Floraria Dovaltino

Detalii

CategoriiShoping
Taguribuchete flori, Constanta, Florarie, florarie online
Ultima actualizareJoi 16 februarie 2017
Vizualizari1389

Voteaza & Distribuie

Descriere

Decembrie este supranumită şi luna cadourilor. Sezonul în care facem cadouri celor dragi începe pe 6 decembrie, o dată cu venirea lui Moş Nicolae. Crăciunul este, însă, momentul când oamenii îşi fac cele mai frumoase şi mai de preţ daruri.

Oferta de pe piaţă este una bogată, iar românii pierd timp mult până se decid ce cadouri să cumpere. Tocmai de aceea, Floraria online Dovaltino Flowers Market SRL vine în ajutorul celor nehotărâţi. Buchetele de flori sunt realizate cu stil şi rafinament, iar preţurile sunt accesibile tuturor buzunarelor. Pe lângă magazinul online, firma noastră deţine şi două Florarii în Constanţa de unde clineţii îşi pot procura cele mai elegante şi rafinate aranjamente florale pentru a-i ferici pe cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, cele două depozite, unul în Constanţa şi altul în Tulcea, permit depozitarea florilor până la ridicarea lor de către clienţi. Dovaltino Flowers se adresează atât supermarketurilor, en-grosurilor,firmelor de aranjamente florale dar şi florăriilor.

Care este oferta de sărbători

Este bine de ştiut că această florărie oferă clienţilor produse premium, care sunt la preţuri accesibile tuturor. Aranjamentele sunt creaţii proprii, iar clienţii au parte întotdeauna de flori proaspete pentru că provin direct de la importatori şi nu de la intermediari. Un alt aspect important este cel legat de livrare, aceasta fiind făcută de curieri proprii. Unul dintre cele mai căutate produse sunt trandafirii criogenaţi. Aceştia sunt conservaţi, nu trebuie udaţi şi trebuie ţinuţi departe de praf şi lumină directă. Prin acest mod, aceştia pot rezista o viaţă întreagă. Un cadou deosebit şi plin de rafinament este buchetul asortat. Acesta este compus din mai multe tipuri de flori ale căror culori umple de bucurie sufletele oamenilor. Este considerat unul dintre cele mai cadouri pe care le poţi face celor dragi.

Alte servicii oferite de Florăria Dovaltino Flowers Market

Florăria noastră oferă o gamă variată de servicii. Pe lângă aranjamentele florale deosebite, Dovaltino Flowers Market pune la dispoziţie şi alte tipuri de produse şi servicii. Vorbim despre lumânări pentru nuntă sau botez, buchete dpentru mireasă şi naşă, pahare pentru miri şi naşi, cocarde, bratari, stalpi, arcada, panou, aranjamente masa nunta si botez, prezidiu, buchete pentru orice tip de eveniment, cutii si cosuri florale, candy bar, fruit bar, tablouri, accesorii si cadouri.

Toate aceste oferte fac ca magazinul nostru online să fie unul dintre cele mai căutate pe piaţa de profil. Principalul argument este dat de seriozitatea cu care sunt trataţi clienţii, dar şi de calitatea superioară a produselor.