Centrul de Excelenta IT

Detalii

Adresa
Ploiesti, Strada Alexandru Vlahuta, nr. 24
Telefon
0784224455
Social links
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1316

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ultima perioada domeniul IT s-a dezvoltat peste asteptarile tuturor. Citim zi de zi articole despre realizarile firmelor din domeniu, despre nevoia lor de forta de munca proaspata si despre salariile oferite pentru a-i atrage pe tinerii programatori.

Nu trebuie sa uitam faptul ca pentru cunoscator exista posibilitatea de extindere a cunostintelor sau aprofundare a unui anumit domeniu, cursurile fiind facute la nivel de enterprise. De asemena, puteti alege intre o varietate de cursuri, fie ca doriti sa invatati un limbaj de programare, fie ca doriti sa va axati pe dezvoltare web. Cursurile includ limbaje cum ar fi C++, HTML + CSS, Python, Microsoft C#, LINUX, JAVA 8 si nu numai.

Un alt aspect important este faptul ca aceaste cursuri se adreseaza si tinerilor. Daca doriti sa ii oferiti un avantaj copilului dumneavoastra puteti sa incepeti inca de la varste fragede, cum ar fi cea de 7 ani. Continuand o frecventare a acestor cursuri copii vor avea un avantaj foarte mare la liceu, putand sa invete in avans limbajele de programare ce se vor invata la liceu.

Sa nu uitam de programul avantajos. Multi dintre cursanti isi doresc sa poata invata IT in timpul liber, in paralel cu munca sau cu facultatea, de aceea majoritatea cursurilor se desfasoara dupa amiaza, atat in timpul saptamanii cat si in weekend.

Ideea importanta este ca timpul este relativ cand discutam de o cariera in IT, niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme, fie ca vorbim de dumneavoastra sau de copilul dumneavoastra.

Filtre

Cursuri pentru: Adulti
Tip curs: Cursuri IT