Proiect de design interior petru living in stil clasic

Proiect design interior living stil clasic Bucuresti

Detalii

Telefon
0720665365
Pret
18 EUR
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
1033

Voteaza & Distribuie

Descriere

Proiect portofoliu design interior living clasic realizat de echipa Nobili Interior Design pentru resedinta privata in Bucuresti. Fiecare dintre noi are nevoie de un loc in care sa se poata bucura cu adevarat de relaxare, liniste, in care sa-si primeasca prietenii, un loc in care sa respire libertate si stil.

Acest loc, amenajat chiar in spatiul propriei locuinte poarta numele de living. Asa cum ii spune si numele, livingul este locul in care ne petrecem cele mai frumoase si in aceasi timp active momente din viata. De obicei aici relaxarea sa imbina cu momentele mai tensionate, linistea cu clipele pline de distractie, introspectia cu orele in sir petrecute de vorba cu cei mai buni prieteni. Unii considera livingul cea mai importanta camera a locuintei, si pe buna dreptate nici nu putem sa-i contrazicem.

De aceea sunt cu totii de acord cand spunem ca amenajarea livingului reprezinta o provocarea frumoasa care merita dusa pana la capat. Traind intr-o realitate a vitezei, dominate de comoditate si simplitate, modernismul reprezinta stilul potrivit pentru decorarea intregii case si cu precadere a livingului.