Sari la conținut
Forum Roportal
@anyry

viata dupa casatorie la romani, altfel ca in strainatate?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Care ar fi specificul relatiilor de casatorie intre romani, comparativ cu alte tari? Legat de ce trebuie ea si el sa faca? Obligatii etc.?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru un roman care ajunge in strainatate prin casatorie va fi o lunga viata pana se va acomoda dar depinde de persoana, cum vrea sa accepte obiceiurile locale, adica pasii pana ajunge sa fie destul de independent/a.   In State se pierd toti la prima vedere care vin direct din Romania, adica n-au fost inca peste granite, socul este enorm de mare, iubirea se pierde imediat ca altele acopera evenimentele zilei.   Limba desi credea ca stie ... lasa de dorit, totul este foarte departe, nimeni cu cine vorbi, actele locale nu se fac intr-o zi, etc., fara una nu se face nici alt document, n-are vecini romani, prieteni de unde, se simte izolat, singur, parasit, dar altceva specific doar pocaitii au cu reguli stricte la haine si comportare. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E aiurea pusa problema. Probabil te referi, Sarah, la gradul de "traditionalitate" in ceea ce priveste rolurile in cuplu. Eu nu prea vad diferente intre casniciile tinere din strainatate si din Romania.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×