Taverna Soul Kitchen

Taverna Soul Kitchen

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari771

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Soul Kitchen
An: 2009
Durata: 99 minute
Regia: Fatih Akin
Scris de: Fatih Akin, Adam Bousdoukos
Actori: Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu, Birol Ünel
Gen: Comedie

Zinos (Adam Bousdoukos), un german de origine greaca, detine Taverna Soul Kitchen, un restaurant care funrnizeaza in Hamburg mancare simpla. Prietena lui Zinos, Nadine (Pheline Roggan) este o jurnalista pe cale de a pleca spre Shanghai, iar fratele lui, Illias (Moritz Bleibtreu) se afla in puscarie si are nevoie de un loc de munca. In plus, Zinos sufera de o boala pentru care nu isi permite tratamentul pentru ca nu are asigurare medicala.

Il angajeaza pe Shayn (Birol Ünel), bucatar si aruncator de cutite, care aduce schimbari dramatice in restaurant. In primul rand, clientii regulati, care sunt obisnuiti cu Snitel si Carnati cu curry, sunt socati de noua bucatarie, dar incet incet incep sa se obisnuiasca cu mancarea buna. Multumita trupei lui Lutz (Lukas Gregorowicz), unul dintre chelneri, si o consola de mixaj, furata de Illias, taverna Soul Kitchen devine un local muzical popular. Dar, in curand, stresul isi reintra in drepturi deoarece “rechin” Neumann (Wotan Wilke Möhring) incearca sa cumpere restaurantul pentru dezvoltarea unei noi proprietati. Intre timp, Zinos plange dupa Nadine.

Pentru a-si salva relatia, Zinos il face pe Illias manager al tavernei si se pregateste sa plece la Shanghai. Dar la aeroport o intalneste pe Nadine, acum indragostita de un chinez. In absenta lui Zinos, Illias pierde taverna la poker, in favoarea lui Neumann.  (