Jump to content
Forum Roportal

Abbie3

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Irelevant

About Abbie3

 • Rank
  Boboc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Abbie3

  Coronavirus la zi

  Nu stiu cum e la voi; la noi au zis ca e posibil sa dureze cateva luni. Sper sa nu se ajunga la asta.
 2. Abbie3

  Coronavirus la zi

  Merci :) . Da, e o nebunie; pun pariu ca destui au acumulat din timp mai mult decat au nevoie. Noi facem shopping saptamanal si nu am crezut ca va fi atat de rau atat de repede. Sau credeam ca va fi vreo directiva ceva de la guvern inainte sa se ajunga la o asemenea situatie. Ca va fi vreun avertisment sau sfat, cum trebuie gestionat etc. Nu a fost; s-a intamplat pur si simplu; s-au golit rafturile. Am crezut ca lucrurile vor fi posibil mai dificile, dar nu in halul asta, aproape peste noapte. Din cate stiu magazinele continua sa se aprovizioneze, asa ca nu vor fi 0 produse, dar trebuie facut totul cu multa grija, pentru consumatorul de rand. Au stabilit o limita de 3 pt orice produs, ceea ce e bine.
 3. Abbie3

  Coronavirus la zi

  Sper sa nu le stea in gat, in sensul ca s-ar putea imbolnavi si ei, inainte sa faca datele publice. Nu e nimeni imun.
 4. Abbie3

  Coronavirus la zi

  Exact... Daca nu ai simptome, si chiar daca ai, de ce sa iti bata cineva la usa? Aici sfatul e sa suni la spital numai si numai daca simptomele devin atat de grave incat nu te poti descurca. In rest, sfatul e sa stai acasa. Ceea ce e normal. Cu cat interactionezi mai putin, cu atat mai putine riscuri sunt.
 5. Abbie3

  Coronavirus la zi

  In UK e relativ liniste momentan, sau cel putin unde sunt eu. Unde sunt cazuri multe, presupun ca nu. Avem voie sa iesim pt necesitati si ni s-a spus deja ce va ramane deschis (magazine alimentare, farmacii, alte cateva). Azi au pus si magazinele care vand alcool la "necesitati"; imi vine sa rad nitel insa presupun ca sunt destui care se urca pe pereti in casa, neavand mare branza de facut. Avem voie sa iesim odata pe zi pt "exercise", cu conditia sa stam departe de alte persoane. Noi suntem ok in sensul ca avem terasa, daca vrem sa stam la aer. Imi inchipui ca pt altii e mult mai greu daca stau in apartamente mici si nu au unde sa se miste de colo pana colo. Scolile sunt inchise pe termen nelimitat; se trimit informatii prin email pt ce ar trebui sa faca elevii cat nu sunt la scoala. Despre ce sa se informeze, idei pt proiecte artistice etc. E mai naspa pt cei care sunt in anul final (trec la liceu) si nu vor avea parte de o ceremonie pt asta. E un pic trist. Dar se trece peste. Mai aveau 3 luni din anul scolar si celalalt incepe in august; cine stie daca se va termina pana atunci. Magazinele, inclusiv supermarketurile, sunt aproape goale, ca pe vremea lui Ceasca. Iese fiecare cand poate si ia ce apuca. Eu sunt obisnuita cu gatitul pe buget limitat/resurse limitate, asa ca vom fi ok din punctul asta de vedere; sunt creativa. Cine stramba din nas....nu va mai stramba, la un moment dat, pt ca asta e. E o problema ca nu se mai gaseste carne, sau foarte rar si preturile au crescut mult. Inclusiv medicamentele au disparut, cumpara lumea tot ce gaseste, presupun ca preventiv. Al meu trebuie sa ia aspirina zilnic pt probleme cu inima, asa ca am transpirat nitel cand nu a putut gasi aspirina pe nicarieri vreo saptamana; noroc ca mai avea. A gasit azi in sfarsit. Sunt concedieri pe capete pt ca multe afaceri sunt fortate sa se inchida, daca au de-a face cu publicul direct (restaurante, cafenele etc). A pus guvernul in miscare o schema pt a ajuta aceste afaceri sa supravietuiasca, ceea ce e bine, pentru ca altfel ar fi prapad. Va fi dificil si neobisnuit, insa atata timp cat nu se imbolnaveste nimeni, trecem peste fara probleme majore.
 6. Abbie3

  Acu la moment

  Ai dreptate, din cate retin nu e topic de chat. Trebuie sa ma re-familiarizez cu lucruri de genul. Caut si raspund acolo.
 7. Abbie3

  Toilet paper game

  The Toilet Paper's Advocate
 8. Abbie3

  Acu la moment

  Thanks. :)
 9. Abbie3

  Acu la moment

  :) Merci.
 10. Abbie3

  Acu la moment

  Idem :) . Presupunand ca va fi permisa clona. Nu a fost banat contul precedent; efectiv am pierdut accesul.
 11. Abbie3

  Acu la moment

  Ciudat ca ai intrebat fix acum 2 minute. Telepatie.
 12. Abbie3

  Erori/probleme tehnice.

  Buna seara, nu am stiut exact unde sa postez, am pierdut accesul la contul precedent (Abbie2), in sensul ca am pierdut accesul la adresa de email cu care m-am inregistrat, pierzand accesul la parola pt forum si posibilitatea de a o schimba. E ok sa pot folosi contul asta?
×