Afla de ce optiunea pentru sobe metalice este o buna alegere

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurisoba
Ultima actualizareMiercuri 9 ianuarie 2019
Vizualizari958

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fie ca ne place sau nu, iarna este un anotimp care se repeta cu o ciclicitate inevitabila. Desi este bucuria copiilor, adultii inteleg ca acest anotimp este insotit in mod inevitabil si de scaderi bruste de temperatura. Cea mai simpla solutie in acest caz este sa folosim cunoscutele sobe metalice, sau din teracota. Necesitatea de a ne incalzi este o nevoie fizica, pe care trebuie să o satisfacem. Fie ca locuim in zona rurala sau urbana, la casa sau la bloc, avem nevoie de surse de incalzire. Fiind o tara europeana, respectam in mod obligatoriu si directivele Uniunii Europene, una dintre acestea fiind obligativatea scaderii noxelor panala un prag acceptabil. Din acest punct de vedere sobele metalice au o atitudine prietenoasa cu mediul înconjurător, prin urmare sunt acceptate pe tot teritoriul Uniunii Europene, fiindca emisiile acestor sobe metalice se incadreaza in normele de noxe aprobate de catre UE.

Unde putem instala sobe metalice?

Avand un design de cele mai multe ori executat in linii drepte, immaculate, soba metalica se preteaza la un număr nelimitat de culori si forme astfel incat sa se potriveascain mod armonios in interiorul casei. Posibilitatile de montaj sunt deasemenea nelimitate - sobele metalice se pot incastra in perete sau tavan, se pot amplasa in orice parte a camerei doriti, astfel incât să vă asigure confortul termic mult visat. In plus, aspectul lor unic, robust, dar elegant, va aduce un plus de valoare semnificativ proprietatii unde este instalat.

Randamentul sobelor metalice

Spre deosebire de sobele din teracota, care după momentul alimentarii cu carburant au nevoie de un timp îndelungat pana se incalzesc si disipa in incapere caldura, randamentul unor sobe metalice este instantaneu. Prin alegerea materialelor de o calitate inaltă, cu factor mare de difuzie si radiere a caldurii, confortul termic nu se lasa prea mult asteptat. Pe langa randamentul deosebit, sobele metalice au in componenta si sticla rezistenta la temperaturi inalte, care in afara de partea estetica joaca si rol de protectie, ferindu-te de incidente nedorite. În funcţie de necesităţi, sobele metalice pot asigura confort termic pentru încăperi de până la 200 m3. Sobele moderne au un design care le face potrivite practic pentru orice locaţie iar tehnologia folosita la constructia lor cat si forma estetica deosebita se muleaza pe pretentiile zilelor noastre. Poate ca nu sunt atat de somptuoase precum semineele dar cu certitudine ca ele pot reuni familia în zilele friguroase de iarna.

Protectia oferita de sobe metalice

Partea metalica din constructia sobelor este fabricata din materiale de calitate superioara, fie ca vorbim aici despre fier sau otel. Deasemenea, geamul realizat din sticla termorezistenta are pe langa rolul decorativ si un rol de protectie, nepermitand corpurilor rezultate in urma arderii să parasească incinta sobei, prin urmare riscul de incendiu este inexistent. O soba metalica de foarte buna calitate nu poate decat sa aduca un plus substantial de confort si siguranta in casa ta. Pe langa randamentul deosebit al acestora si tehnologia superioara folosita in fabricatie, faptul ca sun proiectate sa functioneze pe mod economic, fac din ele cea mai buna alegere pentru casa ta!

Comanda sobe metalice de la furnizori de incredere

Seminee-expert este o companie specializata in producerea si comercializarea de sisteme de incalzire performante. Veti gasi aici numeroase sobe metalice, sobe pe lemne si diverse tipuri de sisteme de incalzire alternative si eficiente. Accesati https://www.seminee-expert.ro si descoperiti catalogul de seminee, sobe si accesorii care vor aduce locuintei un nivel de confort superior.