Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

Sfarsitul suprematiei americane?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Lapte de orez banuiesc, de ovaz deja am baut si este foarte bun. 

La voi totul este subtropical la vest de prerii la sud de Kansas si Colorado si partea de sud a preriilor cat si la est de Apalasi de la New Jersey pana in Texas. 

PS: Oricum suntem foarte aproape de "singularitatea tehnologica" si de "sfarsitul copilariei umanitatii"!

Din acest motiv nu va exista Al Treilea Razboi Mondial. 

Nimeni nu stie daca America ori China vor anihila planeta?! 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

undefined

 

"United States: East Coast from the southern Delmarva Peninsula to Florida (but not including tropical South Florida, Everglades, and the Florida Keys), Gulf Coast, parts of the inland South and Southwest, and the West Coast from San Diego to northern California and coastal southern Oregon. Major cities: Atlanta;[4] Austin;[5] Baltimore2;[6] Birmingham [16]; Charlotte;[7] Dallas;[8] El Paso [17]; Fresno, CA [18]; Greensboro, NC2 [19]; Greenville, SC [20]; Houston;[9] Jacksonville;[10] Las Vegas [21]; Los Angeles1;[11][12] Memphis;[13] Nashville2 [22]; New Orleans;[14] Norfolk;[15] Oklahoma City [23]; Orlando;[16] Phoenix [24]; Raleigh;[17] Richmond, VA2 [25]; Riverisde, CA [26]; Sacramento [27]; San Antonio;[18] San Diego1;[19] San Francisco1;[20] San Jose1;[21] Tampa;[22] Tucson [28]; Tulsa [29]; Washington, D.C.2.[23] The humid subtropical zone of the US South according to Trewartha is coloured yellow-green on this map."

*Zona Subtropicala al Planetei este in galben colorat.  Nu stiu de ce nu creaza o harta mai clara pe continente macar.  Si azi au fost 37*C dar a scazut pana la 28*C pe moment.*

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O mica corectie si anume pe coasta de vest climatul subtropical urca pana spre frontiera cu Canada, iar termic zona desi nu are maxime prea inalte, clima este mult mai moderata cu amplitudini mai mici decat Europa de sud ori decat preriile de sud si Bazinul Missisippi. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din Wikipedia am copiat, dar aceste erori pot fi schimbatoare, s-au anuntat temperaturi extreme prin North-West si am copiat de la stiri informatia de mai jos. 

"Several Oregon cities set or tied for preliminary record high temperatures Sunday, according to the National Weather Service in Portland. Eugene, Oregon, hit 94 degrees*, breaking its daily record of 92 degrees* from 1939.

By 6 p.m. PT, record daily high temperatures were set across western Washington state, according to the weather service in Seattle. The Seattle-Tacoma International Airport hit a high of 89 degrees and Hoquiam, a city about 113 miles southwest of Seattle, saw a record high temperature of 91 degrees.

"This is the warmest temp ever observed there in the month of May since records began in 1953," the weather service said."

  1. 37* Celsius = 98.6 Degree Fahrenheit au fost in Phoenix deja de cateva zile ...

  1. 94 Degree Fahrenheit = 34.44* Celsius

     

    92 Degree Fahrenheit = 33.33* Celsius

     

    91 Degree Fahrenheit = 32.77*Celsius

     

    89 Degree Fahrenheit = 31.66* Celsius

     

     

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Coasta de nord-vest este incalzita de curentul cald al Alaskai ori Columbiei, nu stiu exact cum se numeste si tot acesta aduce umiditate prin ploi constante.

PS: Am sa deschid un topic despre clima perfecta sa nu facem off topic aici. 

Editat de zod
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 5/14/2023 at 9:11 PM, The Unknown said:

Astea sint statistici pentru naivi, ca sa le fie frica de Dumnezeu, ca le va pedepsi si NU vor ajunge-n RAI ...  :surrender:

 

Care Rai si unde, ca toate sectele propovaduiesc Raiul pe actualul Pamant (gandire magica, psihotica), contrar cu tot ce spun profetii biblici, incepand cu Ieremia si terminand cu Apocalipsa lui Ioan.

 

adevarul.jpg

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

As dori sa vad pe cineva atarnand la capatul acelui fir de ata!!!!   Astea-s doar maruntisuri pentru familia actualului "presedinte" circar ca fara minte a dat verde la niste cheltuieli cu Ucraina unde fiul avea interese nerezolvate.   Si baba de 98 de ani s-a intors din pensie in Marele Tribunal sa-l apere dar nu mai tine minte ca n-are deloc minte de ani de zile.  Aceste fiinte sint democRATII americani care ne doresc moartea dar nu stiu cum sa se e xprime.    Unii mari politicieni s-au retras in buncare subterane pe insulele din Atlantic, as dori sa ramana acolo pana eu merg sa le scot de acolo din casutele speciale ermetic inchise cu bani gramada mare furat tot de unde era mai mult si-l clocesc acum.   

Citit atent prima fraza, doar limita de cheltuiala este de ridicat si s-a terminat cosmarul, NU s-au terminat zilele din America cu dolari cu tot!!!   Politica murdara in alte cuvinte.   Trump nu si-a luat nici salariul, nu s-a dus in razboaie inutile si tot de el ar vrea sa scape SOBOLANII.   

 

"Estimăm în continuare că Trezoreria nu va mai putea îndeplini toate obligațiile guvernamentale decât dacă Congresul va lua măsuri pentru a ridica, sau suspenda limita datoriei până la începutul lunii iunie”, scrie Yellen în raportul care a urmat scrisoarea trimisă Congresului, la 1 mai, scrie IlSole24Ore." 

Trezoreria a publicat scrisoarea la câteva ore după ce președintele Camerei, Kevin McCarthy a declarat: ”Nu suntem aproape de o concluzie” în discuțiile privind ridicarea plafonului datoriei guvernamentale. Republicanii insistă să declare că reducerile mari ale cheltuielilor sunt o condiție a proiectului de lege. Democrații propun alte măsuri de izolare fiscală pe care Partidul Republican le respinge, insistând asupra necesității de a menține separate măsurile bugetare.

https://evz.ro/viitorul-sua-atarna-de-un-fir-de-ata-presedintele-joe-biden-este-optimist-cum-ies-americanii-dintr-o-criza-fara-precedent.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dianne Feinstein Raises Eyebrows, Hasn't 'Been Gone'

"US Senator Dianne Feinstein (D-CA) arrives for a Senate Judiciary Committee meeting on Capitol Hill in Washington, DC, on May 11, 2023. Feinstein returned to the Senate on May 10, 2023, after being absent for nearly three months due to a serious case of shingles. A new report alleging that Feinstein said she has not "been gone" from the Senate raised eyebrows on Tuesday."

Asta mai vrea sa ne comande sis a revina la MUNCA in scaun cu rotile si fara creier langa bufonul de bideu!!!

https://www.newsweek.com/dianne-feinstein-saying-hasnt-been-gone-senate-raises-eyebrows-1800768

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum spuneam, acest tip de lideri au distrus suprematia Americii. 

Conform dreptului istoric, dupa ww2 SUA trebuia sa mosteneasca fostul Imperiu Britanic, adica toate teritoriile britanice ar fi devenit protectorate americane, de la Australia, Noua Zeelanda si Papua pana la Africa de Sud, Canada, samd. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

that should ring  the bell...(mai  postez odata scurtul rezumat la documentar Home 2009, are 2 ore) - pentru cei care trăiesc plutind pe norișori roz

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×