Sari la conținut
Forum Roportal
FrateleCelMare

SUA razboinicul lumii?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

O ţară întreagă e strâmb construită şi ca soluţie nu face decât s-o tot lungească cu şmecherii şi cu vânzări de sclavi... şi să se adauge la construirea unui sistem militar de înrobire permanentă a umanităţii, adică să pună umărul la noua tiranie mondială, care promite să fie veşnică şi absolută.

 

https://www.veteranstoday.com/2014/03/10/mind-control-in-the-21st-century/

 

Ce are Putin a face cu astfel de naţii, căci ultimul sistem de echilibru mondial era trădat de la 1968 de Ceauşescu în numele libertăţii popoarelor de a se "autodetermina". Ceauşescu a mai bâjbâit şi alte cuvinte abia după Timişoara - "agenturili", dar era prea târziu.

Pacepa a proclamat predarea României încă din 1980 şi de-atunci nu prea le-a mai ars deloc socialiştilor români de muncă.

N-am înţeles însă alternativa... de 40 de ani încoace, în ce anume constă? În credinţă şi rugăciuni?

 

Europa va avea de luptat din greu, ca şi în mileniul nenorocit în care a fost asediată de "islam". Doar că, de data asta, este chiar fosta ei Excalibur care s-a cancerizat şi, după ce a generat o tumoare uriaşă într-una din colonii, face acum metastază pe tot globul.

 

Rusia, teoretic, se apără cum poate, dar pentru români nu prea are ce să mai facă. Pactul unei ţări cu satana, cum ar putea fi o soluţie? Este vremea soluţiei finale: să ne ruşinăm de însemnele naţionale cât încă mai trăim.

 

În vechime se zice că mai stătea câte un rege îmbrăcat în sac şi cu cenuşă presărată pe cap, să arate căinţă pentru sine şi poporul său. Dar cine va face asta pentru România? Poate veţi zice că nu este în faţa cui. Atunci, cine vă va reda libertatea sau viaţa? Nimeni?

Editat de Welney

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

UE - în frunte cu Germania – obligată să se plece în faţa lui Trump ... unde sa plece, pe Marte sau mai departe??? 

 

Ce de gresala de tipar facut intentionat din cuvantul aplece, dar nu vorbele ci faptele conteaza,

ca se vor apleca mai adînc decat pentru regina muma de UK   :haha:

 

http://evz.ro/ue-germania-fata-trump.html?v=347635&page=2

 

Iata articolul cu jucatori bravi in Europa dar cu lipse mari in locuri esentiale, "Nu suntem pregătiţi pentru o lume fără leadership-ul SUA" si sub acea umbrela se afla 

inca multa lume de foarte multa vreme, pentru ca nu apreciau pe cei cu ceva in cap.  Asa au ajuns in America cei mai buni dintre pamanteni care au devenit cetateni

si cand s-au trezit europeenii ce au pierdut, acum arata degete din mijloc cu efect de bumerang si de data asta.  Daca in '89-90 au gonit aceste tari occidentale un numar 

extraordinar de mare de specialisti din fostele tari comuniste, acum accepta cu forta analfabeti arabi cat cuprinde!!!  Un alt faux pas din necunoastere si fara educatie in functii inalte.  Americanii au facut Loteria Vizelor  si tot au castigat oameni frumosi si harnici, pana ce nemtii cautau chelneri romani cu facultate, diploma plus germana la perfectie.

 

Chinezii vor aparea interesele Uniunii Europene pentru o mica atentie, dar nu din Peking, China, ci din Berlin, Germania, asta la cererea insistenta a lui Frau Merkel, insa armele tot americanii vor furniza  :hunter: pana se va gsi cineva sa deseneze un plan care eventual ar si functiona, pe urma aplicarea in practica.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai impresia ca americanii le spun sa-i tortureze si sa-i violeze?

Astfel de lucruri se intimpla de mii de ani in razboi fara ca cineva anume sa dea un ordin direct, desi au fost si astfel de cazuri.

Stii cite femei au violat prietenii tai rusi in Berlin in cel de-al doilea razboi mondial?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ştiu,  câte? 

Americanii ştiau şi ei ce va urma în Yemen, deci, clar, au vrut.

Nu pot să ştiu cât din tortură este al SUA,  dar tortura degradantă pare a fi o marcă mai specială, nu chiar totuna cu violul simplu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 minutes ago, Lxn said:

Nu ştiu,  câte? 

Americanii ştiau şi ei ce va urma în Yemen, deci, clar, au vrut.

Nu pot să ştiu cât din tortură este al SUA,  dar tortura degradantă pare a fi o marcă mai specială, nu chiar totuna cu violul simplu.

Frate dragă, având în vedere că pentru tine americanii constituie cel mai mare rău de pe planetă, mai că ți-aș dori împlinirea viselor. Adică, să trăiești fericit într-un univers paralel  în care să existe o fericire planetară cu  Rusia uber alles, precum și un trai în alt univers paralel, cel puțin la fel de fericit, în care să trăiești împlinit într-o jamahirie! :laugh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Jamahiria a fost prost condusă, de un lider prea bătrân şi incomplet maturizat politic,  ruşii au fost bine bătuți de la Napoleon încoace şi apoi injectați cu doctrină vestica... parcă Lenin era şcolit prin vest. Să nu fi fost şi ei cumva tot nişte mănuşi. 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 oră, Lxn a spus:

Nu ştiu,  câte? 

Se estimeaza ca in zona lor de ocupatie, adica in fosta RDG, soldatii rusi au violat in jur de 2.000.000 de femei, multe dintre ele fiind violate de mai multe ori.

Tin minte un cazul unei femei germane care s-a dus sa reclame unui ofiter rus ca fusese violata si, in loc sa i se faca dreptate, a fost violata din nou.

Nu ma intelege gresit, toate armatele care au luptat in cel de-al doilea razboi mondial au violat, insa de departe rusii au mers cel de departe. Ai fi zis ca rusoaicele inrolate in armata ar fi empatizat cu femeile violate, dar nu, ele priveau, rideau si spuneau ca asa merita sa fie tratate.

In primul razboi mondial trupele bulgare au violat aproape toate fetele si femeile dintr-o asezare romaneasca din zona Brailei, doar citeva dintre ele reusind sa scape cu fuga.

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×