Aspectul natural al lemnului este bine conservat prin utilizarea produselor de lac pentru lemn de la ColorMagic.ro

Aspectul natural al lemnului este bine conservat prin utilizarea produselor de lac pentru lemn de la ColorMagic.ro

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriLacuri
Ultima actualizareLuni 3 aprilie 2017
Vizualizari725

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asigurarea protectiei lemnului este un aspect importnt, caci in caz contrar se poate ajunge chiar si la degradarea iremediabila a acestuia. Produsele de lac pentru lemn se poate aplica pe toate suprafetele din acest material, indiferent ca acestea se gasesc la exterior sau la interior.

Astfel, lacul pentru lemn se aplica pentru ca acesta ofera o protectie pentru o perioada extrem de mare, impotriva diferitor factori : externi, mecanici sau de alta natura.

Lac pentru lemn – Avantajele finisajelor de la ColorMagic.ro

Lacul pentru lemn are mai multe scopuri pentru care este aplicat. Intr-un prim plan, lacul pentru lemn este util in obtinerea unui aspect placut al suprafetelor care sunt realizate din acest material.

Din alta perspectiva, scopul pentru care se poate aplica lacul pentru lemn este realizarea unui strat cu rol de protectie. Aceasta protectie este necesara pentru ca ea contribuie la prelungirea duratei de viata a elemntelor din lemn, iar proprietatile naturale ale lemnului sunt in acest mod conservate.

Calitatea lacului pentru lemn este un alt aspect important al acestor produse

Rezultatele bune se pot obtine doar prin utilizarea unor produse calitative. Prin urmare, acest aspect este unul esential in alegerea unui anumit tip de lac. Produsele de la Color Magic din gama lacuri pentru lemn sunt realizate de catre producatorul cu renume international Sikkens.

Cu siguranta oricine se poate bucura de usurinta cu care produsele Color Magic pot fi aplicate pe suprafetele din lemn.

Acest aspect permite ca orice produs din stocul pe care il detine magazinul sa fie de o calitate inalta si sa ofere toate avantajele pe care le presupune un lac care provine de la un producator de calibrul companiei Sikkens.

Lacurile de la Color Magic ofera o serie de proprietati unice

Asigura o rezistenta sporita contra petelor si mudariei – petele care pot rezulta din urma contactului diferitor substante cu aceste suprafete sunt evitate prin intemediul lacurilor pentru lemn, iar murdaria chiar daca se depune este extrem de usor de curatat pentru ca nu patrunde in interior lemnului.

Rezistenta sporita atat la uzura, cat si la intemeprii este asigurata, orice lac pentru lemn formand un strat de protectie in jurul masei lemnoase.

Lacurile pentru lemn detin o mare versatilitate de aplicare, putand fi utilizate pentru orice suprafata din orice material lemnos, atat la interior cat si la exterior.

ColorMagic.ro – Solutii eficiente pentru protejarea suprafetelor din lemn

Color Magico fera o gama variata de produse de lacuri pentru lemn, toate detinand un rol de protectie in principal. Celelate functii ale lacurilor de la acest producator difera in functie de tipul de utilizare pentru care au fost concepute, insa cu toate acestea, orice produs este de o calitate inalta, dat fiind faptul ca lacurile pentru lemn sunt produse de Sikkens – lider mondial in oferirea de solutii inovative si eficienta pentru realizarea protectie lemnului.

Accesati website-ul: www.colormagic.ro pentru mai multe informatii sau telefonati la numarul: 0724336280