Cum trebuie sa se desfasoare procesul de cumparare al scaunului auto pentru copii. Ia decizia corecta

Detalii

CategoriiShoping
Taguriscaune auto copii
Ultima actualizareVineri 5 octombrie 2018
Vizualizari1564

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te pregatesti sa aduci pe lume un copil si faci inventarul lucrurilor pe care trebuie sa le achizitionezi? Nu uita sa treci pe lista un element extrem de important: scaun auto copii. Ce trebuie sa stii despre el? Nu vei putea sa il transporti pe cel mic fara un scaun auto, atat din punct de vedere al legislatiei in vigoare, cat si din simplu motiv al sigurantei in timpul transportului, care este cel mai bun motiv pe care trebuie sa il ai in vedere.

Cum alegi scaunul auto potrivit pentru cel mic?

Inca de la reintoarcerea din maternitate, vei avea nevoie de acest obiect, care ulterior va fi insotitorul familiei de fiecare data cand veti calatori cu masina impreuna cu cel mai nou membru al familiei.
La acest moment, exista pe piata o diversitate de modele de scaune auto pentru copii, care satisfac si cele mai exigente asteptari ale parintilor moderni. De la o diversitate de culori, dimensiuni si tipuri de montaj, pana la sisteme de prindere, pret si firme producatoare, exista un intreg arsenal de aspecte de care poti tine cont atunci cand urmeaza sa faci aceasta investitie importanta.
  1. Incepe cu categoria de varsta potrivita. Acest lucru este strans legat de numarul de kg pe care il suporta un scaun auto copii. Daca te pregatesti sa achizitionezi acest obiect pentru bebelus, trebuie sa ai in vedere categoria 0-13 kg, existand si variante pentru 0-18 kg sau 0-36 kg.
  1. Asigura-te ca ai toate informatiile despre spatiul exact disponibil in masina voastra de familie, astfel incat sa continui cautarile dupa dimensiunile potrivite. Numai asa poti sa benefeciezi de un montaj perfect si, implicit, sa te asiguri ca ai toate conditiile de siguranta.
  1. Continua cu specificatiile tehnice, criterii care dicteaza nivelul de confort si de siguranta pe timpul transportului. Sistemul de montaj al scaunului auto, precum si sistemul de prindere, vor asigura pozitia corecta a bebelusului in scaun. Functia reglabila a hamului din componenta scaunului auto este un avantaj, pentru ca permite ajustarea la care vei apela odata cu cresterea copilului.
  1. Stabileste suma pe care doresti sa o investesti in achizitia scaunului auto. Trebuie sa stii, inainte de a face calculul, ca acesta este unul dintre obiectele necesare in care parintii investesc cel mai mult, pentru a se asigura ca varianta aleasa intruneste toate conditiile de siguranta asteptate.
  1. Cauta magazinul care iti confera cea mai mare incredere si care a primit cele mai multe recomandari din partea parintilor. Un exemplu este carucioaredecopii.ro, cunoscut pentru stocul diversificat de produse de calitate destinate ingrijirii copiilor de toate varstele. Scaun auto copii este unul dintre cele mai cautate obiecte in magazinul online care isi distribuie produsele pe teritoriul intregii tari, in conditii de maxima siguranta.
  1. Alege scaunul auto care ti-a indeplinit toate criteriile: de la nr. de kg pe care trebuie sa il sustina si dimensiunile ideala, pana la specificatiile tehnice pe care ti le doresti, incadrandu-te in bugetul disponibil.
  1. Comanda produsul si bucura-te de alegerea facuta impreuna cu intreaga familie.

Achizitioneaza scaunul auto perfect

Daca ai bifat lista de mai sus, atunci cu siguranta esti un parinte responsabil care si-a indeplinit una dintre misiuni: aceea de a se asigura de protectia si confortul copilului sau. Accesati aici si achizitionati scaunul auto potrivit pentru copilul dumneavoastra.

Va dorim calatorie placuta in toate drumurile voastre de familie!