea femeilor din cercul său social? Sau ce-i pasa unui tanar intelectual ok dpdv fizic se criteriile unei pitipoance, atata timp cat el se bucura de atentia unor tinere intelectuale atragatoare? Daca te duce nitel mintea, vei sesiza singura esentialul.

5. Despre ce esential vorbesti dumneata atata timp cat orice fel de caracter intra in relatii si mai lasa si urmasi? Cum poti sa spui, "in cadrul clasei noastre au contat doar mediile de 10", atata timp cat 20% din elevi au medii maxime, majoritatea are note de 6, iar restul note de 5 si sub 5?  Cat adevar mai contine afirmatia dumitale in astfel de conditii?

6. De fapt eu te intreb pe tine pe ce lume traiesti? Adica tu chiar nu observi cum oamenii dau tot ce au ca sa arate bine? Cica criteriu superficial? De ce superficial, ca asa ai stabilit tu aseara? Cat de mult pierd timpul oamenii cu infrumusetarea si cat timp pierd pe la teatre si biblioteci? Eh, pana la urma cine e ala rupt de realitate??? Deci e socant ce aud. Tu incerci sa inventezi roata patrata.

Cica nu aspectul fizic iti confera valoarea pe piata sociosexuala. Pai mai doamna, oricat de cultivata si spirituala ai fi dumneata, daca nu arati cat de cat decent, orice tipa de la tara, dar care arata bine, ti-ar putea sufla potentialul partener, iar tu ai fi vazuta ca o sora de catre barbati. Tu ai fi cea care le leaga ranile, iar taranca apetisanta ar fi cea care-i insoteste in vacante. Apoi dumneata confunzi niste chestii aici. Noi nu vorbim despre cum sa iti pastrezi relatia ci despre ce conteaza pentru ca o persoana de sex opus sa iti dea verde. E ca si cum as intreba ce imi trebuie ca sa imi cumpar o masina. Raspunsul este bani. Atat. A, ca poate nu-mi voi alege o masina buna, poate am sa o cunduc prost si am sa o stric - asta e deja o cu totul alta discutie. Discutam despre ce trebuie sa am ca sa obtin masina, nu despre ce trebuie sa fac pentru ca masina sa dureze mult si bine. Hm...

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×