Sari la conținut
Forum Roportal
7h333

Monitor negru

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am introdus al 2-lea hard in PC (procesor AMD 2,1 Ghz, placa baza MSI. Sistemul este de aproximativ 4 ani). Cand am deschis PC acesta mergea. Nu vedea noul hard dar probabil trebuia formatat. Apoi am instalat un update de firmware pentru DVD deoarece mergea foarte lent cu windows 7 64 biti. Dupa ce am restartat calculatorul surpriza: monitorul negru - nu apare nimic pe el ca si cum nu se transmite nici un semnal si a aparut un grup de sunete: unul scurt -tac,imediat dupa el unul dublat tactac, pauza un grup de 8 sunete scurte, pauza, un grup de 2 sunete scurte dar de tonalitati diferite. M-am uitat la coolerul placii video Asus EAH 4670 de 500 mb si am vazut ca nu merge. In schimb coolerul procesorului si unitatile de citire merg. Nu prea mi-am dat seama daca merg si hardurile dar pareau calde. Puteti sa imi spuneti ce semnificatie au sunetele? Am citit ca 8 sunete inseamna probleme cu placa video, dar cred ca am avut suficienta grija sa nu o deplasez atunci cand am montat hardul. Pe de alta parte de ce sunt mai multe grupe de sunete? Nu am gasit nicaieri pe internet o situatie asemanatoare. Ma puteti ajuta ?. Crede cineva ca ar trebui resetat biosul ? Am inteles ca unele instalari de softuri il pot da peste cap.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un reset de bios nu strica nimic, dar sansele sa remedieze problema sunt mici. Se pare ca noul firmware nu e compatibil cu placa ta video. Va trebui sa gasesti o alta placa video cu care sa ai imagine si cu ajutorul careia sa restaurezi vechea versiune de firmware.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult! Crezi ca o alta optiune de a scapa de contradictia intre firmware si placa ar fi sa scot hardul cu windows-ul si sa merg sa il formatez pe alt PC ? sau sa deconectez unitatea de citire de la sursa pana cand rezolv problema ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca fara DVD iti merge sistemul, poti sa incerci un restore la o data anterioara.E destul de greu de presupus ce a facut programul acela de update.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×