Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
rimpoce

Ai grija

Rate this topic

Recommended Posts

Sint diagnosticat cu schizofrenie paranoida.Sint putin incoerent iertatima..

Am citit foarte mult mai ales despre religie,crestinism,budism,islamism,hinduism.Despre spiritism,magnetism,hipnoza ce mai tot ce tine de religie,magie,ocultism.Am citit cam tot ce mia cazut in mina.Sint practic o enciclopedie umblatoare.Nu mia folosit la nimic.Ai grija mai bine lasa totul asa cum este nu iti mai pune nici ointrebare intrun subiect care te depaseste.

Nimeni nu stie nimic,toti stiu totul.

 

SI TOATE PENTRU A AJUNGE NIHILIST

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte interesant ce spui. Probabil ca asta este cel mai mic pret pentru a cauta adevarul. Oricine ar fi Dumnezeu, in mod cert nu vrea ca noi sa il cunoastem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Admit ca este reciproc.

Eu nu stiu ce vrea, dar atat timp cat Dumnezeu se tot ascunde si lasa haosul asta peste tot sub scuza ca el vrea iubirea noastra sincera, ma cam indoiesc ca Dumnezeu este iubire. Am mai spus pe aici: ura este combistibilul lui Dumnezeu. Propovaduieste iubirea TOCMAI pentru faptul ca stie ca omul ajunge la ura. Merge la cacealma, iar noi acceptam din convingere.

Ce se tot ascunde atat? Primeste marfa? Sau cumva inca nu s-a trezit din a saptea zi, cand avea nevoie sa se ofihneasca dupa ce a facut Universul? Stii, un singur lucru sa nu imi spui: ca Dumnezeu e acum peste tot in florile de pe camp etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NU, o sa-ti zic contrariul. Dumnezeu a lasat pe altcineva sa ia stapanire asupra lumii. I-a lasat pe oameni in voia mintii lor. Nebune. I-a mai lasat perioade lungi de timp in istorie sa faca ce vor, pentru ca asta au vrut ei. Iar tu nu-mi zice ca nu e iubire... Nu s-ar fi facut om sa moara, daca nu era iubire.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prostii. Este OMNIPOTENT, Amarena, gandeste-te la semnificatia cuvantului. Nu vrei sa incetezi sa il victimizezi pe Creatorul Universului? Oare chiar nu vezi penibilitatea atunci cand omul ii plange de mila lui Dumnezeu cum sufera el pentru noi? Dam impresia ca Dumnezeu impotentul, asteapta la vointa noastra. Serios vorbesc, nu observi cat de penibila poate fi o idee ca asta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

:cheer: Da, stiu ca este omnipotent :doh: In nici un caz nu-l victimizam! Si cine-i plange de mila lui Dumnezeu, n-a inteles nimic. De acord cu tine ca e penibila ideea.

...ce dracu caut io la religie, geeezz... :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oricine ar fi Dumnezeu, in mod cert nu vrea ca noi sa il cunoastem.

Din contra, uite ce spune Dumnezeu :

 

IEREMIA 29 : 13 "Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima."

 

 

Asta inseamna ca El vrea ca noi sa stim cine este insa omul trebuie sa il caute si sa gaseasca cine este Dumnezeu. Stii tu vorba aia : "Adevarul nu este cel pe care il detii ci cel pe care il cauti."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×