Sari la conținut
Forum Roportal
virruss

Manual de Optimizare pentru Paginile Web

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Plagiatul nu este o problema exclusiv romaneasca, ea afecteaza intreg internetul. Toate siturile ce au articole, indiferent in ce limba sint scrise, au avut de-a face cu acest "flagel" milenar. Plagierea a aparut probabil in aceeasi perioada in care a aparut primul text scris si a afectat pina acum doar materialele tiparite pe hirtie (carti, articole, etc.). Aparitia internetului a facut mult mai usoara "munca" plagiatorilor, pentru ca nu iti trebuie multa minte pentru a a copia un text si a-la lipi pe situl tau. Evident ca nu trebuie data vina pe internet, ci pe cei care il folosesc in scopuri josnice.

 

Daca se poate cauta o "trasatura" locala in ceea ce priveste plagiatul practicat de internautii romani, atunci aceasta este poate tupeul de care dau dovada atunci cind se duc sa se laude pe forumuri, fara sa-si dea seama ca risca sa isi piarda credibilitatea (si clientii, daca este vorba de situl unei firme) pentru totdeauna. Viruss copiaza "Manualul de Promovare a unui Sit Web" scris de mine, il lipeste in intregime pe situl lui si apoi vine pe forumul Roportal sa spuna ca a compilat un manual din mai multe documentare luate de pe internet, fara bineinteles sa specifice care sint acestea, pentru ca ele nu exista, singura lui sursa fiind materialul de pe situl meu.

 

Intr-adevar am avut o problema asemanatoare cu revista XtremPC, in sensul ca a fost vorba de acelasi manual. Cine doreste amanunte poate citi firul de discutie initiat de mine pe forumul revistei in cauza :

 

http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?te=30067

 

Multumesc pentru oferta generoasa, Ovi (totalwww), dar pe moment ramin inca la gazduirea gratuita de la Geocities si Home.ro. Sint mai multe motive pe care se bazeaza aceasta decizie, dintre care unul important este cel financiar, pentru ca in acest fel traficul nu ma costa nimic. Pe situl meu nu exista reclame, deci nu obtin nici un venit de pe urma lui. Daca va fi sa ii schimb gazda o voi face la un serviciu cu plata. La momentul potrivit voi lua in calcul diversele variante existente si ma voi decide.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Capitolul 5. Optimizarea sitului pentru indexarea adecvata in motoarele de cautare - "Motoarele de cautare se impart in trei categorii :

...

Motoarele care folosesc atit propria baza de date cit si pe cele ale altor motoare (de ex. Yahoo care foloseste baza de date proprie dar si pe cea a motorelor Google..."

Google a primit prima lovitura in octombrie 2002, iar

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru a avea o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare incearca sa obtii cat mai multe link-uri legitime de la alte site-uri care sa indice catre site-ul tau. Examinarea link-urilor este principalul mod in care Google si alte motoare de cautare determina care sunt acele site-uri unice, pe care oamenii vor dori sa le vada. Asadar, unul din secretele de optimizare a site-ului tau este ca un link catre site-ul tau ar putea sa te listeze mai repede decat inscrierea repetata in motoarele de cautare. Mai multe informatii despre optimizare site si promovare web pentru Google si motoarele de cautare la Optimizare site si promovare web pentru motoarele de cautare. O alta metoda de optimizare a site-ului implica inscrierea in tot ce inseamna ziare, forumuri, reviste de pe Internet, liste gen pagini aurii. Daca apartii de un club sau o organizatie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Saluta la toat alumea, am si eu site www.petstil.com si asi dori sa il optimizez un pic ca nu prea se gasete in motoarele de cautare si nici nu prea am trafic pe el:(

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi va rog, ce ar trebui sa mai fac ca sa mearga bine si sa am si ceva trafic pe el.

 

Va multumesc

 

Cu stima Floro9

www.petstil.com

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×