Sari la conținut
Forum Roportal
Mary_popins

M-a inselat, il iubesc si nu stiu ce sa fac?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am o nenorocire in viata mea, am 27 de ani, suntem casatoriti de 4 ani, l-am cunoscut de la 17 ani el avea pe atunci 21deci suntem impreuna de 10 ani, in 2009 am facut nunta, copii inca nu avem, ca dupa nunta am pornit un proces de emigrare cu ghindul ca va fi repede insa sa intins, ca bebele am vrut sal facem in strainatate. Deci vestea rea am aflato acum 3 luni inainte de anul nou 2014, am aflat ca ma inselat timp de 6 luni cu o colega de la lucru asta a fost cu aprox.2 ani in urma, am aflat absolut intimplator, si ca au fost impreuna doar de 6 ori, adica cite 1 data pe luna, mia explicat ca ii era interesant relatia cu alta pt ca nu avuse nici pina la mine o viata sexuala bogata, insa spune ca ma iubeste cu lacrimi de crocodil si ca nu vrea sal parasesc ca no sa treaca peste asta. A doua lovitura: prietena mea mia spus ca el ii arunca priviri dulci cind eram impreuna si atit, insa inima mea simtea ca ceva e neinregula, dupa ce lam intrebat daca are sami spuna ceva despre asta, apoi a recunoscut, ca era beat si sa dat la ea odata, si ea ia spus ca daca si vrea ceva cu el apoi so faca cind ea va fi cu capul treaz si mia mai spus ca de fapt ea sa dadea la el, insa nu mia spus de asta pt ca credea ca e beata si cai va trece, am rupt legatura cu ea, ca a fost un sarpe care lam incalzit pe spinare......si tot in acest timp am aflat ca a mai iesit cu o colega de la lucru la o bere acum toamna in 2013, si ca doar sau sarutat iarasi raspunsul e ca nu stie de ce a facuto, ca era prost, ca acasa era rutina etc.... El pentru mine a insemnat totul, tot timpul am avut grija de el, sai fie bine, il petreceam la lucru si il intimpinam, nu am idee ce la facut asa de tare sa se schimbe,ca era un baiat tare dulce si cuminte si simteam ca ma iubeste, insa acum 3 ani ceva la schimbat, eu vad ca el sufera tare, spune ca ma iubeste si ca nu stie de ce a facuto, dar vrea sa fie cu mine sa intemeiem o familie, ca daca-l parasesc atunci se va pierde ca alta viata nu vrea decit cu mine, eu lam iubit mult de tot, si scum simt cal mai iubesc insa nu mai am incredere in el...Acum am emigrat si nu pot sa ma bucur de asta decit sa ma ghindesc ca am fost amagita si sia batut joc de mine, sunt cu moralul la pamint si nul pot lasa acum pt ca traim la fratele meu pina ne mai adaptam...nu stiu cum sa procedez mai departe?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O sa te mai insele si alta data. P-asta l-ai ales, ca ti-o fi placut ca e gagicar. Acu... ia de traieste cu insusirea asta a lui :tease:

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm.

Cam curvustina barbatul asta al tau.

Incearca sa te indepartezi de el..si incet incet vei afla cat sau cate va mai leaga. Ssu nu.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O sa te mai insele si alta data. P-asta l-ai ales, ca ti-o fi placut ca e gagicar. Acu... ia de traieste cu insusirea asta a lui tease.gif

nu era gagicar cum ai scris....pai am mentionat ca nu era deloc...nu avuse multe fete pina la mine....era un baiat normal...

 

da multumesc, un sfat pe cinste...asa ai facut tu??????

Editat de Blues
Scos citat sters.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sunt cu moralul la pamint si nul pot lasa acum pt ca traim la fratele meu pina ne mai adaptam...nu stiu cum sa procedez mai departe?

Daaa, nu-l lasa acum, ca poate o cucereste si pe prietena/sotia fratelui tau.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bine ca sunteti voi destepti si nu aveti probleme in minunata voastra viata de va permiteti sa o luati la misto.

 

 

fata, daca nu ai copil cu el, pleaca! de cele mai multe ori ala care inseala o data o sa mai insele si mai incolo. ca sa ierti o infidelitate trebuie sa ai inima cat casa poporului si tarie de nervi. ai putea sa mai ai incredere in el fara sa te intrebi de ce vine tarziu acasa? sau ai putea sa iti ierti greseala ca nu ai plecat acum in caz ca peste ceva ani cand o sa aveti copil o sa 'greseasca' iar?

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bucura-te, ai alaturi de tine un veritabil mascul alfa. Multe fete si-ar dori asa barbat. Esti cu adevarat norocoasa. Ai grija ce faci sa nu il pierzi.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Esti sigura ca undeva adanc in mintea ta nu s-a strecurat gandul ca ai vrea sa scapi de el? Esti intr-un loc nou unde poate ai vrea s-o iei de la inceput. Spune sincer, ai cunoscut vreun barbat acolo?

Daca nu am dreptate te rog sa ma scuzi.

Dar cred ca trebuie sa te hotarasti repede ce ai de facut, situatia nu iti permite s-o lungesti.

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×