3 Fingers

3 Fingers

Detalii

Adresa
Sfantu Gheorghe, Strada Ciucului, nr. 15
Telefon
0722372737
Fax
0267314393
Categorie
Design interior / exterior
Modificat
acum 4 luni si 1 zi
Vizualizari
554

Voteaza & Distribuie

Descriere

3 Fingers Sfantu Gheorghe

Scopul nostru este sa oferim clientilor o noua viziune asupra spatiilor finisand si completand prin conceptele si teoria pe care o aplicam in proiectele noastre ideile si dorintele individuale. Pastram originalitatea fiecarui proiect prin concepte de design dedicate spatiului rezultant o amenajare interioara cu elemente originale garantand unicitatea designului interior.

Totodata putem spune cu certitudine ca suntem printre cele mai bune companii de arhitectura si design interior in ceea ce priveste proiectarea, amenajare si executia spatiilor pentru restaurante, cafenele, baruri, cafe lounge bar, cluburi, rezidentiale, spatii publice. Fiecare proiect este o provocare si reusim de fiecare data sa depasim asteptarile si standardele impuse printr-un design original 3Fingers.

Arhitectura pe care o creem si promovam este condusa de un mod anume in care manipulam masa, spatiul, volumul, textura, lumin, umbra, materialele dar si elementele pragmatice cum ar fi costul, executia, tehnologia, toate acestea cu scopul de a ajunge la un final estetic, functional si exclusivit.

Experienta ne-a ajutat sa cunoastem foarte bine faptul ca modul in care este perceput ansamblul depinde de calitatea lucrurilor ce il creeaza. De aceea studiem si analizam trendul, dar scopul nostru este sa propunem lucruri noi, inovatoare cu un pas inaintea celor actuale.

In amenajari interioare folosim materiale de cea mai buna calitate care ies in evidenta si prin calitatea executie realizata de echipa de constructori formata din profesionisti in domeniu, mobilierul la comanda este executat cu ultimele tehnologii si materiale iar colaborarea cu cei mai renumiti furnizori de mobilier din europa ne ofera posibilitatea sa furnizam clientilor nostrii mobilier de serie sau exclusivist.