Salt la continut


Fotografie
- - - - -

SUA razboinicul lumii?


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
30 replici la acest subiect

#31 Welney

Welney

    Lalea

  • Full Members
  • StricaStricaStrica
  • 111 mesaje

Scris 14 February 2018 - 11:08 AM

O ţară întreagă e strâmb construită şi ca soluţie nu face decât s-o tot lungească cu şmecherii şi cu vânzări de sclavi... şi să se adauge la construirea unui sistem militar de înrobire permanentă a umanităţii, adică să pună umărul la noua tiranie mondială, care promite să fie veşnică şi absolută.

https://www.veterans...e-21st-century/

Ce are Putin a face cu astfel de naţii, căci ultimul sistem de echilibru mondial era trădat de la 1968 de Ceauşescu în numele libertăţii popoarelor de a se "autodetermina". Ceauşescu a mai bâjbâit şi alte cuvinte abia după Timişoara - "agenturili", dar era prea târziu.
Pacepa a proclamat predarea României încă din 1980 şi de-atunci nu prea le-a mai ars deloc socialiştilor români de muncă.
N-am înţeles însă alternativa... de 40 de ani încoace, în ce anume constă? În credinţă şi rugăciuni?

Europa va avea de luptat din greu, ca şi în mileniul nenorocit în care a fost asediată de "islam". Doar că, de data asta, este chiar fosta ei Excalibur care s-a cancerizat şi, după ce a generat o tumoare uriaşă într-una din colonii, face acum metastază pe tot globul.

Rusia, teoretic, se apără cum poate, dar pentru români nu prea are ce să mai facă. Pactul unei ţări cu satana, cum ar putea fi o soluţie? Este vremea soluţiei finale: să ne ruşinăm de însemnele naţionale cât încă mai trăim.

În vechime se zice că mai stătea câte un rege îmbrăcat în sac şi cu cenuşă presărată pe cap, să arate căinţă pentru sine şi poporul său. Dar cine va face asta pentru România? Poate veţi zice că nu este în faţa cui. Atunci, cine vă va reda libertatea sau viaţa? Nimeni?

Aceast mesaj a fost editat de Welney: 14 February 2018 - 11:35 AM

  • 0