Mobila la comandă, cu mult peste cea din magazine

Mobila la comandă, cu mult peste cea din magazine

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimobila, mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila la comanda, mobila living
Ultima actualizareMiercuri 28 martie 2018
Vizualizari1064

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vieţile noastre sunt înconjurate de piese de mobilier. În timp ce mulţi dintre noi nu suntem capabili să alegem ce tip de mobilă să avem la locul de muncă, este o poveste diferită când vine vorba de casele noastre personale.

Recent, am vizitat atelierul celor de la Corami Mob, locul în care poţi să ai parte de orice tip de mobilă la comandă îţi doreşti, fie că este vorba de mobilă la comandă pentru living, dormitor, bucătărie sau baie.

Majoritatea clienţilor Corami Mob au plecat acasă mulţumiţi, cu piese de mobilier unice şi deosebite, schimbând aspectul interior al casei lor. Profită şi tu de nenumăratele avantaje ale mobilei la comandă. Iată 3 cele mai importante avantaje:

1. Spune o poveste, formând o conexiune emoţională.

Când comanzi o piesă de mobilă la comandă, acest lucru inspiră un anumit nivel de semnificaţie procesului. În momentul în care apelezi la mobilă la comandă, uiţi de acel catalog de mobilă produsă în masă, care se află deja în peste 10.000 de case.

În majoritatea cazurilor, te conectezi cu un tâmplar individual, foarte mândru şi fericit cu ceea ce face. Înveţi puţin din povestea lui, iar alegând design-ul, materialele, finisajele şi aşa mai departe, eşti capabil să fii implicat în proces până la capăt.

2. Versatilitatea o face să se potrivească ca o mănuşă

Întrucât o să ai parte de un produs personalizat care să se potrivească spaţiului, încluzând aspecte, precum dimensiune, stil, material şi altele, se va potrivi de minune în locul în care urmează să fie amplasat.

De multe ori tindem să facem compromisuri atunci când cumpărăm piese de mobilier din magazine. Dimensiunea s-ar putea să nu se potrivească, culoarea nu este exact ceea ce căutăm sau poate nu are anumite funcţionalităţi pe care le-am dorit. Mobila la comandă şterge toate aceste îngrijorări, din cauza faptului că ai control asupra întregului proces de construcţie a acesteia.

3. Calitatea o face să nu se dezasambleze

Mobila din magazine îşi serveşte scopurile. Este de multe ori uşor de cumpărat, eficientă din punct de vedere al costurilor şi la modă. În multe cazuri, cu toate acestea, acest tip de mobilă s-ar putea să nu rezist în timp datorită materialelor de calitate inferioară care au fost folosite pentru determinarea preţului mic.

Pe de altă parte, mobila la comandă îţi permite să alegi materiale de calitate superioară din start, oferindu-ţi încrederea că mobila ta va arăta incredibil şi o dată cu trecerea timpului.

Nu îţi sugerăm ca fiecare piesă de mobilier din casa ta să fie realizată la comandă. Există avantaje şi în ceea ce priveşte mobila din magazine, cu toate acestea pentru anumite ocazii îţi recomandăm să faci o investiţie, nu o cheltuială, în ceva care se potriveşte perfect nevoilor tale, rezistă în timp şi spune o poveste. În acest caz îţi recomandăm cu drag mobila la comandă.

https://www.coramimob.ro/contact/