Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Adica da, am doar o doza la bord. Sunt lucida. Iar realitatea asta, uratenia fizicului meu plus rateurile ce le-am avut in viata ceea ce demonstreaza ca nu, nu sunt deloc inteligenta, sunt proasta ca toate femeile. Femeile sunt proaste de put si nu pot fi numite "oameni". Propun lagare pentru femei.

Si nu, nu cred chiar tot ce am scris despre femei, mai sunt si exemplare reusite. Dar nu as fi vrut sa fiu muiere, e ingrozitor, discriminant si da, femeia e inferioara barbatului. No, am scris prea mult, merg sa fuck off.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 26.11.2021 la 13:33, Melania a spus:

OMG, I'M SO HAPPY!

M-am tinut de plan si nu am mai bagat heroina. Oricum, ideea era ca nu am consumat in ultima vreme atata incat sa devin dependenta, cu sevraj urat si toate alea. Un mic disconfort exista, pen' ca na, desi continui sa ma umflu cu Tramadol, faptul ca am taiat-o de tot...m-a facut sa imi revina durerile (dureri de condropatie si altele ce le mai am, dar e prea mult blah blah de zis si oricum ar inseamna sa ma repet. Deci durerile specifice bolilor, cu alte cuvinte, nu dureri de sevraj-stiu sa fac diferenta), starea psihica nu e tocmai una 100℅ buna, nu mi s-a intamplat nimic rau, doar aceste dureri ma baga in mormant cu capu' hihihi. Din cauza durerilor...adorm uneori si la 5-6 dim. Si da-i cu munca!!! Si obosita, vraiste. Adorm la 6 dim, ma trezesc la 9 dim, de ce oare, de ce credeti? Tot durerile, in mortii dracului, tot ele ma trezesc, e cevaaaa...da, de multe ori durerile ma trezesc pen' ca imi provoaca cosmaruri, v-am mai zis eu si mi se toooooot repeta visele in care diavolii ma tortureaza, bat cuie in tot corpul meu, nu numai ca ma stigmatizeaza, crucifica. Alteori visez cum ma batea abuzatorul meu, Dorin, imi amintesc ca m-a pus la pamant si a dat in mine cu picioarele de i-am umplut carpeta de sange. Alteori visez ca...sunt violata in grup, de obicei tot de diavoli, uneori de barbati si ma bat, ma bat urat de tot...si uite de aia, de multe ori, nici nu pot dormi, am ajuns sa imi fie frica sa mai pun capul pe perna. Plus ca sufar de sleep paralisys de la 13 ani si, DA, aud voci, DA, am schizofrenie paranoida dar ignor vocile, sunt mai degraba halucinoze, nu halucinatii. Si da, imi este greu, greu sa traiesc asa. Uneori nici medicatia antipsihotica nu isi face efectul, in plus, nici anxioliticele, nici antidepresivul meu. Si uite asa ajung sa stau treaza toata noaptea, plangand inabusit, cu fata in jos, capul in perna. Iar cand dorm...cand dorm mereu ma trezeste Gabi si ma intreaba daca sunt bine, pentru ca, zice el, tremur si plang in somn. Si bine face ca ma trezeste, ca ma scoate din cosmarurile mele, ma imbratiseaza, ma pupa si raman asa, adorm in bratele lui calde si puternice. Alteori, in alte situatii, ma trezesc partial, iar in timpul starii "de veghe"... Urlu, urlu ca nebuna din cauza durerii fizice si psihice ce se reflecta in cosmaruri.

Si, uite asa, am simtit nevoia sa imi justific consumul de heroina pentru care, da, stiu ca sunt blamata, blamata ca dracu'. Andreea, Cezara6, ramasese singura mea prietena. Singura mea confidenta. Si, da, nu vreau sa reiau prietenia cu ea, m-a judecat ca dracu', aspru, in vreme ce eu i-am inteles viciul despre care nu, nu voi vorbi niciodata aici. Secretele ei sunt in siguranta cu mine. Nu acesta este modul meu de a ma razbuna, e de ajuns faptul ca atat eu cat si sotul meu am intrerupt legatura cu ea. Andreea, stiu ca esti in impas. Nu are rost sa iti fac rau, nici nu am intentionat macar, you sexy thing, am vrut doar sa te sperii. 

Vin si eu cu un răspuns, la urma urmelor. 

Nu ma stiam impacata cu mine, deoarece nu ti-am cerut iertare. 

Imi doresc sa nu mai vorbim, dar sa nu mai vorbim impacate una cu alta. 

Iartă-mă ca ti-am gresit! Ai grija de tine si de cine te iubește! 

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Xilia, noi te ajutam cu ceva? Doar întreb. Nu ma deranjezi cu nimic, sa nu înțelegi asta, dar mi se pare ca strigi după ajutor. 

Tre sa ne spui cu ce ca eu personal, nu știu ce e de făcut în cazuri ca al tău. Ca nu e târziu sa aflu, adevărat, am și eu un tânăr în casa și nu se știe niciodată... 

Deci, concret, dacă te putem ajuta cu ceva, te rog. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×