Sari la conținut
Forum Roportal

alexalex12345

Full Members
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Irelevant

Despre alexalex12345

  • Rang
    Garoafa

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. pentru cunoscatori si cei care au cont la pariuri sportive . nu stiu de ce nu pot da retragere la bani pe cont paysafe. stiu ca trebuie sa ai minim o depunere ca sa poti retrage tot prin paysafe pana acum ma lasa, dar acum imi spune maxpayout sau ceva de genu. o fi de ei. sau de la mine c am dat prea de multe ori, trebuie sa incerc de pe alt telefon cu alt ip si cu tot altceva, de ceea va intreb pe voi poate stiti.
  2. alexalex12345

    Ce este de fapt pop cola?

    Cine stie ce este de fapt pop cola, este la fel de daunatoare ca si cola sau nu este asa periculoasa? Eu as bea mai multa daca ar fi ok si n ar fi asa daunatoare ca si cola.
  3. alexalex12345

    E acelasi lucru?

    Eu zic ca daca beau mult pocola dela si tot mie somn la fel ca si cand n as fi baut o inseamna ca n are cofeina
  4. alexalex12345

    E acelasi lucru?

    Daca acel suc contine aroma de cofeina si n are asa multa cofeina, eu zic ca n ar avea de ce sa nu fie ok.
  5. alexalex12345

    E acelasi lucru?

    Aroma de cofeina este acelasi lucru cu cofeina?adica eu vreau sa beau mai mult cola si o doza cica are mai multa cofeina decat o cafea, iar eu vreau sa beau cu mai putina cofeina, pe un suc, popcola se numeste, scrie aroma de cofeina. vreau sa stiu, este acelasi lucru? Pentru cunoscatori. sau cat cofeina ar contine acel suc cu aroma de cofeina, pentru cine stie lasa ti mi raspuns.
  6. alexalex12345

    Tensiunea?

    Deci, pentru cunoscatori sau cei experimentati, cat a fost perioada asta cu pandemia, coronavirus, am stat 2 saptamani in casa si mi a crescut tensiunea la 14 cu 9, ceea ce nu cred ca o aveam si inainte, deoarece n am luat o pan acum.cand am vazut asta am mers la medic, mi a dat sa iau niste pastile, apoi urmatoarele zile am inceput sa stau numai afara si mi a scazut la 12 cu 80 acum nu stiu daca de la pastile sau unde am stat afara , fiindca eu vedeam ca mi trecea cand ieseam afara, nu mai aveam nimic.daca e doar c am stat afara inseamna ca eu n am nimic, ca mi trecea si fara pastila. Mentionez ca am 24 de ani. E buna tensiunea pe care o am?voi ce parere aveti, e ceva periculos cu tensiunea? Adica daca am tensiunea asta constant, mai poate fi cumva ceva de la mine? Poate si ca sunt nervos asa uneori, dar nu cred c avea importanta, eu zic ca e unde am stat prea mult in casa.Astept si parerile voastre.
  7. alexalex12345

    d

    cine imi poate da un site de unde sa iau windows xp?
  8. alexalex12345

    nu mergeee.

    Pentru cunoscatori, de ce nu merge sa bag windowsul, l am bagat odata, nu stiu ce n a mers, apoi i am dat repair, iar acum a ramas blocat asa. cand il aprind se boteaza singur si dau sa l inslatez ramane tot la repair, daca il inchid si l aprind imi da sa l bootez eu, apoi imi cere sa baga doua windosuri si mi da eraore, deci primu a ramas blocat asa, nu pot sa i dau nici format nici delete, pentru ca i am dat repair si este crackuit am auzit. Ce este de facut, de unde pot sa l sterg sa l pot baga ca inainte. cine stie, astept un raspuns :D.
  9. alexalex12345

    de ce nu merge?

    nu consuma nimic. de la baterie cred ca e ca n a fost folosit deloc si s a stricat. daca zici ca se strica fiind nefolosita si la telefonu` asta. nu se deschide clapa aia din spate asa usor ca la celelalte. e d aia lipita . cred ca trebuie deschisa in vreun fel
  10. alexalex12345

    de ce nu merge?

    avea bateria stricata in el de la inceput sau cum
  11. alexalex12345

    de ce nu merge?

    am un telefon care se descarca repede bateria, stie cineva de ce? intr o ora sa descarcat de tot mai ales daca umblu pe el se duce mai repede, iar uneori cand dau sa ascult ceva se inchide singur. Este de la baterie sau de la ce poate fi? vreau sa zic ca telefonul este huawei y6 2018, l am primit si mi s a spus ca n a fost umblat pe el, e ca si nou. nu cred ca bateria s ar fi stricat asa de repede, deci de la ce poate fi, daca stie cineva sa mi spuna.
  12. alexalex12345

    ce spun ei

    toti astia din realitate care spun lucruri naspa despre mine, eu nu vorbesc cu ei si nu i bag in seama si eram odata pe langa ei toti si am spus asa la telefon NUMAI VENII MA CU AIA CA NU VORBESC EU CU AIA. N AI VAZUT CU CE PERSOANE VORBESC EU PE UNDE MA DUC.NU CU TOTI ASTIA. asta s a numit rekt
  13. alexalex12345

    ce spun ei

    am deschis pe asta cu filosofia ca despre asta era vorba. unde voiai sa postez
  14. alexalex12345

    ce spune

    vreau sa stiu cum vede o fata frumoasa si adevarata, cu iq imens, cu capu pe umeri care nu se uita la oricine cum vede un baiat care si el este placut de care spun toti, asta e nebun. nu vorbeste cu toti astia vai de ei si toate astea vai de ele si urate, el nu sta cu nimeni p aici. si care pe ea o place enorm si o iubeste si ar fi langa ea si se uita mereu la ea asa <3 ? SI CE SPUNE EA CAND VEDE CA PE TOTI SI TOATE LE IGNORI ASA SI LA EA TE UITI SI PE EA O IUBESTI ASA MULT DECI NU PLEC DE AICI PANA NU SPUNETI PE ASTA SI NUMAI PE TEMA ASTA O SA RAMAN. FILOZOFITI O SI SPUNE TI MI
  15. alexalex12345

    ce spun ei

    daca nu spuneam ca am iq de 125 altele erau raspunsurile.dar ca am zis ca am iq`u asta. va cam modificat gandirea
×